Hae
VillaNanna

Laatikkoprojektin aarteita

Laatikkoprojektin aarteita

On aika esitellä laatikkoprojektin aarteita viimeisen kerran, tai oikeastaan toiseksi viimeisen kerran, sillä tämä laatikkoprojekti päättyi surullisesti kun muutimme uuteen asuntoon, uuteen kotiin tuossa syksyllä. Laatikkoprojektin materiaalit lahjoitin sellaisenaan työpaikalleni nuorten käyttöön. Ja näin tämä homma päättyi siihen.

 

Laatikkoprojektin aarteita

Päätän tämän projektin nyt myös tässä blogissa tähän koostepostaukseen. Toki kaksi toppia jää pois koosteesta, sillä ne ovat tuolla varastossa jossakin laatikossa. Ne esittelen kesällä, kunhan vain se kesä tulee joskus. Pieni harmi minulla tästä on, kun en tätä loppuun asti saanut vietyä, mutta kyllä minä kestän tämän harmin. Uusi projekti odottaa esittelyä ja uusi nimikin tulee. Mutta tämä projekti on nyt saatava tavallaan loppuun nyt ennen kuin uusi voi alkaa.

Laatikkoprojekti

Laatikkoprojekti alkoi kesäkuussa -23 ja ehdin muutaman kuukauden touhuta asian kanssa kun muuttoauto kurvasi pihalle. Tässä laatikossa oli tosiaan vino pino kaikenlaisia jämiä, kankaita, tilkkuja yms. Laatikon päällä oli monen monta pussia ja kassia, joiden sisältö oli sekalaista materiaalia. Oli nauhaa, vetoketjuja ja askartelutavaraa. Iso määrä rojua. Säästin vain sen mistä on minulle hyötyä tässä seuraavassa projektissani. Eli säilytin aika vähän mitään.

Laatikkoprojektin aarteita

Mitä kaikkea olen tehnyt?

Vaikka projekti keskeytyi, niin sain kuitenkin aika kivasti kaikenlaista aikaan ja vaikka nyt ihan kaikkea en ole esitellyt blogissa, niin se muutetaan kyllä vielä kun kesä tuolta tulee. Ihan hirveän montaa talvivaatetta en aikaan saanut, kun oli niin kesäinen keli tuossa kesällä… Mutta onneksi muutamia vaatteita voi käyttää myös tässä talvella, kuten nyt noita farkkuhameita ja tietenkin yöpuku.

Jos haluaa käydä lukemassa noista töistä, niin kannattaa klikata linkkejä auki. Kädet jo syhyää uuteen projektiin. Mutta sen aika ei ole vielä, jutellaan tästä menneestä projektista ja etsitään oma lemppari. Minun lempparit on Dinamekko, t-paidosita tehty hauska paita, haalari sekä ompelutyön raadosta hame. Toki nuo sateenvarjoista tehdyt kenkäpussitkin ovat tässä listassa.

Mitkä ovat teidän suosikit?

Laatikkoprojektin aarteita Laatikkoprojektin aarteita

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

 

2 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Itsekin muistan tehneeni vastaavia tuunauksia farkuista ja kankaiden jämistä. Harmi, ettei nykyään ole aikaa värkätä. Olisi kiva saada käyttöön jotain erikoisempaa kuin perus kaupan kamppeita.

    • villananna kirjoitti:

      Itsellä on aika myös kortilla. Siksi on oltava erillisiä käsityöpäiviä, jolloin keskityn vain omaan hommaani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *