Hae
VillaNanna

Ekstra korkeavyötäröiset housut

Ekstra korkeavyötäröiset housut

Shoppailu omassa vaatekaapissa on mielenkiintoinen kokemus. Tulin tähän lopputulokseen, kun tuo Älä osta mitään -haaste ei minulta sujunut oletetun mukaisesti. Päätin siis ottaa toisenlaisen näkökannan asiaan ja aloittaa suururakan vaatekaapissani. Tarkoitus on nyt päästä eroon vaatteista jotka eivät päälle enää mahdu tai on samaa mallia pikkuisen liikaa tai en vain enää käytä, enkä tule käyttämään. Näin pääsen hyvin sisälle omaan kaappiini ja samalla saan otettua esille vaatteita, joita en ole juuri käyttänyt mutta ovat sellaisia, joita haluan käyttää. Teen siis löytöjä omasta kaapista.

Mihin poistovaatteet menee?

Hyväkuntoiset vaatteet menee Hope-yhdistykselle, huono kuntoiset menee kestotuote-kasaan, joista teen tulevaisuudessa tarpeeseen erilaisia kestotuotteita. Pienet vaatteet, joita haluan vielä käyttää menee tuunauskasaan ja osa vaatteista tulee teille lukijoille ja seuraajille myyntiin. Kun projekti on valmis huollan ja kuvaan myytävät vaatteet. Kuvat julkaistaan VillaNannan kirppis -ryhmässä Facebookissa. Pyrin siihen, että kaikki myytävät vaatteet ovat käsityönä tehtyjä tai tuunattuja uudeksi. Ostettuja ei tule, jos ei ole jotain ihan superia, niitä nyt ei kyllä ole!

Millaisen asun löysin ensimmäisellä siivouskerralla?

Löysin kaksi aivan ihanaa juttua, jotka on olen tehnyt aikaa sitten. Toimivat yhdessä todella hyvin. Tykkään yhdistelmästä ja koska beige on tulossa takaisin, niin tietenkin haluan säilyttää sopivat vaatteet tulevaisuutta ajatellen.

Housuissa tosin tuli se ongelma vastaan, että joustavat niin paljon, että venyvät pikkuisen liikaa päällä. Ehkä koitan korjata asiaa tai sitten annan olla ja käytän housuja silti. Housut ovat pikkuisen liian isot joka tapauksessa minulle, yksi syy on se, että minulla on pitkät jalat ja kaavassa selkä on aika pitkä, joka minulla on lyhyt. Olen myös laittanut hiukan vääränlaisen vetoketjun housuihin aikanaan (kun en halua ostaa tarvikkeita kuin äärimmäisessä hädässä). Tykkään siitä huolimatta housuista todella paljon. Housut olen ommellut yhdistellen eri kaavoja toisiinsa niihin aikoihin kun blogi muutti Vuodatuksesta Bloggeriin. Housuja tuli aikanaan käytettyä paljonkin mutta nyt ovat jääneet kaapinpohjalle.

Paidan olen tehnyt miesten vanhasta paidasta, siinä on valkoisella pohjalla beigeitä ja harmaita raitoja, tai oikeammin viivoja, hyvin kapeita sellaisia. Tätäkin on muutama vuosi sitten käytetty paljon. Mutta jäänyt kaappiin lopultaan, kun on rinnuksista ehkä liian myötäilevä, saisi olla ehkä muutaman sentin löysempi. Se ei kuitenkaan kiristä päällä.

Vaikka löydän virheitä näistä vaatteistani, niin ne ovat kuitenkin sellaisia, joista tykkään ja olivat kivat löydöt. Tulen varmasti käyttämään näitä toistekkin.

Yhdistin asuuni myös farkkutakin, jonka olen aikanaan löytänyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja Filan lenkkareihin, jotka olen saanut. Näitä lenkkareita onkin tänä kesänä käytetty todella paljon, ne sopii minkä vaatteen kanssa tahansa. Ekstra korkeavyötäröiset housut tuo myös hyvin esiin naisen muodot, ne antavat myös tiimalasi efektin niille, joilla ei tiimalasivartaloa ole luonnostaan. Varsinkin, jos yläosassa on röyhelöä ja alaosa on enemmän levenevä mitä näissä minu housuissa.

Ekstra korkeavyötäröiset housut

Ekstra korkeavyötäröiset housutEkstra korkeavyötäröiset housut

Ekstra korkeavyötäröiset housut

Näitä housuja käytiin kuvaamassa ihanassa Sibeliuksen puiton alueella. Ensin Rajasaaren mattolaiturilla ja siitä nautiskelemaan hetkestä Cafe Regattaan. Ekstra korkeavyötäröiset housut eivät sovi mihinkään muuhun ympäristöön niin hyvin kuin tänne. Toki sopii muuallekkin mutta sillä hetkellä ajatuksissa oli vain tämä ihana paikka.

Mukavaa päivää kaikille!

-melissa-

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mun pitäs ehdottomasti myös hieman siivoilla omaa vaatekaappiani 😀

 2. Marjo kirjoitti:

  Aika jännä korkea vyötäröiset housut! Beiget housut eivät muuten koskaan mene pois muodista eli ne kannattaa minusta aina säästää.

  Tein edellisen ”suursiivouksen” vaatekaapissa ennen joulua ja nyt syksyllä täytyy tehdä seuraava. Vien itse se Hopelle että myös Fidaan. Aiemmin kävin itse myymässä kirppisellä mutta nyt on pari vuotta menty tällä konseptilla.

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Minulle Hope on ihan ykkönen, jonne laitan tavaraa. Toinen on Kierrätyskeskus.

 3. Meikkiholisti kirjoitti:

  Onpa kivat housut ja istuu tosi hyvin sulle :). Mä siivoilen omaa kaappia aina säännöllisin väliajoin, sitä tekee usein kivoja löytöjä ja samalla huomaa mistä ei enää niin tykkää.

  • villananna kirjoitti:

   Totta. On oikein hyvä välillä tehdä iso inventaario omaan kaappiin…

 4. Sonja kirjoitti:

  Mä kans just siivoilin ja löysin tosi kivoja vaatteita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *