Hae
VillaNanna

Erittäin helppo sienikastike pastalle

Rakastan pastaruokia ja mieheni tekee todella hyviä pastaruokia, on todella tarkka miten kaikki tehdään. Tämä johtuu pitkälti siitä, että on asunut Italiassa ja oppinut siellä valmistamaan oikein. ainoa pastaruoka, jota hän syö, minkä minä olen tehnyt on sienipastat ja varsinkin tämän tyyppinen, jonka reseptin jaan tänne nyt.
Tässä ruoassa yhdistyy kaikki mistä tykkään todella paljon, sienet ja pasta ja parastahan tässä on vielä se, että tuo naattipesto sopii tämän sapuskan kanssa erittäin hyvin. Kastikkeen voi tehdä mistä sienistä tahansa, meillä nyt oli kaapissa herkkusieniä, joten tein niistä. Joskus voi laittaa sienien kanssa myös kesäkurpitsaa. Hiukan syksyinen ruoka keskellä kesää. Jos naattipesto kiinnostaa, niin katso resepti täältä.

Nyt on Suomessa ollut superhelteet ja ruoka maistuu monelle huonosti. Näin myös meillä, saa poikien kanssa todella taistella, että laittavat jotain ruokaa suuhunsa. Ruokailu on suosiolla siirretty myöhempään iltaan, kun alkaa illan viileys kutitella ihoa. Ollaan miehen kanssa myös tehty pääasiassa jokaisen herkkuruokia, jotta tulee syötyä. Tämä on aika hyvin toiminut meillä. Helppoja pikkusuolaisia syödään helteellä ja kunnon ruoka illalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *