Hae
VillaNanna

Fida Outlet

Fida Outlet

Fida Outlet, mikä se on, missä se on ja millainen se on? Koitan tässä postauksessa hivenen avata tätä asiaa. Viimeisellä kesälomaviikolla pääsin pitkästä aikaa jälleen sukeltamaan Outletin laatikoihin ja tein muutamia syksyisiä löytöjä laatikon pohjalta.

Fida Outlet

Fidan Outlet löytyy Helsingin Roihupellosta ja sieltä löytää yksityishenkilöt sekä tukkuasiakkaat eritttäin edullisesti vaatteita, kenkiä yms. Tekstiilit myydään kilohinnalla ja se ei juuri paljoa lompakkoa ohenna. Outletteja ei siis ole kuin tämä yksi ja tämäkin yksi on avoinna vain muutaman kerran viikossa.

Avoinna:

  • ma: 10.00-15.00
  • Ke 8.00-13.00

Tavarat eivät ole siellä samalla tavalla järjestyksessä mitä ne ovat myymälöissä, vaan esimerkiksi vaatteet on kaikki laatikoissa, joita sitten pengotaan varovasti. Laatikoista löytyy sitten ihan mitä vain, osa hyvää tavaraa, osa vähemmän hyvää. Eli mieti mihin tarkoitukseen haluat tekstiiliä ottaa. Nyt viime kerralla kun kävimme, ei kenkiä oikein ollut, joten keskityin vain vaatteisiin. Keräsin ensin ison määrän tavaraa mieheni syliin ja kun sain tarpeekseni sukeltamisesta, aloin käydä läpi mieheni syliä. Minulla on tietty tapa, millä perusteella valitsen minkäkin vaatteen, jos on mahdotonta päästä sovittamaan vaatteita.

Mitä löytöjä tein?

Päätin, että haluan tiettyjä juttuja kaappiin syksyksi ja tiettyyn tarkoitukseen. Sen vuoksi kävin valinnan noin kolme kertaa, ennen kuin päätin ottaa ne mitkä jäivät sitten minulle. Mitään valtavaa kasaa ei siis mukaan lähtenyt ja kaikki vaatteet ovat tulossa sellaisenaan käyttöön. Esittelyvideoon pääset tästä linkistä. Eli kuitenkin aika iso määrä tuli löydettyä ja näillä pärjää hyvin myös talvella.

Löydöt:

  • Maksihame
  • Housut
  • Neulemekko
  • 6x neule (takkia,puseroa)
  • 2x kauluspaita
  • Vakosamettihame
  • Liivi

Ja nuo kaikki maksoi 8€. Toivottavasti en unohtanut listasta mitään. Sen verran paljon aikaa tuosta käynnistä, että olen ihan unohtanut mitä sieltä löytyi. Onneksi on tuo video, niin voi edes hiukan muistella mitä tuli hankittua. Kuvissa vilahtelee miesten suuren suuri kauluspaita, jota olen käyttänyt ja paljon ja nyt olen myös ottanut neulemekonkin esiin. Syksy on alkanut, joten voin hyvin pukeutua näihin ihaniin vaatteisiin, joita löysin Fidan Outletista. Mitä mieltä olette näistä löydöistä?

Fida Outlet

Ihanaa lauantaita kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Nora kirjoitti:

    Kahdeksalla eurolla löysit vaatteita. Tavallisesta Fidasta sais korkeintaan yhden tai kaksi vaatetta tuolla hinnalla ja jos puhutaan esim. joistain merkkivaatteista kuten vaikka Marimekko, niin ei sais yhtäkään tuolla hinnalla. Ainakin täällä meidän alueen Fidassa ollaan aika merkkitietoisia eli kaikki vähänkin hinnakkaammat merkit sekä käsityönä tehdyt jutut laitetaan yleensä korkeammalla hinnalla myyntiin, samoin on esim. Uffissa (tosin Uffissa voidaan tehdä niin, koska kuukauden lopulla tai seuraavan kuun alussa on yleensä aina alennuspäivät, tosin hintojen lähentyessä euroa ei ole enää kauheasti myytävää jäljellä).

    Kivoja vaatteita olit löytänyt. Tykkäsin erityisesti siitä kukallisesta neuletakista.

  2. Nadine G kirjoitti:

    Juuri tässä satsissa ei ole yhtään vaatetta, jota voisin käyttää sellaisenaan. Sininen neulemekko olisi passeli, jos ottaisin kauluksen pois (en siedä korkeita kauluksia edes talvella). Neuletakkeja käytän äärimmäisen vähän. Hinta oli yllättävän pieni noin isosta kasasta vaatteita, mutta minusta tuntuu, että sinäkin rupeat niitä tuunaamaan parempaan muotoon 😉.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *