Hae
VillaNanna

Mieletön retkikohde – Kasvihuoneilmiö

Se on, mieletön! Aikuisten oma seikkailumaa, kahviloineen, pupuineen ja mahtavine ostovaihtoehtoineen. Tänne tulee vaikka vain katselemaan mitä kaikkea löytyy, voi istahtaa kaffelan hauskaan maailmaan ja napostella herkullisia munkkeja tai katsella mitä jättikokoiset pupuset puuhaa. Kun ekaa kertaa tänne suunnistaa olo on ylitsevuotavainen mutta jo toisella kerralla silmä on tottunut näin isoon määrään kaikkea vallan mahtavaa. Kaikki ostaisin jos voisin ja jos ostaisin…Jos ymmärsitte. 
Täältä on hankittu paljon kaikenlaista meille kotiin, lähinnä pieniä juttuja kuten vetimiä. Ne ovat ihania, ei millään meinaa saada valintaa suoritettua kun tuolla on ihania vetimiä, nurkan takana toisenlaisia ja hetkinen, laatikot täynnä kaikkea ihanaa…Miten ihmeessä voi valita ja lapsillekkin on kaikkea mahdollista, mistä sitä alottaisi tällä kertaa? Katso, tuommoisen tarviin meidän tytöille, eipäs kun tuommoisen…Eikun…Kyllä, olo vähän tuommoinen. Mutta sitten pysähtyy ja jää vain katselemaan näitä kaikkia ihania juttuja, joita voisi meillä olla. 
Ostinko jotakin tällä kertaa? En, en tarvinnut mitään mutta haluja oli paljon ja tarvekkin löytyi. Tytöille kuljetuskori. Mies vaan ei innostunut, liian PUF, kuulemma. Mutta joo, tämä on sellainen kohde, jossa kannattaa käydä ainakin kerran elämänsä aikana. Aikaisemminkin olen postannut tästä kaupasta kuvia, tällä kertaa en kuitenkaan kuvannut itseäni mutta täytetään nyt tämä postaus kuvilla, Kasvihuoneilmiön kuvilla!

12 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näyttääpä upealta paikalta! 🙂

 2. Vintagentti kirjoitti:

  Aivan huikea paikka, näkee ettei valikoimaa ole koottu vain varastonkierron nopeus mielessä.

 3. Teresa/Craft Candidate - Kahden talon väkeä kirjoitti:

  Minäkin olen käynyt pari kertaa tuolla – mahtava paikka!

 4. Melissa kirjoitti:

  On kyllä mieletön paikka, kannattaa käydä ainakin kerran elämänsä aikana.

 5. Melissa kirjoitti:

  Totta. Ei ole toista tällaista täällä <3

 6. Melissa kirjoitti:

  En itse tällä kertaa ostanut mitään, aina muulloin on jotain tarpeeseen hankittu. Nyt ei ollut tarvetta, paitsi se matkaarkku koirille.

 7. Sorakukka kirjoitti:

  Läheskään aina ei tarvitse ostaa mitään. Useimmiten ihmiset ostavat turhaa tavaraa jota eivät oikeasti tarvitse. On hyvä huomata että vaikka haluja on muttei tarvetta niin jättää tuolloin tuotteen kauppaan

 8. Marianne kirjoitti:

  Näyttääpä mielenkiintoiselle paikalle! Tosi persoonallisen ja kiinnostavan näköisiä tavaroita 🙂

 9. Melissa kirjoitti:

  Kyllä vain, monet ostaa shoppailun ilosta, eivätkä tarpeeseen. Itselläni on tuota samaa kyllä. Mutta uutena harvemmin ostan…

 10. Melissa kirjoitti:

  Tää on aivan ihastuttava paikka monin tavoin 🙂

 11. Diina-Maria kirjoitti:

  Toi on ihan huippu paikka! Pitäisi mennä pitkästä aikaa käymään 🙂

 12. Melissa kirjoitti:

  Ehdottomasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *