Hae
VillaNanna

Farkkuterapiaa

Farkku on terapiamateriaali minulla. Sitä on helppo työstää ja siitä saa tehtyä vaikka mitä mielenkiintoista ja kivaa. Farkku antaa myös paljon anteeksi ja se piristää ja rauhoittaa samaan aikaan. Todellinen terapiamateriaali. Farkku on lemppari senkin vuoksi, että se ei koskaan mene pois muodista vaan on aina muodin huipulla, kestävä ja muokkautuva materiaali. Ei ihme, että sen voittokulku jatkuu aina vain.

Olen aikaisemminkin tehnyt farkkuidea -postauksen ja koska farkkua tulee työstettyä paljon, on tehtävä näitä postauksia nähtävästi enemmänkin. Tässä siis jälleen yksi uusi postaus siitä mitä kaikkea voi vanhoista farkuista tehdä, samalla voi käydä klikkailemassa itsensä viime postaukseen tästä.

Näihin postauksiin en laita linkkejä tämän enempää vaan nämä on vain kokoelma vinkkejä. Pyrin laittamaan mahdollisimman hyvät kuvat, että niistä näkisi idean ja jokainen voi muokata omaan makuun oman tuotteensa.

Mikä on mieleisesi? Minkä voisit toteuttaa itsellesi?        

Vaatteita

Sekalaista tavaraa

Kotiin
Ihanaa päivää kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *