Hae
VillaNanna

Näin valehtelen netissä ja somessa -blogihaaste

Valtavan monessa blogissa kiertää blogihaaste, jossa on tarkoitus hiukan kertoa missä asioissa huijaa lukijaa, jos huijaa. Haasteen alkuperää en tiedä mutta itse nappasin haasteen vastaan Blinger Shimmer- blogista. Niin kuin tiedätte, en juurikaan haasteita tee, kun en saa niitä ikinä loppuun tai saa julkaistua. Mikään ei oikein sovi mihinkään väliin. Mutta nyt kun on aikaa kirjoitella mutta ei ommella, niin otetaan haaste vastaan. Katsotaan miten minun käy tässä hommassa… Samalla saatte katsella erilaisia kuvia, niin uudesta kodista kuin kaikesta muusta sälästä, jota on tullut kuvattua muuttoa ennen, muuton aikana sekä nyt uuden asunnon laiton aikana. Toivottavasti osaan antaa tarpeeksi hyvät selitykset joka kohtaan.

Kuva: Espoosta

Sisustan, teen kattauksen tai pukeudun niin, että niistä saa hyviä kuvia.

Ei, en tee asioita sen vuoksi, että saisin hyviä kuvia vaan teen asioita koska nautin siitä ja saatan sen kuvankin ottaa. Kuva on vain yksi näkemys asiasta, joka on kuvassa. Toki joskus haluan kuvata jotakin tiettyä fiilistä ja sen teen, ne ovat eri asioita kuitenkin.En ota itsestäni kuvia, enkä Insta stories -videoita, joissa minulla ei ole meikkiä.

Minusta on paljon kuvia juuri ilman meikkiä. Varsinkin kesällä tulee hyvin vähän meikattua, iho ei pidä siitä.

Teen asioita ja kerron asioista blogissa, joiden tiedän tukevan omaa brändiäni.

Pyrin siihen, mutta koska olen vähän huithapeli, niin kirjoittelen paljon muustakin.

Käsittelen kuvat niin, että näytän kauniimmalle.

Ei se naama muutu vaikka kuinka kuvia käsittelisi. Tykkään kuvanmuokkauksesta ja teen sitä paljon. Mutta en sen vuoksi, että itse nättäisin toiselle.

Silottelen elämääni somessa. 

Jos se on siloittelua, että ei kaikkea kerro somessa, niin sitten kyllä silottelen. Blogissa ei ole muutenkaan tarkoitus kertoa kaikista ongelmista vaan tuunauksesta sun muusta. Olen myös esitellyt mokia ja epäonnistumisia ja kohteita, joissa ei homma ole ihan mennyt suunnielmien mukaan.

Kadun joitakin blogiyhteistöitäni.

Ei ole niin paljon yhteistöitä, että olisi joku kaduttanut.

Vitriini ostettu Joken osto-ja myynti

Bloggaajien elämä on glamourista.

Ei ainakaan minun ole. Sormet ruvilla, kyynelillä höystettyä kakkua tässä tehdään. Toki iloa ja onnistumistakin on. Mutta kaukana glamourista tämä minun homma ainakin on. 

Ajattelen hetket Instagram-kuvina.

En. En ole muutenkaan perillä Instan tarkoituksesta vaikka sitä käytänkin. Ihme paikka…

Oskar Schindlerin tehdas -15

Seuraan Jodelia ja keskustelupalstoja sekä googlaan nimeni tasaisin väliajoin.

En seuraile. Tosin ainakin Vauvapalstalla blogini on välillä ollut keskustelun aiheena. Joskus kävin lukemassa, mutta eipä kannata mieltään pahoittaa tonttujen vuoksi.

Bloggaajista puhuminen ja juorujen keksiminen netissä on ihan sallittua, koska itsehän ovat vapaaehtoisesti esillä.

Kiusaaminen ei ole koskaan sallittua ja jokainen bloggaaja vetää rajan itse. Täytyy kuitenkin muistaa, että tuollaiset ihmiset, jotka kiusaa ei ihan ole tasapainoisia ja elämä ei ole hyvin.


Bloggaaminen on helppoa kuin heinänteko ja lisäksi bloggaajat saavat hirveät määrät tavaraa (ellei peräti rahaakin) tästä turhakkeesta.

Ei ole helppoa ja aina ne työtkään ei onnistu vaikka kuinka yrittäisi. Tavaraa ei ole näkynyt ja rahakaan ei vaihda omistajaa. Kyllä taitaa omasta pussista lähes kaikki tulla. Muutaman lahjakortin olen saanut kun on pyydetty tekemään jokin tietty postaus, niin lahjakortilla hakenut tarpeet siihen. askartelupostaukseen olen saanut tarvikkeet. Siinäpä ne muutaman vuoden yhteistyön saldo. 

Haaste: 
× Kerro, keneltä sait haasteen. 
× Vastaa väittämiin. 
× Lisää listaan yksi bloggaamista koskeva väittämä lisää (ehkä sellainen, jonka olet joskus kuullut) ja vastaa myös siihen itse.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *