Hae
VillaNanna

Afterlight – Kirpustit testissä

Viikonloppuna oli mahtava käydä kiertämässä hiukan kirppuja, mitään isoja ostoksia ei tullut tehtyä, eikä ollut tarvettakaan. Muutama täsmähankinta vain. Mutta ilmaisosastolta löytyi muutama mahtava löytö, jotka ovatkin nyt suosikki-ihanuuksiani tällä hetkellä. En ole koskaan ollut näin tyytyväinen vaatevarastooni mitä nyt olen. Täydellinen sekoitus kierrätettyä vaatetta sekä tuunattua. Mitä voi tällainen lumppumaakari muuta enää toivoa? Omaa pajaa…
Olen myös todella tyytyväinen nykyiseen tyyliini, yliampuvan boheemiin tai rönsyisen romanttiseen. Sekoitettuun Moriin. Vaikka olenkin tällainen mummeli niin voin silti hassutella vaatteillani ja yhdistellä eri tyylejä ja materiaaleja toisiinsa. Se on minulle kaikkein tärkeintä tyylissäni, että voin leikitellä.

Rakastan kierrellä kirppuja vaikka en mitään koskaan edes ostaisi, on ihana katsella ihmisvilinää ja katsella ihmisten ilon kasvoilta kun tekevät hyviä löytöjä. Luulen, että paljon löytöjä menee myös pukinkonttiin. Kierrätysjoululahjoista olenkin hetki sitten kirjoittanut postauksen ja oman mielipiteen voi käydä jättämässä aiheesta myös postauksen kommenttiboksiin. Mielestäni tämä aihe on aiheellinen joka vuosi sillä ihmisillä on vähemmän rahaa laittaa lahjoihin. Kierrätyslahjat ovat nykyään jo salonkikelpoisia ja laidasta laitaan löytyy kaikenlaista ihanaa mitä voi laittaa pakettiin.

Viikonloppuna näkyi selkeästi Suomi 100 -vuotta juhla ja Kierrätyskeskuksissa oli laitettu hienosti esille astioita, jotka sopi aiheeseen hyvin, myös suomalaiset kirjailijat olivat upeasti esillä ja tietenkin juhla-asut ulkovaatteineen oli omissa osastoissaan hienosti esillä. Myös Plan B:n oma osasto erottui hienosti edukseen. Myymalässä oli todella mietitty tarkkaan esillepanoa. Aika huikeeta. En osannut kuvata mitään, sillä olin aivan sanaton siitä miten hienona kaikki oli.
Oli ihana nähdä myös perhe, jonka lapset, isommat lapset ilakoivat pehmolelujen ympärillä halaillen valtavia nalleja ja hevosia, taisi joku niistä lähteä perheen mukana uuteen kotiin. Sen verran kovaa neuvottelua pehmojen ympärillä käytiin.
Minun tarkoitus oli löytää muutama kirja, tai oikeammin se yksi kirja jota olen etsinyt vuosia mutta jostain syystä en vain löydä sitä mistään ikinä. Toki netistä voin tilata Antikasta mutta vielä koitan hetkisen etsiä, jos vaikka tulisi vastaan Kiertiksessä. Löysin kyllä Härdellille pari kirjaa ja pelin. Peli onkin taas ihan super löytö. Se on nimittäin Lappipeli…Sopii myöskin Suomi 100 teemaan hyvin.

Minun mahtava löytö!

Turkki: Kierrätyskeskus ilmaisosasto, Kyläsaaren myymälä
Neuletakki: Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto, Nihtisilta
Huivi: Kierrätyskeskus ilmaisosasto, Nihtisilta
Tunika: Kierrätyskeskus
Leggarit ja pipo: Itse tehtyjä
Bootsit: UFF

Rakastan erilaisia maskotteja roikkumassa laukuista. Niitä on myös kiva tehdä itse kaikista pikkutilkuista, jotka muutoin menisi roskiin.
Maskotit on täytetty leikkuujätteellä.

Mahtava villi lappi- peli. Arvatkaa ketkä pelaa tätä viikonloppuna…Glögit ja piparit pöytään, kiitos!

Ja kiertämisen jälkeen on ollut ihana käydä läpi äidin antamia kasseja ja tehdä aivan mielettömän upeita löytöjä niistä. Mahtavia kankaita, ihania vanhoja vaatteita. 

Härdelli: Äiti, voidaanko me adoptoida tänne enemmän ihmisiä
Minä: Miksi ihmeessä?
Härdelli: Ne olis mun selänrapsuttajia….

Ihanaa päivää!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *