Hae
VillaNanna

Joulumuorin omat sukkaset

 

Sukkaprojekti on jättänyt jälkensä meidän perheeseen monin eri tavoin. Sukkia tulee tehtyä hiukan puolivahingossa erilaisista jämistä jokaisen ompelukerran jälkeen. Upeista joustosamettileggari kankaastani jäi hieman paloja jäljelle ja siitä sainkin tehtyä sukkaprojekti 3 -ohjeen mukaan joulumuorille hauskaset sukkaset joulupäivän rientoihin.
Sukat onnistuivat juuri sen verran mitä odotinkin. Yllättävän kivat jalassa vaikka ovatkin joustosamettia ja keinoturkista.

Jouluaiheisia postauksia on tulossa nyt enemmänkin vaikka aluksi olin toista mieltä asiasta. Eli jos jouluaiheet kiinnostaa niin kannattaa pysyä linjoilla tarkkailemassa. Koitan sitä ennen saada itsenäisyyspäivä-asu postauksen uunista ulos mahdollisimman pian. Eli muistutan nyt kaikkia siitä, että olen pyytänyt seuraajiani eri somekanavissa osallistumaan asuni valintaan. asun ainoa kappale, jonka esittelin oli valkoinen tyllihassutus, jonka olen tehnyt verhosta ja t-paidasta. Muutama asia vielä uupuu asusta, jotka valmistuvat ihan nyt tänään tai huomenna. Kuvat tulevat sen jälkeen kyllä nopeasti. Käykää kurkkaamassa tai muistuttamassa mistä olikaan kyse. KLIK!

 

 

 

Mukavaa lauantaita kaikille!
-Melissa-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *