Hae
VillaNanna

Novitan lyhythihainen neule

Novitan lyhythihainen neule

Novitan lyhythihainen neule neulotaan tällä kertaa Novitan Cotton Recycled -langalla. Tätä lankaa tosin ei enää ole myynnissä, vaikka saisi mielestäni olla. Sen verran kiva tätä on työstää ja tulee nopeasti valmista. Tämän neuleen ohjeet löydät joko Novita kesä 2016 lehdestä tai sitten klikkaamalla tätä linkkiä.

Novitan lyhythihainen neule

Neule ei ollut minulle mikään helppo valmistus, sillä minun piti kokoajan laskea silmukat, että saan kuvion oikein. Muutoin malli on helppo. Laskemista tosin vaatii. Kohokuvio on kaunis ja tässä värissä tulee myös kivasti esille, niin kuin ohjeen langallakin. Kohokuvio tulee vain etukappaleelle sekä hihoihin. Kohokuvio luo kivan efektin hihoihin. Vaikka hihoista ei ole tehty puhvimallisia, niin kuvio tuo siihen puhvimaisuutta kivasti.

Kierrätyspuuvilla sopi kivasti tähän neuleeseen ja toimii kesäneuleena erittäin hyvin. Itse kun en villasekoitteita niin tykkää kesällä käyttää. Kesä on aina vähän hiostava, joten villa alkaa kutisemaan iholla ja siksi puuvilla ja muut samankaltaiset langat on parempia kesäneuleissa. Tosin minun tulee neulottua aina enemmän talvella kuin kesällä. Kesäisiä neuleitä minulla on siis vain pikkuruinen määrä, vaikka suunnitteilla olisi vaikka ja mitä söpöjä toppeja.

Novitan lyhythihainen neule

Beige on hankala väri

Beige sana on ranskaa ja se tarkoittaa värjäämätöntä villaa. Beigen sävyjä on monia, kahvista käsittelemättömään villaan. Luonnollisia sävyjä. Koska beige on neutraali väri, sitä pidetään rauhoittavana sekä rentouttavana värinä. Väriä pidetään ylellisenä ja kalliina, sekä konservatiivisena värinä. Henkilö, joka käyttää paljon beigeä väriä, ei halua olla valokeilassa, vaan haluaa sulautua ympäristöönsä. Vaikka beige on positiivinen väri sitä pidetään siitä huolimatta hyvin tylsänä ja mitäänsanomattomana värinä, sillä kyseinen väri ei luo minkäänlaista tunnetta. Siitä huolimatta väri on klassinen ja tyylikäs. Sen vuoksi sitä käytetään paljon vaatteissa sekä sisutuksessa.

Beige on nätti ja klassinen väri, itselleni taas se on hankala. Koska olen vitivalkoinen iholtani ja kesäksi saan pisamakerroksen kasvoihin, rinnuksille ja käsivarsiin, niin hivenen uskaltaudun väriä käyttämään. Näytän aika hassulle beige ihoani vasten. Tarvitsen aika ison kerroksen meikkiä, että näytän edes jotenkin ihmiselle. Muutenkin minun päälläni beige tuo halvan fiiliksen, juuri sen vuoksi koska ihonvärini, sekä hiusteni väri riitelee beigen värin kanssa. Vaikka paitani näyttäisi miten ylelliselle, se ei päälläni välttämättä sitä ole.

Novitan lyhythihainen neule

Ihanaa lauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Opin jälleen jotain uutta, nimittäinbeige-sanan taustasta 😅

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Beige on hankala myös siksi, että beigejä on niin monta sävyä, eli jos etsii yhteen beigeen vaatteeseen sopivaa toista beigeä, niin hukassa ollaan …
  Mutta tuo kohokuvioneuleesi on kyllä tyylikäs!

 3. petra kirjoitti:

  Upea on taas! Eikä se minun silmään riitele ihosi kanssa 😊 hauska kuulla beigen tarinaa. Joskus olisi kiva tehdä ammattilaisen kanssa värianalyysi omista väreistä 😄

  • villananna kirjoitti:

   Värianalyysi on kiva. Itse olen syksy, ihan selkeä. Aikanaan kun opiskeltiin, niin värianalyysi oli yksi mikä piti suorittaa.

 4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  kiva fakta väristä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.