Hae
VillaNanna

Ihana kesä hivelevä helle

Ihana kesä hivelevä helle

Se on ihana kesä, hivelevä helle. Vihdoinkin voi sanoa, että on kesä. Kelit ovat hellineet meitä kyllä alku kuun oikein ihanasti ja kurssit ovat olleet upeita, tästä on hyvä jatkaa vielä eläinleirille ja sitten voinkin sanoa, että lomalle hupsis. Ensi viikko tosin tuntuu jo lomalle, kun lähdetään eläinleirille hoitamaan eläimiä nuorten kanssa. Kesän kohokohtia on kyllä nämä kesäleirit ja kurssit, joita me rakennamme Pääkaupunkiseudun nuorille.

Ihana kesä, hivelevä helle

Kesässä ihanaa on myös helle, silloin saa laittaa mahdollisimman vähän vaatetta päälle ja olla tekemättä yhtään mitään. Voi vain maata ja nauttia elämästään. Mennä vaikka myöhään illalla retkelle tai pulahtaa mereen, jos sille tuntuu. Kaikki ihanat hellemekot ja neulotut topit…Niin täydellisen ihanaa. Kesä myös tuoksuu ihanalle, mieti vaikka kuuma auringon paiste, joka on porottanut täydeltä taivaalta monta tuntia, auringon kuumottama hiekka tuoksuu niin kesälle. Ajelet rauhassa hiekkatietä pitkin fillarilla ja tuulen pieni hyväily huojuttaa lehtiä ja kasveja.

Silloin tuntee myös sen kuuman hiekan tuoksun, entäpä kun kuuma aurinko on porottanut pitkään taivaalta ja hiekan tuoksuun sekoittuu myös junaradan kiskojen kuumottava tuoksu, se on oman lapsuuteni tuoksu, joka vie salamana omaan lapsuuteen. Siihen kun ajeltiin kyläkauppaan fillareilla ja tavattiin ensimmäisen kerran elämässä kyykäärmeeseen. Sillä ei ollut mihinkään kiire, junan pillitkään ei härinnyt kyytä ja me odotimme rauhassa vuoroamme. Annoimme kyyn mennä ensin.

Kesän ihana neule

Tämän kesän neuleet ovat suoraan kasarilta, ihania kuvioita ja pitsejä. Langat pehmeitä, viileitä sekä tuovat itsessään jo ihania kuvioita ja tekstuureja neuleen pintaan. Näistä tykkään niin paljon. Kuvien neuleen satuin löytämään keskeneräisenä Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Paita oli jo yhdistetty olkapäistä ja aloitettu hihaa, mutta homma oli jostakin syystä keskeytynyt ja hommaa ei koskaan kukaan enää jatkanut. Joten päätin ottaa paidan siitä huolimatta itselleni, vaikka lankaa ei ollut yhtään mukana.

Kotona purin hihan, joka oli muutenkin vähän omituisen mallinen ja ompelin sivusaumat kiinni. Paidasta tulikin toppi, tämä toimii näin oikein hyvin. Topin kanssa sopii hyvin aikanaan ommellut pöksyt, lahkeita kaunistaa ihanat frillat. Näillä on ihana mennä kesään ja nauttia Helsingin ihanista antimista. Ihana on näköjään päivän sana, mutta saa ollakin, on niin ihana perjantai. Nautitaan siitä!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

4 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Helle on ihanaa kun sitä on vähän ja harvoin.Itse inhoan hellettä yli kaiken, mutta sen vuoksi että täällä sitä on kuukausikaupalla.Oikein ihanaa kesäistä ja helteistä viikonloppua Melissa.

 2. Nora kirjoitti:

  Itse en tykkää oikein tosi kuumista helteistä. Kun mittari lähestyy +25 tai menee jopa yli, niin en osaa enää oikein nauttia. Sitäpaitsi en oikein kunnolla kestä hellettä enkä helteellä jaksa olla oikein aktiivinen. Jos on mahdollista, niin helteellä olen mieluiten sisällä. Mulle optimaalisin lämpötila, jolloij jaksan olla aktiivinen on ehä noin +5-+15 (no, +20 ei vielä haittaa eikä nollakelit ja pikkupakkanen, kova pakkanen alkaa jo olla hieman liikaa, esim. +15 eteenpäin ja varsinkin yli -20 ja jopa -30). En jaksa helteellä oikein kunnolla nauttia luonnostakaan, mitä nyt keittiön auki olevasta ikkunasta ihastelen näkymää. Me ihmiset ollaan niin erilaisia. Toiset nauttii helteeltä ja pystyy nauttimaan ja toiset ei.

  Hyvää kesää kuitenkin kaikesta huolimatta ja aurinkoisia päiviä sinne pääkaupunkiseudulle =)

  • villananna kirjoitti:

   Itse rakastan, vaikka hiki virtaa, eikä mitään oikein pysty tekemään. Leirillä oli 32 astetta ja se oli ihanaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *