Hae
VillaNanna

Tallinnan ostokset

Tallinnan ostokset

Lupasin aikaa sitten, että esittelen Tallinnan ostokset jossakin vaiheessa ja tässä on se vaihe nyt sitten. Oltiin siis tässä muutama viikko sitten miehen kanssa ihanalla kevätreissulla Tallinnassa ja tietenkin pääsin kiertelemään vähän myös second hand myymäköissä. Muutaman ihanan jutun löysinkin reissulta. Joskus halauaisin kyllä päästä shoppailemaan pidemmäksi aikaa ja kiertää vähän useamman kaupan. Nyt kävin vain muutamassa tutussa.

Tallinnan ostokset

Missä kaupoissa sitten kävin? Fankadelik, Ms Vintage Tallinn, Sveta vintage sekä Balti jaama turgin vieressä olevassa Humana vintagessa. Humanassa olikin sopivasti 3€ päivät, joten sieltä ostin sitten eniten kaikkea. Ostin oloasun, kaksi hametta kesäksi, kauluspaidan sekä topin. Ms vintagesta ja Fankadiksista en ostanut lopulta mitään, vaikka siellä nuohosin aika pitkään. Siirryin lopulta Svetaan ja sieltä lähtikin mukaani kahdet kengät. Meikäläisellä on hirmu pikkuinen jalka  ja on välillä tosi hankala löytää sopivia kenkiä mutta nyt löytyi täydellisesti istuvat kengät meikäläisen minijalkaan.

Osa vaatteista onkin ollut kovassa käytössä jo, osa odottaa kesälomaa ja lämpimämpiä kelejä. Tykkään siitä, että teen ihania löytöjä eri maista, teen ihan erilaisia löytöjä eri paikoista ja tietenkin lemppareissa tulee aina eniten käytyä, varsinkin kun Tallinnassa on kunnon herkkukauppoja. Mutta jos jonain kertana voisi laajentaa tätä shoppailupaikkojen määrää ja tutustua vähän toisiinkin kauppoihin. Telliskiven alueella ainakin pitäisi olla monen monta second hand liikettä.

Tallinnan ostokset

Ihania pikku löytöjä

Kaikenlaisia ihania juttuja sitä tuli vastaan, mutta lopulta kassiin pakattiin vain ja ainoastaan ne tarkkaan harkitut ihanat vaatekappaleet. Ajatuksena oli ostaa nahkatakki sekä nahkahousut mutta kumpaakaan en löytänyt. Tai löysin takin mutta se oli lopulta makuuni liian pieni, sillä haluan sellaisen vähän over size mallisen, vaikka tuo over size alkaa olla menneen talven lumia. Kaapissakin säästin kaksi bleiseriä, jotka ovat isoja minulle, nyt kun siivosin takit ja säästin ne kaikkein tärkeimmät ja käytetyimmät takit.

Tein tässä eilen saman myös mekoille, niistä en kyllä luopunut kokonaan kuin yhdestä ja kolme mekkoa menee säästöön, tuunaukseen…Katsotaan nyt mitä niille teen lopulta. Minulla alkaa olla unelmavaatekaappi valmis, joten ihan valtavia määriä en enää ole hankkimassa sinne muutenkaan. Tämä vaatemäärä on vaikea siirtää mihinkään helposti. Joten on tärkeä pitää se järkevissä mitoissa, myös minut on syytä pitää järkevissä mitoissa, ettei tule sitä ongelmaa, että on taas hankittava kaikki uudestaan kun ei mene mikään päälle. Minulla kun paino jojoilee ihan koko ajan.

Tallinnan ostokset

Ihanaa lauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Kevätmatka Tallinnaan

Keväisen Tallinnan aurinkoinen päivä

12 kommenttia

  1. Petra kirjoitti:

    Siis mitä, nämä kuvissa olevat ovat ne sun löytökengät? VAU! sulla on kyllä etsijän silmät. Musta tuntuu etten löydä ikinä mitään. En kyllä oikein osaa etsiäkään, paitsi jos tarvitsen jotain tiettyä, harvoin silloinkaan löydän, ainakaan sitä mitä etsin, mutta kyllä mä usein lähden kirppareilta tyhjin käsin kotiin. Paitsi lapsille löytyy, onneksi. 🙂

  2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Ihania löytöjä. Mulla itselläni tuntuu olevan aina se, että jos lähden jotain tiettyä asiaa etsimään niin en sitä taatusti löydä 😀

    • villananna kirjoitti:

      Siksi ei niin kannata lähteä etsimään tiettyä. Toki itsellänikin on lista, jota seuraan mutta esimerkiksi nahkahousuja olen etsinyt jo useamman vuoden.

  3. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Aivan ihanat ostokset! Erityisesti valkoinen paitis on hieno 😍!

  4. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Hyvin jalkaan istuva kenkä on kyllä aina hyvä löytö. Minullakin on aika pieni jalka mutta leveä lesti, ja täydellisesti istuvien kenkien löytäminen on välillä aikamoinen prosessi – varsinkaan kun ei nauti kaupoissa koluamisesta. 🙂

  5. Mare Kinanen kirjoitti:

    On ollutkin hyvin löytörikas reissu Tallinnaan 🙂 Kivoja hankintoja kaikki.

  6. finintirol kirjoitti:

    Kauniita löytöjä olet tehnyt Tallinnasta 🙂
    Tallinna on muutenkin upea paikka käydä ja oleskella, joten sinne on hyvä mennä tekemään löytöjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *