Hae
VillaNanna

Syntymäpäivän kunniaksi

Syntymäpäivän kunniaksi

Syntymäpäivän kunniaksi esittelen jälleen vanhan vaatteen, jonka olen ommellut aikaa sitten. Olen tämän ihanan mekon ommellut alun perin itselleni, mutta se katosi tyttäreni kaappiin aika nopeasti. Nykyään mekko on jälleen palannut kotiin ja käyttö on ollut sen mukaista.

Syntymäpäivän kunniaksi

Tänään on tosiaan synttäripäiväni ja paras päivä kertoa niin itsestäni kuin tästä mekosta. Olen siis syntynyt isänpäivänä monta monta vuotta sitten. Unelmissa olin aina poliisi, jossakin vaiheessa ajattelin, että vaatetusala olisi enemmän itseäni varten, mutta nykyään nuorisotyö ja nimenomaan tekstiiliohjaajan homma on minun juttu kaikkein eniten. Miten tämä liittyy mekkooni? Ei mitenkään, kunhan jaarittelen.

Mennään siis mekkoon! Mekon tarina on alkanut jo vuonna 2010, jos muistan oikein. Ostin valtavat määrät erilaisia kankaita, varsinkin sifonkeja, joihin edelleen hukun. Tarkoituksena oli ommella niistä, ties mitä. En kuitenkaan enää muista mihin tarkoitukseen niitä ostin, en tosin muistanut tuolloinkaan miksi ne ostin. Joka tapauksessa, tästä yhdestä kankaasta pyöräytin vallan suloisen mekon. Kaava löytyi yhdestä lempi kaavalehdestä: La mia Boutique. Aikanaan sitä lehteä sai ostaa Akateemisesta kirjakaupasta. Nyt en ole hetkeen kyseistä lehteä nähnyt missään. Mikä on suuren suuri suru puserossa. Kaavat ovat nimittäin mahtavia.

Kiipeilin korkkareilla kalliolla ja olin metsänpeikko

Minulla oli tuohon aikaan ihan oma pöljä tapa haluta kuvia, tämä oli yksi niistä. Mennä nyt 10 cm koroilla kiipeilemään kalliolle. Huonosti ei käynyt, en jäänyt kengistä edes jumiin mihinkään, enkä liukunut persliukua alas, vaan sipsuttelin menninkäisen tavoin kalliolla kuin kotonani. Ja kyllä, metsänpeikko. Vaikka olenkin tanssinut koko ikäni, niin en saanut tarpeeksi sulavuutta liikkeisiini, vaan römistelen menemään kuin jättiläinen. Johtuu varmaan koosta muutoinkin.

Valitettavasti en nyt heti muista lehden numeroa, josta tein tämän suloisuuden, mutta ei se nyt niin haittaa edes. Koska kyse on läpinäkyvästä kankaasta, on hyvä ainakin näin mekkoihin ja hameisiin laittaa vuori, puserot voivatkin olla sitten läpinäkyviä. Tosin voi tämänkin tehdä ilman vuorituksia, jos niin tahtoo. Mitä minä olen siihen mitään sanomaan. Mutta ihanan kevyt ja helteelle sopiva tästä tuli ja näin se ryntäsi suoraan suosikikseni.

Mitä tuumaatte tästä?

Syntymäpäivän kunniaksi

Kuvat otettu vuonna 2013

Nautinnollista viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

LUE MYÖS:

Vanhat kuvat kertovat omaa tarinaa

14 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Paljon onnea syntymäpäiväsi johdosta, Melissa ihanainen:)

 2. byelinpo kirjoitti:

  Paljon onnea!

  Kiva mekko ja apua kuinka uskalsit noilla koroilla tuohon maastoon.

 3. FinInTirol kirjoitti:

  Hyvää synttäriä ja kaikkea hyvää uudelle ikävuodelle!
  Kivan näköinen mekko ja upeat patikointikengät:D Päivänvarjokin sopii kokonaisuuteen

 4. Jasmin kirjoitti:

  Hauskasti toteutettu kuvat! Ja paljon onnea! ❤️

  olisi kiva jos tekisit sellainen kysymys-vastaus postauksen jossa vastaisit yleisimpiin tietoihin sinusta ja blogistasi, olisi kiva tutustua paremmin sekä sinuun että blogisi historiaan! ♥

 5. I don´t speak Polish kirjoitti:

  Myöhäiset onnittelut!
  Ja mekko kuin kuvasettikin on ihana! Mun mielestäni juuri hauska kontrasti tuo suloinen röyhelöinen mekko, metsä ja peikkomaisuus!

 6. Marjo kirjoitti:

  Myöhästyneet onnittelut synttäritytölle ♥
  Mikä röyhelömekko ja upeat korkkarit. Minusta sinä olet kyllä Keiju
  etkä Metsänpeikko. Kiva, että tytär on palauttanut mekon
  niin voit taas vaikka ensi kesänä ottaa sen käyttöön.

  https://www.marjonmatkassa.fi/

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon. Tää on kivaa meillä kun lapsi ottaa minkä tarvitsee ja kun ei enää tarvitse laittaa vaatteet takaisin.

 7. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ihana mekko jälleen! Mäkin tuun tällä viikolla perässä synttärieni kanssa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.