Hae
VillaNanna

Syksyn herkut Kierrätyskeskuksesta

Taas on se aika vuodesta, jolloin on ihana kääriytyä lämpimään, piiloutua sohvan nurkkaan, laittaa villasukat jalkaan ja unelmoida lämmöstä, auringosta ja kärpäsistä. Tämä on jälleen se aika kun innostutaan kiertämään kirppareita ja etsitään upeimmat löydöt kirpputorien syvimmistä nurkista. Meillä oli tiistaina sen verran ylimääräistä aikaa, että hypättiin autoon ja singahdettiin Nihtisiltaan nappaamaan parhaat ideat ja tyylit omaan kaappiin. Nyt tämä on ihana tehdä kun saatiin hyvin tyhjennettyä kaapit ja laitettiin iso määrä tavaraa Hope- yhdistykselle. Vielä olisi tilkku-ja kangasvaraston tyhjennyt koululle edessä.

Olen pitkään etsinyt vihreän värisiä vaatteita, huonolla menestyksellä, sekä suloisia kauniin värisiä kenkiä, romanttisia neuleita, joissa vähän pitsiä tai pitsin tyyppistä neulontaa. Flanellia, ruutua romanttisen vastapainoksi. Värikkäitä kuoseja ja murrettuja värejä. Olenkin ollut erittäin onnekas löytäjä, sillä nyt on sellaisia yksilöitä kaapissa mitkä ovat juuri niitä, mitä olen ollut etsimässä. Isoja määriä ei tarvitse hankkia, kun löytää edes muutaman suunnitelmiin sopivan vaatteen tai asusteen riittää muovaamaan koko puvustosta ihan uuden. Minulla nyt kävi hyvä tuuri ja löysin paljon enemmänkin.

Aina kannattaa etsiä sellaista mitä ei enää muualta saa, etsiä värejä joita ei kaupoissa nää sekä etsiä niin oman tyyllistä kuin poikkeavaa, poikkeava elävöittää kivasti omaa puvustoa ja luo särmää. Sen ei tarvitse aina olla vaate vaan se voi olla huivi, koru, vyö, laukku tai kengät. Värikkäät ja koristeelliset kengät sopii hyvin pelkistettyyn asuun ja antaa sille uutta ilmettä helposti. Parhaat palat löytyy tietenkin Kirpputoreilta.

Harmaa jakku 5€

Tämä jakku oli oikea löytöjen löytö. Jakku toimii hyvin omaan tyyliini ja yhdistettynä Mori girl tyyliin. Romanttista sekä ajatonta, siitäkin huolimatta, että hihat ovat laskostetut. materiaali on jännää kohokuviota mutta pehmeää. Vaikka kankaan pinta kiiltää, se ei ole kuitenkaan tahmea, kuten monet kiiltävien materiaalien pinnat. Lapussa lukee Atmosphere.

Kaksi paitaa

Boheemi ruutupaita on puuvillaa, alunperin Indiskasta. Hyvässä kunnossa, näyttää sille, ettei paitaa ole montaa kertaa käytetty. Paidassa on hauskasti kolmea eri ruutua yhdistettynä ja sopii todella hyvin farkkujen kanssa. Indiskan vaatteet ovat pitkälti oman tyylisiä ja pyrinkin ottamaan näitä aina jos löytyy sopivaa kokoa. Paidan hinta 3€.

Puuvillatrikoinen paita löytyi ilmaisosatolta, tämä paita näyttää myös sille, ettei ole juuri käytetty. hyvässä kunnossa, lappuja ei enää ole. Paita on Heidi Klumin Esmara mallistoa ja jo nyt päätynyt ilmaisosatolle. Eipä kannattanut mennä uutena hankkimaan. Paidan malli on ihan minun juttuni ja luumun väri taas juuri minun syksyn ihania värejä. Luumua ei paljoa ole kaapissa, joten tälle on ihan oma paikkansa.Neuleliivi

Liivi on myös löydetty ilmaisosastolta ja oli riskiotos. Koska rakastan kaikenlaisia neuleita niin halusin ottaa ja kokeilla miten tämä liivi toimii ja miten se yhdistyy omaan vaatekaappin vaatteisiin. Liivin voi yhdistää monella tavalla ja tuntuu toimivan niin boho tyylissä kuin rennommassakin. Liivin voi pukea vaikka farkkutakin päälle, jos ei mahdu takin alle. Uskoisin, että tulee käytettyä paljon töissä. Siellä on paljon käyttöä tämän tyyllisille vaatteille.
Liivi on Zaran mallistoa, valitettavasti 100% akryylia, hupussa keinoturkista. Väri on onneksi sellainen, että on helppo yhdistää miten haluaa ja leikitellä eri tyyleillä.

Neulehame

Minun yksi suurimpia rakkauksia on neulehameet- ja mekot. Tämä Elloksen pitsihelmainen hame oli todellinen löytö ja mitään en tästäkään maksanut. Hame tuntuu laadukkaalle, on puuvillaa ja mikä parasta, tässä yhdistyy romanttisuus sekä boheemi. Hame sopii myös kauniisti klassiseen pukeutumiseenkin. Väri on täydellinen.

Vihreät ylipolven saapikkaat 6€

Näissä saapikkaissa yhdistyy kaikki se mitä olen pitkään etsinyt. Kaunis vihreä väri, keinonupukki, korko sekä piiiiitkä varsi. Tosin, minulla on pitkät jalat ja nuo ylipolven ei juuri koskaan ole minulle yli polven vaikka muutoin olen lyhyt kuin hobitti.
Näillä ihanuuksilla saan yhdisteltyä asun, joka räjäyttää värien ilotulituksen. Jos en muuten syksystä tykkää, niin syksyn värit ovat niin minua.

Ruskeat turkisomisteiset saapikkaat 12€

En tiedä mitä näistä voisi sanoa. Saapikkaat ovat kuin minulle tehty, väri, malli ja tietenkin somistus on kuin suoraan minun tyylistä kopioitu. Kun sovitin saapikkaita, olivat ne kuin toinen iho. Kenkien nahkaosa on tukevaa nahkaa, turkissomiste on muovia mutta suloisen pehmeää. Hyvä laatuiset pohjat, vaikka ovatkin muovitetut. Talvikengät nämä ei ole, vaikka sisällä onkin hyvin ohut harjattu vuori. Tai ei minulle talvella riitä. Tarvitsen kunnon lämpimät kengät.

Punaiset kävelykengät 3€

Olen todella pitkään etsinyt ihan tavallisia korollisia kävelykenkiä syksyksi, jotka vielä ovat ihanan väriset, juuri sellaiset syksyn sävyiset. Sellaiset vihdoin löytyi, korkokaan ei ole liian korkea vaan juuri sopiva. Materiaali kenonupukkia. Parasta on nyöritys, rakastan naruja, solkia yms. härpätyksiä kengissä. Koko on 36 mutta jotenkin vaikuttavat silti olevan hieman liian isot. Pitää kokeilla vielä pohjallisilla. Kun sovitin, kengät vaikuttivat olevan hyvät mutta nyt taas hieman isohkot. Tavallaan hyväkin asia, kun jalat turpoaa niin ei ala kiristää mistään.

Onko sinulla tiettyjä juttuja mitä etsit tänä syksynä?
Millaiset ovat sinun viimeaikaiset löydöt?
Oletko postannut niistä? Laita linkki kommenttiboksiin.
Mahtavaa keskiviikkoa kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *