Hae
VillaNanna

Nyt ei lähde sanaakaan irti

Nyt ei lähde sanaakaan irti

Nyt ei lähde, ei vaikka miten puristaisi ajatuksia ulos. Päässä on tulppa. Inspiraatiovimman jälkeen tulee aina tiputuslasku ja sitten ihmettelen taas, että mitähän nyt sitten tekisi tai sanoisi tai… Tai noh, kaikenlaista olisi kyllä esiteltävää. Mutta tosiaan tuo tulppa nyt estää kirjoittelun. Tämmöinen tilanne on kyllä aika perseestä.

Nyt ei lähde sanaakaan irti

Ehkä tuo kelikin tuolla ikkunan takana aiheuttaa sen, että kaikki maailman asiat ärsyttää, eikä sitä ärsytystäkään saa millään saneltua mihinkään. Minua ärsyttää valtavasti myös se, että vaikka pään tilanne on rauhallinen ja kohtauksia ei enää tule, niin kohtaukseni ovat olleet niin rajuja, että nyt poden jäykkyyttä niskassa ja hartioissa.  Tähän ei taida olla tällä hetkellä muuta konstia kuin hieronta. Inhoan sitä hommaa todella paljon.

Tuo vesisade ja vilpoinen ilma ottaa päähän myöskin. Miksi oi miksi siellä pitää sataa kuin saavista kaatamalla? Loma menee vähän niin kuin ohi kun joutuu olemaan vain kotosalla. Toki tekemistä on tässä kotonakin kun ompelee, mutta mieluiten menisin pitkin pitäjää pää kolmantena jalkana. Meillä on niin lyhyt kesä, ettei tällaiselle ilmalle ole aikaa!

Onko tilanne nyt sellainen, ettei mitään valoa näy tunnelin päässä?

En minä oikeasti ole näin ärsyyntynyt näin pienistä asioista. On hyvä, että maa saa vettä ja meidän perunat ja kesäkurpitsat kasvaa kasvimaalla. Ja on hienoa, että minulle suodaan niitä ompelupäiviäkin, eikä kaikki materiaali jää pinoihin pitkin asuntoa. Ja blogitaukokin tekisi hyvää, niin se kirjoittamisen ilo tulee takaisin. Siksipä ajattelin, että nyt olisi hyvä hetki lomailla myös bloginkin.

Blogi jää pikkuiselle lomalle

Lomailuun on monta syytä, yksi on tosiaan se, että en tiedä mitä kirjottaisin ja mistä. Haluaisin kirjoittaa välillä muustakin kuin käsitöistä ja kirpputoreista. Olen jättänyt niin vähälle nyt kaikenlaiset seikkailut mitä tehdään miehen ja lasten kanssa, tosin mies ei pyöräretkille tällä hetkellä kykene osallistumaan kätensä vuoksi. Mutta pian sekin saadaan pois kantositeestä. Sitä odotellessa.

Mutta koska pää kuhisee ja tulppa on tiiviisti kiinni päässäni, niin luova tauko on parasta lääkettä tähän soppaan. Tätä taukoa on kehitelty tässä jo pidemmän aikaa ja useasti siitä olen täällä myös mäkättänyt. Toivon kuitenkin, ettei postaus ollut niin negatiivinen, että muille iski negatiivinen ajatus päähän. Se ei ollut tarkoitus. Nähdään kuitenkin pian ja toivottavasti paremmissa merkeissä.

P.S. Instaa kyllä päivittelen, joten nähdään siellä!

Nyt ei lähde sanaakaan irti

Neule: UFF
Housut: Tyttären vanhat
Vyölaukku: Itse tehty
Sandaalit: Dr Martensit
Aurinkolasit: RayBan

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  No onhan tässä sanoja…
  Hyvä että kohtauksia ei enää ole ollut mutta toivottavasti niska-hartiakivut saat pois jollain tavoin. Mulla on tosi jäykkä niska , ja teen joka aamu liikkeitä sen vuoksi, voitko tehdä sellaisia ?
  Oikein hyvää ja rauhallista blogilomaa Melissa.

  • villananna kirjoitti:

   Joo, mutta on erilaisia jumppaliikkeitä ja syksyllä menen fyssarille, tän takia. Sain luvan nyt mennä myös hierontaan, joten eiköhän tää tästä pikku hiljaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.