Hae
VillaNanna

Ihana läjäprojekti 2017

Aloitin maaliskuussa läjäprojektin, jonka tarkoituksena oli saada kaikki ne laatikot tyhjiksi, joissa on isot määrät kaikenlaista höpönlöpöä kuten esimerkiksi leikkuujätettä ja muita vaatteiden palasia. Isommissa laatikoissa oli myös joitain vaatteitakin, joista en ollut heti keksinyt yhtään mitään. Minulle siis nämä lumppulaatikot ovat lähinnä mappi Ö laatikoita, minulla on myös tilkkulaatikko, jonne heitän kaikki ne leikkuujätteet, joilla en yleensä mitään tee, jos en tarvitse jotakin pientä johonkin muuhun ompelukseen, kuten esimerkiksi nahanpalanen laukkuun tai muuhun vastaavaan.

En yleensä jaksa kovin kauaa tehdä mitään projektia mutta tämä on innostanut minua ihan koko ajan ja varsinkin senkin vuoksi, että olen voinut hyvin tehdä kaikkea muuta välillä, ei tarvitse koko aikaa vain ommella läjästä juttuja. Moni läjäprojektin vaatteista on tulossa myös myyntiin kirppiksen puolella. Kirppikselle on tulossa pikku hiljaa kaikkea muutakin myyntiin.

Minusta on ollut mahtavaa nähdä miten erilaisia vaatteita voi saada aikaan niin mutkattomasti ja miten ihanaa on ollut se, että on saanut puskea mielikuvitusta todella reunalle ja sen yli, hypätä omien mukavuusrajojen yli. Olen oppinut itsestäni paljon ja myös omasta mielenlaadustani. Mutta samalla olen myös tullut todella tyytyväiseksi omaan vaatekaappiini. Läjäprojektiini kuuluu myös puuvillapaitojen monenlainen muuttuminen. Läjäprojektiin mukaan pääsi tosin vasta tilkkupaitani sekä neuletyynyt. Muut tehtiin jo paljon ennen läjäprojektia.

Läjäprojekti jatkuu mutta nyt hiukan toisenlaisella ajatuksella. Sen verran on tyhjennetty laatikoita, että nyt on aika sekoittaa läjät ja muut materiaalit ja tehdä niistä kaikkea kivaa. Voi olla, että pian pääsen taas tekemään pelkästään läjästä kaikkea uutta ja kivaa…Projekti elää.

*    *    *    *    *

Onko minulla omaa suosikkia?
On kyllä, ihana tilkkumekko, jossa on monet erilaiset t-paidan osat yhdistetty toisiinsa
sekä tilkuista tehty tunika. Muitakin lemppareita on mutta nämä kaksi on ylitse muiden ja niitä onkin kesällä paljon käytetty.
*    *    *    *    *

Minulla on enää siis vain yksi laatikko sekä kassi, jossa farkkujämiä jäljellä. Farkut on jo päässeet seuraavaan suunnitelmaan mukaan ja läjälaatikko pienenee omaan tahtiin. Läjästä on tulossa esittelyyn lisää sukkia sekä muita pikku juttuja. Isoja hassutuksia ei ole tulossa hetkeen, tarkoitus oli, etten tänä vuonna tee mitään jouluun liittyvää mutta sekin on muuttunut ja jotakin pientä on tulossa joulua silmällä pitäen. Joten kannattaa pysyä kurkkimassa VillaNanna linnan ikkunoista sisään.

Mukavaa lauantaita kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *