Hae
VillaNanna

Elämän kirjan uusi sivu

Elämän kirjan uusi sivu

Jotka seuraavat minua Instassa, tietävätkin jo, että elämän kirjan uusi sivu on nyt käännetty. Tämä sivu ei kääntynyt helposti ja matka uudelle sivulle jatkuu, draama ei ole vielä ohi, ei lähelläkään. Lapsi numero kaksi on siis eilen muuttanut pois äidin helmoista toiselle paikkakunnalle ja rakentaa elämäänsä nyt muualla. Lapsen muuttaminen omilleen pitäisi olla minulle tuttu juttu, sillä lapsi numero yksi on asunut omillaan toisella paikkakunnalla jo vuosia. Mutta eipä muutto ollutkaan minulle mikään helppo juttu.

Tiedän, että blogini keskittyy käsitöihin sekä kirppisjuttuihin, mutta välillä ollaan siinä tilanteessa, että on pakko avautua, pakko kirjoittaa sydämensä kyllyydestä. Tosin en kuitenkaan kaikkea kirjoita, mutta vähän. Haluan siis kertoa sen miksi nyt blogi saattaa hetkeksi hiljentyä. Sanon SAATTAA ihan sen vuoksi, koska sitä ei tiedä, vaikka innostuisin kirjoittamaan jotakin siltikin, vaikka kriisiä pukkaa. Pahinta kaikessa on se, että työtilani siirtyy hallista vihdoin kakkosen huoneeseen, mutta pöytä on vielä kesken, joten en pääse purkamaan tunteita ompelukoneen surinaan.

Elämän kirjan uusi sivu

Elämän kirjan uusi sivu

Elämä jatkuu ja uusia asioita saapuu elämään. Tämä vuosi on kuitenkin ollut kovin hankala monella tavoin. Siksi uuden vuoden tulo aiheuttaa suuria odotuksia. Odotukset minulla rajoittuu coronaan sekä matkailuun, haluan jo potkia coronaa takapuolelle ja matkata kohti Kazimierzia. Tarvitsen voimaa, voimaa hyväksyä sen, että lapset lentää pesästä ja aloittavat oman elämänsä, ilman äitiään. Tai ilman sitä äitiä, joka heille olin kun olivat pikkuruisia. Mutta pienin askelin kohti uutta vuotta.

Alanko nyt sitten jatkuvasti vollottamaan samasta asiasta? En tietenkään. Pidän taukoa jos siltä tuntuu ja kirjoitan jos siltä tuntuu, mutta heti kun pääsen ompelemaan, niin sitten alkaa taas arki tässäkin huushollissa. Tai se ateljee arki nyt ainakin. Hengähdystauko tekee hyvää meille jokaiselle ja Instassahan meikäläinen päivittää tai pyrin päivittämään sen kerran päivässä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että sellainen pieni paussi tekee tässä kohtaa hyvää, on hyvä myös miettiä blogin sisältöä miten ja mitä postailen. Uusi vuosi tuo siis mukanaan aika paljon uusia juttuja, ei vain omenia ja hunajaa. Kohti parempaa vuotta!

Asuni:

 • Neule: Kierrätyskeskus
 • Leggarit: Fida
 • Kengät: Fida
 • Aurinkolasit: Voitettu kilpailussa
 • Sukat: Suva, Tallinna

May it be Your will to renew us for a good and sweet new year

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

 

Kesän tyylikysely

Ihana kesä

Kun oma maailma murskaantuu

8 kommenttia

 1. riitta reissaa kirjoitti:

  Aika rientää… lapset ovat lainaa vaan. Mutta on myös kiva kääntää elämässä uusia sivuja.

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, aika rientää ja uusia asioita kirjoitetaan elämän kirjaan.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Iso muutos ja vie varmasti aikansa tottua <3

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Varmasti on tunteikasta aikaa. Miten lapset kasvavatkin niin nopeasti?!
  Nyt tekisi mieli kääriytyä tuollaiseen neuleeseen, kun ulkona sataa ja tuulee.

  • villananna kirjoitti:

   On kyllä, tunteet hyppelii minne sattuu ihan päivänkin aikana.

 4. Mira ”Digi Voimaannuttaja” Rinne kirjoitti:

  Voimahaleja sinne ❤️ Lapset ovat meillä vain lainassa, mutta varmasti tunteikasta aikaa vaikka sen ”tietääkin”. Vanhemmat ovat aina vanhempia -oli lapsi sitten taapero tai keski-ikäinen.

  Nautin suunnattomasti siitä, että saan nähdä kättesi jälkeä, mutta ennen kaikkea nautin tutustumista suhun. Inhimillisyyttä blogien takana ja tutustumista itse ihmiseen ?

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos. Välillä mulle tulee näitä puuskia, että mennään vähän syvemmälle 🙂 Silloin lukijakin pysyy vähän perässä siitä, että miksi nyt tulee niin alavireistä juttua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *