Hae
VillaNanna

Tätä et tiennyt minusta

Tätä et tiennyt minusta

Tätä et tiennyt minusta, vaikka olisit pitkään seurannut blogiani ja tietäisit minusta yhtä jos toista. Tänään nimittäin kerron jotakin jota et tosiaan tiennyt. Tämä on asia, josta eivät ede kaverini tiedä, salaisuus se ei ole. Asia ei vain ole koskaan tullut puheeksi. Nyt haluan kuitenkin tämän paljastaa teille, rakkaat lukijani.

Paljastukselle ei ole syytä, mutta tuo kevään odotus valitettavasti tyssäsi hetkeksi, sillä järkyttävä lumimyrsky valtasi myös etelän ja kaikki suloiset kevätajatukset jäätyivät päähäni, joten nyt on hyvä hetki vielä tänään ajatella ihan muuta ja huomenna sitten jälleen tarttua kevään helmasta ja alkaa repiä sitä esiin.

Tätä et tiennyt minusta

Minulla on vilkas mielikuvitus, vähän liiankin vilkas. Minulla öisin sekoittuu helposti uni ja todellisuus, saatan kövellä unissani, herätellä miestäni monenkirjavilla asioilla. Hypin ja pompin, riehun ja kiljun, joskus herään omiin puuhiini, varsinkin ääniini ja kun herään saatan silti luulla olevani unessa edelleen. Olen ratkaissut tämän asian niin, että meillä on aina vessassa valo, jotta tiedän herätessäni missä olen, enkä ala sekoilla enää enempää. Tosin, joskus voi kestää hetkisen ennen kuin tajuan, valonkajon tulevan vessasta. Valo on kuitenkin erittäin tehokas kiintopiste ja näin aika pian ymmärrän, että unessa kaikki vain tapahtui.

Seikkailen siis myös unissani, en vain hereillä ollessani. Seikkailu on minulle erittäin tärkeää, oli se sitten miten pikkuista seikkailua hyvänsä. Hyppää pyörän päälle ja katso minne tie vie, tällaisia reissuja teemme mieheni kanssa jatkuvasti kesäisin. Näin olemme löytäneet aivan mielettömiä paikkoja täällä Helsingissä ja vähän muuallakin. Tämä tosin on vain yksi tapa seikkailla. Monta muutakin tapaa löytyy.

Tällaisen salaisuuden kanssa olen elänyt, eikä muutosta näy. Mielikuvitus vie minut joka yö paikkoihin, joissa en ole koskaan ennen ollut, ja tuskin oikeasti koskaan pääsenkään, vain mielikuvituksessani. Niitä reissuja pyrin tuomaan monin tavoin esiin omassa elämässä esimerkiksi vaatteiden kautta, kun tuunaan niistä uusia ihanuuksia. Osan nään unissani, osa taas muistuttaa joistain unistani ja kummallisista seikkailuuista.

Tätä et tiennyt minusta

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Kun vanhenee

Kun oma lapsi seuraa sun blogia

Tiedättekö ne päivät?

12 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Näyttääpä sun tukka tosi punaiselta noissa tän postauksen kuvissa. Joissain muissa kuvissa nimittäin näyttää joskus ruskealta niin kuin tossa sun blogin profiilikuvassa.

  Unet voivat olla hyvin eläviä. Itsekin olen nähnyt myös hyvin todentuntuisia unia.

  • villananna kirjoitti:

   Riippuu niin valaistuksesta, että minkä väriseltä mun tukka näyttää. Auringossa se on aina oranssi 🙂

 2. Jael kirjoitti:

  Tuohan on ihanaa että pääsee unien kautta seikkailemaan , ja jos vielä muistaa ne jälkeenpäin. Oletko koskaan kirjoittanut niitä ylös? Torin kahvikaupan barista kirjoitti uniaan vuosikausia vihkoihin, ja lopulta osa niistä pääsi hänen esikoiskirjaansa, jollain tavalla.

  • villananna kirjoitti:

   Olen juu niitä välillä kirjoitellut ylös, osan muistan kyllä edelleen, vaikka olisin nähnyt ne lapsena.

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Mulla on myös vilkas mielikuvitus. Välillä siitä on hyötyä, kun saa kaikki ihmeellisiä ideoita, mutta aika paljon se aiheuttaa myös pelkotiloja, kun luulen että joka kulman takana lymyää murhaaja tai kummitus 😀

 4. Johanna kirjoitti:

  Tätä en tiennyt ja pidetään nämä siis meidän välisinä 😀 Hauskoja seikkoja sinusta!

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ajoittain joutuu herätessä miettimään itsekin oli uni unta vai tapahtuiko se oikeasti 😀

 6. Annukka kirjoitti:

  Mä puhun unissani, jos on ollut erityisen paljon stressiä. Jutut menee kuulemma sellasille tasoille, et huh huh. XD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *