Hae
VillaNanna

Kuuran taikaa -villasukat tyttärelle

Kuuran taikaa -villasukat tyttärelle

Kuuran taikaa -villasukat on suloiset ja niin ihanan lämpimät. Pelkästään kuvio tuo lämpöä elämään. Nyt on se aika kun villasukat ovat tärkeät lämpöä halaavat ihanuudet. Kun laitat villasukat jalkaan, lämpö nousee pikku hiljaa kohti päälakea ja sitä vain huokaisee syvään.

Kuuran taikaa -villasukat tyttärelle

Marraskuun alussa tyttöni pienoinen ilmoitti, että nyt tarvitaan villasukat ja kuva tuli perässä, että tämmöiset olis kivat, kiitos. Tyttöni on todella tarkka väreistä ja lopulta löysin kaksi vaihtoehtoa, joista hän valitsi sitten toisen sävyn minkä suostuu laittamaan sukkina jalkaansa. Sitten ohje auki ja hommiin. Ohjeena käytin Pirkka lehden Kuuran taikaa -ohjeen. Pikkuinen muutos kyllä tuli sukkien reunaan, jonka tyttö pyysi itse.

Ohje oli helppo, mutta se muutos, joka sukkiin tehtiin muutti sitten hommaa kuitenkin sen verran, että jouduin purkamaan sukat pariin otteeseen kokonaan ja aloittamaan alusta. Mutta nyt vihdoin sukat ovat valmiit ja kun loma alkaa tuossa, niin pääsen viemään nämä suloisuudet tytölle asti. Kiva nähdä taas äitiä ja lapsiaan pitkästä aikaa. Lapset olen tosin nähnyt tuossa syksyllä, mutta äitiäni en koko tämän koronaviruksen aikana. Ikävä on kova.

Villasukat lämmittää tekijää sekä saajaa

Villasukat ovat mahtava lahja, ne kertoo suuresta rakkaudesta lahjan saajaa kohtaan ja mitä enemmän niihin näkee aikaa ja vaivaa, sen suurempi lämpö niistä irtoaa. Neuleiden teko on hidasta ja aikaa vievää puuhaa. Toki itse neulon perussukat yhden illassa. Mutta välillä voi mennä pitkäänkin. Pisimmillään olen yksiä sukkia tikuttanut vuoden. Neuloin nimittäin erittäin ohuesta villalangasta täyspitkiä villasukkia. Tikutettavaa siis oli ja paljon. Työ oli hidasta, sillä niin ohut lanka kestää ja kestää.

Tosin neulon villasukkia aina vain pyynnöstä ja tarpeeseen. Mutta useasti tarve on aika iso ja välillä sukkia tulee liukuhihnalta, tänä vuonna tosin sukkien neulominen on ollut hiukan katkolla. Olen halunnut tehdä vähän muita juttuja ja opetella uusia kädentaitoja. Kuten esimerkiksi kirjontaa. Minulle kuitenkin on tärkeää sukittaa rakkaittani ja tehdä heille juuri sellaisia sukkia, joita haluavat käyttää. Myös minua lämmittää kun nään tekemäni sukat rakkaan jalassa.

Riemukasta pikku lauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Riitta reissaa kirjoitti:

  Nuo sukat on tosi kauniit! Ja kiva kontrasti: maanläheinen väri & korea kohokuviointi!

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Ovatpa nuo kauniit! Itsekin neuloin yhdet sukat kuluneena vuonna varmaan vuosikymmenien tauon jälkeen kun en muuten löytänyt mieleisiäni yösukkia 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Siksi itse tehden on ihan parasta. Ei kaupoista aina löydy sellaista mitä haluaa. Silloin on hyvä osata tehdä itse.

 3. Nadine kirjoitti:

  Sukka on tosiaan varsin haastava neulottavaa. Itse en saanut koko elämäni aikana yhtään käyttökelpoista kappaletta aikaiseksi ?. Ehkä vielä joskus innostun kokeilemaan uudelleen.

 4. Jasmin kirjoitti:

  Ihana väri! Itsekin annoin ekaa kertaa villasukkia lahjaksi, sekä oli mukavaa ja mieltä lämmittävää saada villasukkia lahjaksi, ennen en tykännyt. Nykyään sitä osaa arvostaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *