Hae
VillaNanna

Tuunaa paitasi

Tuunaa paitasi

Paitojen tuunaaminen on aika hauskaa puuhaa, hyvin pienillä muutoksilla saa vanhan paidan ihan uuteen kukoistukseen. Tuunaa paitasi oman maun mukaan tai tuunaa joksikin ihan muuksi. Tähän postaukseen olen kerännyt muutamia idoita, joita olen kokeillut vanhoihin paitoihini. Lisää on luvassa kevään aikana. Nämä paita tuunaukset ovat minulla sellainen juttu, jota tykkään tehdä todella paljon. On hauska nähdä aina miltä paita lopultaan näyttää kun siihen lisää jotain tai muuttaa jotain tai ottaa jotakin pois.

Lähdetään siis katsomaan mitä ja miten voidaan muuttaa paita ihan toisen näköiseksi ja itselle toimivammaksi vaatteeksi. Useat näistä paidoista ovat olleet minulle liian pieniä ja siksi olen halunnut ne muokata. Osa toki myös vanhoja ja tylsiä. Nämä paidat ovat joko neuleita tai collegepaitoja. Jos haluaa opetella paitojen fiksausta, niin suosittelen ekoiksi materiaaleiksi juurikin näitä ihanuuksia.

Tykkään tehdä näitä koostepostauksia ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että näissä näkee kaikki ideat yhdellä kertaa. Se helpottaa paljon, ei tarvitse selata koko blogia läpi. Tokikaan ei ole kiva lukea blogia, joka on täynnä koosteita mutta välillä on kiva näitä lueskella ja laitella.

Tuunaa paitasi

Tähän postaukseen olen kerännyt kolme hauskaa ideaa mitä voit tehdä omalle vanhalle paidalle. Ehkä vähän liian pienellekin paidalle. Toisen kooste postauksen löydät täältä. Kaikki näistä paitaideoista ei välttämättä aina löydy täältä blogista mistään, vaan saatan kerätä niitä myös vanhojen tuunausten joukosta. Ei pidä hämmentyä tästä.

Paidan romantiikkaa

Ompelin aikanaan joustocollegesta itselleni paidan, jota jokin aikaa kyllä käytinkin mutta lopulta se jäi käyttämättä ja alkoi kutistua kaapissa. Joku vuosi sitten otin sakset käteen ja leikkelin paitaa hiukan ja hyödynsin samalla vanhan pitsiverhon. Näin sain paidasta sopivan itselleni. Yksi näyttävämpiä tuunauksia mitä voi tehdä vanhaan paitaan.

Tuunaa paitasi

Aniliininpunainen syksyyn

Ilmaisosasto on ihan oikeasti numero yksi, kun puhutaan materiaaleista. Löysin ihanan aniliininpunaisen neuleen muutamia vuosia sitten. Paita oli jonkin iakaa kovassa käytössä mutta lopulta unohtui kaappiin. Kun vihdoin löysin sen, se kertoi minulle millainen se haluaa olla ja se sai olla sellainen. Ja näin paita sain aivan uuden ulkonäön.

Tuunaa paitasi

College ja pitsi

Myös tämän paidan tarina alkaa ilmaisosaston laatikosta. Tämä paita taas tuli mukaan puhtaasti tuunausmielessä. Jokun aikaa paita sai kyllä olla mappi Ö:ssä, sillä en ihan heti keksinyt sille käyttöä. En ennen kuin pitsiverhot jäivät käyttämättä toisessa hommassa, silloin sain ajatuksen ja paita kauneusleikkauksen.

Tuunaa paitasi

Ihanaa iltaa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

12 kommenttia

 1. Diisku kirjoitti:

  Ihania. Toi peplum tyylinen on kiva. Tuosta toisesta tulee mieleen ihan Britney Spears The Circus musiikkivideo 😀

 2. Lea/kiertoidea kirjoitti:

  Kiva tapa hyödyntää vanhoja postauksia! Kummatkin ollaan blogattu jo useampia vuosia ja vanhemmat hyvät vinkit tahtovat jäädä unohduksiin, joten niitä kyllä kannattaa kierrättää uudelleen. Mulla on instan puolella nyt muutama vanhempi juttu, koska tuntuu että osa instan lukijoista ei siirry blogiin lukemaan postauksia. Enkä oikeasti ole edes ehtinyt tehdä käsitöitä koulujen alettua 🙂 Mukavaa syksyä!

  • villananna kirjoitti:

   Mä aina välillä nostan joitain joista on tykätty tai joista itse tykkään.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Upeita yksityiskohtia ja niin uniikkeja kappaleita nuo sinun vaatteesi 🙂

 4. Nora kirjoitti:

  Sinulla noita ideoita riittää =)

 5. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kivoja tuunausia olet tehnyt!

 6. hannamariav kirjoitti:

  Tosi kivoja tuunauksia! Etenkin tuo viimeinen on semmoinen jota voisi itsellekin kokeilla.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  • villananna kirjoitti:

   Se onkin tosi helppo tehdä ja pitsin tilalla voi käyttää jotakin muuta materiaalia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *