Hae
VillaNanna

Kun kuvat eivät onnistu

Kun kuvat eivät onnistu

Kun kuvat eivät onnistu ja silti olisi kova hinku päästä kirjoittamaan blogiin kiva juttu juuri nimenomaan siitä mitä päällä on. Jostakin syystä kuvaaminen ei vaan onnistunut, ei millään ja lopputuloksena on sitten hienoja kuvia rakennuksesta. Niin kiva tuunaus päällä ja onnostus siitä, että pitkästä aikaa sai jotakin valmiiksi ja tietenkin ylipäänsä tehtyä.

Kun kuvat eivät onnistu

Mulla on tosi iso harmi nyt siitä, että kuvien kohdistukset meni ihan miten sattuu. Uskon, että mieheni näkö on jo entinen ja hän tarvitsee silmälasit samoin kuin minäkin. Vaikka miten yritän muokata ja terävöittää itseäni, niin minä sen sen enempää sumusta pääse. Ärsyttävää, niin ärsyttävää. Ja kyllä, minuakin saa joskus ärsyttää ja kyllä aina eivät kuvat onnistu. Puhelimessa kuvat näytti ihan hyvältä, mutta siinäpä ne sitten olikin. Eivät vain toimineet enää koneella mitenkään.

Esittelen siis kuvat, jotka olisivat olleet postauksessani hyviä, jos ne olisivat onnistuneet niin kuin piti. Toki tätä sattuu ja kun kuvataan satoja kuvia, niin yleensä jokin niistä onnistuu, tällä kertaa ei ainoakaan. Joten, nielen pettymykseni ja suunnittelemme toisen kuvauspäivän myöhempään ajankohtaan ja te ihanat seuraajat saatte ohjeet ja paremmat kuvat sitten myöhemmin. En malta millään odottaa seuraavia kuvauksia tästä paidasta.

Innostuin jälleen tuunauksesta

Olen todella innoissani nyt tällä hetkellä tuunauksesta enkä malta odottaa seuraavaa hetkeä kun pääsen tuunaamaan jotakin kivaa uutta. Vaikka muutto on ollut monin tavoin raskas ja olen joutunut luopumaan todella paljosta, niin tämä on ollut vain positiivista, että olen löytänyt uusia juttuja, joista tehdä uutta. Varsinkin juuri tuunauksen puolelta. Ihan vahingossa siis. En ole ihan aina ymmärtänyt miten paljon kaikkea minulla on kaapissa tavaraa, mutta nyt kun sen kaiken käy pakosti läpi, niin näkee ja kokee.

Vielä on paljon tekemistä asunnolla ja paljon on vielä käymättä läpi. Kun tosiaan me tuotiin lopulta ihan kaikki tavara tänne, vaikka aluksi hyvin saimme käytyä tavaraa läpi vanhassa asunnossa. Mutta sitten tuli kiire ja kaikki vain pakattiin paniikissa. Osa on mennyt ihan suoraan roskiin, ilman mitään sen kummempaa läpikäyntiä, kun olen heti nähnyt, että tuossa on pelkkää roskaa. Mutta pikku hiljaa tavarat löytää paikkansa.

Kun kuvat eivät onnistu

Nautinnollista iltaa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

6 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Eihän sitä aina onnistu. Joskus kamera on täysin eri mieltä asiasta kuin asiasta. Toisaalta, huomasin itsekin että mustaa on tosi vaikeaa kuvata.

  2. Milla / https://www.moonshapedlittlebox.fi/ kirjoitti:

    Sitä sattuu! 😊 Varsinkin talvella kuvaaminen on hieman haastavampaa ja mustaan tarkentaminen haastavampaa, kuin värikkään kanssa. Ainakin omasta mielestäni tuntuu, et uudella kameralla saa vielä vähän harjoitella kuvaamista hämärällä – ei ihan suorilta onnistunut kaikki. 😅🙈

    • villananna kirjoitti:

      Se on totta, vaikka oli kirkas päivä ja kiva keli kuvata. Puhelimella kuvat näytti aivan toiselle mitä sitten tässä koneella.

  3. Mare Kinanen kirjoitti:

    Aina ei vaan onnistu.
    Jotkut värit ovat tosiaan haasteellisia. Tässä musta. On sitten vaate tai eläin niin on tosi vaikea saada erottumaan asioita. Toinen mielestäni vaikea väri on punainen. Jostain syystä harvoin onnistun taltioimaan sen siten että väri toistuu kuvassa mielestäni sellaisena kuin pitäisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *