Hae
VillaNanna

Disneyland Adventure Park

Disneyland Adventure Park

Seuraavana päivänä kohteena oli Disneyland Adventure Park, joka on enemmän huvipuistomainen sekä enemmän Disneymainen paikka. Jos sellaista edes on kuin Disneymainen. Tältä puolelta varasimme vain illaksi pöydän. Erikoisnumerot jäivät tälläkin kertaa näkemättä, sillä parhaat paikat oli varattu jo ennen kuin ehdimme painaa ok nappulaa.

Disneyland Adventure Park

Tämä puoli tosiaan on keskittynyt pitkälti juuri laitteisiin, mutta myös kokemuksiin, kuten tuo toinen puolikin, yllättävää on myös se, että innostuin itse hyppimään laitteesta laitteeseen. En tosin mihinkään hurjaan mennyt kun ei kroppa kestä, mutta kaikkiin hitaisiin ja kivoihin menin heti. Alueella tapahtuu kaiken aikaa, että pitää pyörittää päätään ympäri koko ajan, että ehtii näkemään mitä nurkan takaa on tulossa.

Ruokailu ajoittui meillä jälleen alkuiltaan ja lounasta pääsimme syömään helposti ilman jonoja. Eli kannattaa tosiaan tulla aikaisin paikalle, sillä laitejonojakaan ei ole ehtinyt tulla. Miesväki riensi ensimmäisenä Guardians of the Galaxy – Mission: Breakout laitteeseen heti kun pääsimme sisälle. Silloin jonoa oli jo kertynyt puoli tuntia. Paikalla olimme siis 08.15. Eli aikaisin. Tässä kohtaa ei kannattunut käyttää LL mahdollisuutta, vaan jonottaa. Meillä jonotus maksimi oli yksi tunti. Muutoin käytimme LL laitteisiin.

Vinkit:

 • Ruoka ja naposteltavat kannattaa tilata sovelluksen kautta, niin jonotukseen ei mene aikaa. Riittää, että olet paikalla kun sovellus ilmoittaa, että ruokasi on valmis ja ei muuta kuin haet ruokasi. Ravintolassa tämä ei onnistu. Jos et siis halua varata pöytää, niin tämä on yksi tapa päästä jonojen ohi.
 • Käy myös perheesi kanssa läpi kaikki laitteet, sekä tapahtumat joihin haluatte osallsitua ja merkatkaa ne jo valmiiksi luetteloon. Sovellus ilmoittaa hyvissä ajoin milloin missäkin tapahtuu ja näin sinun ei tarvitse juosta pää kolmantena jalkana kuin päätön kana.
 • Kun suunnittelee reissua Disneylandiin suosittelen, että kahden päivän lisäksi ottaa yhden lisäpäivän, sekä puistohyppelyn. Silloin viimeisenä päivänä on hyvä kiertää molemmat puistot ja käydä niissä paikoissa joissa ei vielä ehtinyt. 

Tätä jäimme kaipaamaan, mutta me ei voitu valitettavasti sitä kolmatta lisäpäivää enää järjestää. Meillä jäi molemmista puistoista paljon kokematta ja laitteita käymättä. Tällä puolella viihdyimme parhaiten Cars alueella sekä Avengers Campus alueella.

Disneyland Adventure Park

Disneyland Adventure Park

Disneyland Adventure Park

Disneysovelluksen kautta saa ladattua erilaisia kuvia, joita sinusta ja perheestä otetaan vierailun aikana. Esimerkiksi Härdellistä otettiin kuvia, jotka saatiin ilmaiseksi ladattua puhelimeen, sekä myös kuvat, joita napsittiin laitteissa.

Tarkistuspisteet, vessat ja kaupat

Ennen kuin pääset sisälle Disneylandiin sinut tarkistetaan, reput ja laukut katsotaan. Tulit sitten dösällä tai kävellen. Dösällä kun tulee, niin tarkistukset tehdään jo ennen kuin pääset autoon ja sen jälkeen pääsee suoraan kävelemään lipunmyynnille. Ohjeet kannattaa lukea mitä alueelle ei saa ottaa. Avaa reippaasti laukut valmiiksi, se nopeuttaa prosessia ja lyhentää jonoja.

Yleiset vessat ylipäänsä tuossa maassa ei ole mitään verrattuna Suomeen, moneen kertaan tuli ikävä suomalaisia vessoja, joissa on oma rauha asioida. Pari kertaa joku kurkki vessaan kun olin asioilla, mutta ei siis tuolla Disneyssä. Mielestäni Disneyssä oli suhteellisen hyvät vessat ja osassa jopa oma rauha asioida, riippui pitkälti alueesta, jossa vietti aikaa. Disneyssä on hyvin istumapaikkoja ja joka alueelta löytyy isot vessatilat. Ihan hirveän montaa kertaa en joutunut jonottamaan vessoihin. Taisi muutamassa alueessa, jotka olivat hyvin suosittuja tulla jonoja vessoihinkin, mutta ei muuten.

Olin todella yllättynyt siitä miten hyvin viihdyin molemmissa puistoissa ja tosiaan aamusta aikaisin kannattaa mennä, päivällä ilmestyy lapsiperheet ja porukkaa on valtavasti. Taas kun aurinko laskee väki vähenee ja myös jonot laitteisiin. Sen päiväsajan voikin ottaa rennosti syöden ja kuunnellen livemusaa ja tehdä ostoksia. Kaupat ovatkin pääasiassa sellaisia, että teityillä alueilla on keskitytty kyseiseen teemaan ja kaupoista voi ostaa teeman mukaisia muistoja. Tämä oli tosi hyvä systeemi, ettei kaikissa kaupoissa ollut samoja tavaroita myynnissä vaan alueittain.

Täälläkään emme päässeet käymään kaikkialla, esimerkiksi kiinnostavat näytökset jäivät näkemättä kun oltiin samaan aikaan jossain laitteessa. Välillä käy näinkin, mutta kannattaa siitä huolimatta laittaa sovellukseen kaikki kiinnostavat jutut ja jos sattuu niin hyvin, että LL ja näytös ei ole samaan aikaan, niin ehdottomasti kannattaa käydä myös näytöksiä katsomassa!

Lisää tietoa löytyy: Disneyland Resort

Disneyland Adventure Park Disneyland Adventure Park

Disneyland Adventure Park

Rentoa viikonloppua!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Disneyland Park

Terveisiä talvisesta Kaliforniasta

20 kommenttia

 1. Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti:

  Tämäkin puoli vaikuttaa oikein miellyttävältä. On harkinnassa, kun todennäköisesti tänä vuonna Yhdysvalloissa tulee käytyä. Täytyy pitää mielessä, että kolme päivää taitaa olla sopiva aika.

  • villananna kirjoitti:

   Meille ainakin se kolme päivää olisi ollut hyvä, näin oltaisiin hyvin ehditty varmasti näkemään kaikki alueet ja myös oltua niissä. Laitteisiinkaan ei jäänyt niin paljoa aikaa vaikka LL käytettiinkin tehokkaasti. Niin paljon kaikenlaista joka alueella ihmeteltävää…

 2. Jael kirjoitti:

  Ihana Minni sinä ❤️ja upeat kuvat+hieno matkareportaasi. Me ei käyty Disneylandissä vaikka oltiin pitkäänkin Californiassa, koska ei ollut lapsia matkassa, mutta esim. Floridassa käytiin Epcot Centerissä, joka myös Disney Worldin teemapuisto, ja siitä pidin paljon.

 3. Samavain kirjoitti:

  Tämä on niin överiä, että pitäisi itsekin nähdä joku päivä 🙂

 4. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

  Aikamoinen paikka! En tiedä, tulisiko itsellä mentyä, mutta kiva tutustua näin sinun postauksen kautta.

 5. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

  On tässä kyllä ihmettelemistä! Valttava ja aika mahtipontinen huvipuisto.

 6. Diiskuneiti kirjoitti:

  Kuinka söpö Minnihiiri siellä ❤️
  Oli kyllä kiva lukea tästä ja olen aina halunnut Disneylandiin. Melkoisen suosittu paikka edelleen, kun jonottaa saa 😁

  Toinen mikä kiinnostaisi olisi Universal Studios ja Jurassic Park vuoristorata ja Tappajahai -veneajelu 🤩

 7. petra kirjoitti:

  Ai tuo Salama lähti liikkeelle! Olisihan tuolla varmasti nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille 😊 meidän perheessä pitäisi varmaan suunnitella yksi päivä tyttöjen ehdoilla, toinen poikien ja kolmas sitten Aikuisten 🤭 vai kävisiköhän tylsäksi jos olisi koko viikon disneyssa? 🤔

  • villananna kirjoitti:

   Joo, Salama ja Martti ajeli tuolla Cars alueella tiettyihin aikoihin ja fanit saivat kuvata itseään heidän kanssa. Itse en suosittele koko viikkoa olemaan tuolla. Uskon, että jos on koko aukioloajan kolmena päivänä niin homma on siinä. Tai siis kannattaa olla. Sitten siirtyy muualle kokemaan muuta.

 8. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Jenkeissä olisi kyllä niin paljon kaikkea ihanaa nähtävää ja koettavaa 🙂

 9. Elina / elinanmatkalaukussa kirjoitti:

  Vaikuttaa todella isolta paikalta! Olis kyllä mielenkiintoista käydä lasten kanssa ja joskus varmasti menemmekin, mutta aikaa saa tosiaan varata ! 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, aikaa kannattaa varata ja suunnitella tarkkaan vierailu siellä. Mekään ei kaikkea päästy näkemään mitä suunniteltiin. Valitettavasti.

 10. Aila ja Juha kirjoitti:

  Hei! Kiitos mielenkiintoisesta Disney-kuvauksesta. Omien lasten kanssa ei ole ehditty kuin Legolandiin, mutta lastenlasten kanssa tuonne olisi kiva päästä. Kun kävimme New Yorkissa, ostimme Disney-kaupasta parikymmentä pehmolelua, eri Diesneyn elokuvista. Suuri voima näilläkin on ollut, joka kerran ne lelut ovat esillä vierailuaikana. Videot olivat myös mukavia.
  Juha

  • villananna kirjoitti:

   Toiveessa olisi, että loputkin lapset pääsisivät tuonne vielä. Ja lastenlasten kanssa sitten ainakin mennään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *