Hae
VillaNanna

Villasukkien lämmössä

Villasukkien lämmössä, omassa pienessä piilossa on hyvä olla ja ottaa tämä myrskyisä syksy vastaan. Yksi parhaimmista asioista on vetaista kylmän viiman tullessa villasukat jalkaan ja nauttia niiden tuomasta ihanasta lämmöstä, vielä ihana neule harteille ja pehmeä syksy on luotu. Näiden vaatteiden vuoksi ei juuri harmita, että kesä on väistynyt ja syksy on tullut esiin. Toki haikeus jää aina kesästä, varsinkin näin syksyn alussa.

Minun yksi lempi paikoista täällä Helsingissä on Oulunkylän laiturit, ne eivät enää ole niin suojassa ja vastaranta on vedetty avoimeksi, koska uusi talo on rakentunut Vantaanjoen rannalle. Silti pidän tuosta kohdasta paljon ja tietenkin se tuo myös paljon muistoja mieleen. Meidän pyöräretkien ensimmäinen pysähdyspaikka, jossa aina nautittiin vähän eväitä. Rakentamisen suuntaa ei voi muuttaa mutta ihanat muistot voi pitää aina mielessään.

Villasukkien lämmössä Villasukkien lämmössä Villasukkien lämmössä Villasukkien lämmössä

Villasukkien lämmössä

Helppo mutta näyttävä ohje löytyy Life with Mari -blogista. Oli pakko testata itse tätä ohjetta. Ongelma minulla oli vain siinä, etten meinannut millään saada näitä valmiiksi. Vuosi meni tuhtaessa näitä, vaikka yleensä sukissa menee muutama päivä. Joka tapauksessa, nyt ne lopulta sain valmiiksi, oikeastaan jo tuossa kesän loppupuolella, mutta olin kovin saamaton kuvaamaan näitä.

Ohje on todella helppo, tein pienemmän koon ja huomasin nyt, että olisin voinut tehdä ohjeesta poiketen myös pidemmät. Minulla on pitkät jalat, vaikka lyhyen läntä olenkin. Nyt sukat eivät kunnolla ylety yli polviin vaan jäävät tuohon polven kohdalle. Se ei ole ohjeen vika, vaan minun oma vikani, kun en sitä asiaa oikein seurannut.

*****

Neulepelleriinin olen neulonut joskus 12 vuotta sitten vähintään, sen ohjeesta en nyt osaa sanoa mitään, mutta mielestäni se on jokin vanha Suuri Käsityökerhon lehti. Mekko taasen on löytynyt aikanaan kirpparilta, en muista mistä, mutta se on ihanan romanttinen ja muuttuu sen mukaan miten sen yhdistää muuhun. Tällaiset asusteet hellivät minun mieltä pitkään. Kesämekko villasukkien kanssa ja suloinen ympäristö, parantaa fiilistä paljonkin. En voisi elää enää ilman villasukkia ja romanttisia vaatteita.

Nautinnollista sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE NYT:

Hiirten elämää

Virkatut villasukat langanpätkistä

Pitsiset villasukat

8 kommenttia

 1. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Ihanat villasukat! Niin pehmeä ja kaunis sävy niissä, jotenkin usvainen. Ja sinulla on kiva asu!
  Hyvää syyskuun viikkoa!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Pitääkin kaivella omat pitkävartiset villasukat laatikosta käyttöön 🙂

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kauniit sukat! On todellakin on villasukkien aika! Kotona villasukat ja töissäkin siirryin paksumpiin villasekoitesukkiin.

 4. Mira "Digi Empowerer" Rinne kirjoitti:

  Todella kauniit villasukat 🙂 Ihanaa syyskuuta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *