Hae
VillaNanna

Miehen rikkinäinen kauluspaita

Miehen rikkinäinen kauluspaita

Miehen rikkinäinen kauluspaita on loistava materiaali omiin vaatteisiin. Miehelläni repesi paita toisesta kyynärpäästä ja hän ei halunnut, että olisin sen paikannut, joten heitin paidan tuunauspinoon ja jäin odottamaan inspiraatiota, joka aika pian kolkuttikin päätäni.

Miehen rikkinäinen kauluspaita

Halusin jonkin kivan kesäisen paidan, sellaisen jota minulla ei vielä ole kaapissa. Toki hörhelöt ja frillat ovat tuttuja kaapissani, mutta halusin nyt sellaisen, joka on hiukan toisenlainen. Halusin hyödyntää myös nappilistan, jonka vuoksi tein paitani ylösalaisin. Tarkoittaa sitä, että pääntie on paidan helmasta tehty. Toki, jos materiaalia olisi ollut enemmän, olisin myös helmaan laittanut rypytetyn kaitaleen, mutta tähän paitaan meni kaikki materiaali jo, joten jos joskus löydän ihan samanlaisen paidan kirpparilta, niin sitten saan lisäosan paitaani.

Halusin pääntien vähän toisenlaiseksi kuin normaalisti, joten siitä tuli lopulta pienen työstön jälkeen epäsymmetrinen, josta muuten pidän paljon. Koska helmaan ei riittänyt frillaa, laitoin kapean frillan sitten nappilistan alle. Siitä tuli aika kiva näin. Leveämpikin kyllä toimii, mutta jotenkin tuo kapea sopii minulle nyt paremmin.

Paidasta tuli aivan ihastuttava kesäpaita, se sopii korkeavyötäröisten housujen kanssa loistavasti. Minä kun en oikein halua massua esitellä. Paita on siis aika lyhyt ja rinnat vielä nostaa sitäkin lyhyyttä ylöspäin. Tarkoituksena olisi tehdä paitaan sopivia alaosia muutamia eri värisiä. Ainakin laivastonsinistä, punaista ja keltaista tarvitaan paidan kanssa. Kaapista jo löytyy beigeä, valkoista ja vaaleanpunaista. Ne riittää toistaiseksi.

Miehen rikkinäinen kauluspaita

Koko asu

Tällä hetkellä olen tykästynyt merihenkiseen pukeutumiseen, sen ei väliä mitä aikakautta vaatteet edustaa, kunhan on merellinen fiilis vaatteessa. Olen huomannut, että kirppareilta lähtee aika nopeasti mukaan 80-luvun merihenkiset vaatteet. Lähtee siis minun mukaani, minä muista tiedä. Merihenkisiä vaatteita on suhteellisen helppo myös löytää kirppareilta.

  • Paita: Tehty miesten paidasta
  • Housut: Fida
  • Sandaalit: Kierrätyskeskus
  • Kassi: Itse tehty

Parastahan asussani on tuo paita, joka ei nyt käytännössä ole kovin merihenkinen, mutta hienosti se näissä vetimissä muuttui aika merihenkiseksi. Miehen rikkinäinen kauluspaita muuttui aika monimuotoiseksi paidaksi, sillä se sopii aika monen eri tyylin kanssa. Muuttuu aivan toiseksi kun vaihtaa eri vaatteet. Tosin itse tykkään tästä tällä hetkellä ihan näin.

Mitä mieltä olet?

Kalasataman ihana rantabulevardi

Loma alkoi maanantaina iltapäivällä, kun suljin työpaikan oven ja sanoin heipat ihanalle työmaalleni. Samaisena iltana lähdimme tutustumaan Kalasataman rantabulevardille. Olen muutamasta Facen ryhmästä lukenut, miten alue on tuhottu ja kamala. Halusin nähdä omin silmin miten kamalaksi alue raiskattiin. Aluehan on alun perin ollut aika kamala harmaa läntti, jonka toiminta on keskittynyt satamatoimintaan sekä energian tuottamiseen. Kaasutehdas taitaa olla alueen tunnistettavin rakennus, Suvilahden voimala toimii kulttuurikeskuksena nykyään.

Mitä mieltä olen alueesta nyt?

Itse ainakin tykkään, Redi on minun lempiostoskeskus, rantabulevardi on monipuolinen, ihmisiä löytyy joka kadunkulmasta, fiilis on aika mahtava. Ihan toisenlainen mitä on Eiranrannassa. Toki tykkään myös siitä alueesta, mutta Kalasataman bulevardin tunnelma on ihan erilainen. Tästä muodostui kyllä ihan lemppari meille. Mustikkasaareen pääsee helposti, jos haluaa luontoon ja tälläkin kertaa illalla saaressa nautittiin elämästä, ihmiset uivat, olivat piknikillä, jokainen nautti elämästään eri tavoin. En ymmärrä miten alue on pilattu siitä mitä se oli ennen. Korkeat talot eivät haitanneet meitä yhtään, kadut ovat väljiä, vaikka joistain kuvista näyttää, että talot ovat kiinni toisissaan. Mielenkiintoista rakentamista.

Ihanaa torstaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

2 kommenttia

  1. Petra kirjoitti:

    Ihana paita,varsinkin kun napit sivulla ja frilla ? väri on ihanan raikas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *