Hae
VillaNanna

Paidasta mekko – Ystävänpäivän huumaa

En ole koskaan innostunut viettämään kaikenlaisia krääsäjuhlia mitä nykyään on joka toinen päivä. Tai siltä se vaikuttaa, että niitä on joka toinen päivä. Me nyt kuitenkin päätettiin lähteä ystävänpäivä leffaan katsomaan idän pikajunan arvoitus. Sali on typaten täynnä pariskuntia ja jonkin verran myös kaveriporukoita. Ehkä parempi kuitenkin tästä lähtien mennä normaalina päivänä leffaan. 

Kotiin kun päästiin niin laitettiin nuoruus vuosien herkku uuniin, nimittäin pyörykkäperunat. Pyöryköinä oli todella herkulliset lammaspyörykät ja tavalliset ranskalaiset. Ystävänpäivän illallinen koostui siis ihan eineksestä. Mutta se oli oikein kivaa vaihtelua ja lammaspyörykät olivat kiva yllätys. Ei tarvitse taas moneen vuoteen syödä moisia mässyjä.
*     *     *     *    *
En tiedä miten hyvin muistatte paidan, jonka tuunasin jokin vuosi sitten. Leikkasin vain olkapäät auki ja se siitä. Tykkäsin paidasta kovasti mutta paita jäi käyttämättä. Nyt kun minulla oli kaappien tyhjennys, niin satuin löytämään paidan uudelleen. Tiesin, että tällaisena se on minulle edelleen aivan liian tylsä, joten kaivoin kankaan esiin ja tein paidasta mekon. 
Pst. Olen tällä viikolla käynyt ostamassa kankaan Euriksesta, ihan siitä syystä, että yksi toinen tuunaus meni piloille ja mistään kotoa ei löytynyt sitä mitä tarvitsin, joten hain yhden kankaan siihen hommaan. Kangasta jäi sen verran, että sain siitä tehtyä tähän tuunaukseen helman.
Nyt tykkään asusta todella paljon, valitettavasti en tarkentunut olemaan ilman takkia kun asua kuvattiin mutta saatte parempia kuvia varmasti myöhemmin. 
Mekko meni alunperin ihan päin honkia, minulla tällä hetkellä tuntuu kaikki menevän päin honkia. Mutta en antanut sen vaikuttaa vaan muokkasin helman niin, että se näyttää sille, että sen kuuluu olla sellainen kun on. Ja koska olen tällainen rimpsuihminen niin lisäilin rimpsua kunnolla helmaan. Helma tässä asussa onkin nyt parasta. Ja mekon kanssa sopii mitkä tahansa ihanan väriset sukkikset.
*    *    *    *    *
Vaikka kovasti kritisoin näitä krääsäpäiviä niin oli silti ihana nähdä mmiten hauksaa ihmisillä oli kun nauttivat toistensa seurasta tällaisena päivänä. Jos olisi ollut aikaa enemmän, oltaisiin varmasti myös menty luistelemaan, niin hauskalta se homma näytti. Helsingissä on niin paljon eri puolia, että kaikkeen ei ehdi tutustua heti sillä hetkellä.

Takki: Kierrätyskeskus
Saapikkaat: Kierrätyskeskus
Tuubihuivi: itse neulottu
Tuunattu farkkupaita: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto

Oikein ihanaa päivää!

12 kommenttia

 1. marja liljeström kirjoitti:

  Ihanan mekon tuunasit. Minäkin tykkään rimpsuista ja erikoisista helmoista, kun sattuu päivälle boheemi olo.

 2. Minna M kirjoitti:

  Kivalta näyttää tuo tuunauksesi! Tykkään rimpsuista ja hippityylistä ja silti pukeudun itse todella tylsästi.
  Meiltä ystävänpäivä meni ohi sen ihmeemmin sitä juhlistamatta. Samoin kävi pari päivää aiemmin olleelle hääpäivälle.

 3. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Mulla on työvaatteet erikseen mutta välillä kaipaan niin noita mun ihanuuksia, että on laitettava töihinkin noita.

 4. Melissa L kirjoitti:

  Itse myös arkena laitan töihin leggarit ja hupparin tai neuleen. Helppo olla töissä sellaisilla varustuksilla.

 5. Joanna Sormunen kirjoitti:

  Mekosta tuli tosi kiva ja se näyttää todella hyvältä sun päällä. Me ei tehty mitään kummempaa ystävänpäivänä. Paras lahja oli kun mies tuli kotiin töistä ja spontaanisti halasi ja antoi suukon ja toivotti hyvää ystävänpäivää 🙂

 6. Melissa L kirjoitti:

  Ihana mies <3

 7. Irmeli kirjoitti:

  Tilkkumekot ovat pirteitä ja helppoja, kun sitä yläosaa ei tarvitse paljoa huolitella. Kokeile samaa tyyliä vaikka t- paidan jatkamiseksi mekoksi: kaitaleita, neliöitä, rimpsuja, tulee iloista ja personallista. Irmeli

 8. Melissa L kirjoitti:

  Sellaisia on tullut tehtyä paljon. Helppoja ja nopeita tehdä.

 9. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Kaunis tuotos taas, tykkään kovasti tuosta kuosista 🙂

 10. Teresa kirjoitti:

  Onpa ihanat värit! 🙂

 11. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Tuo kuosi on kyllä kiva.

 12. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *