Hae
VillaNanna
Kaupallinen yhteistyö

Miracle Spray Hair Treatment -hoitosuihke

Kaupallinen yhteistyö: Eleven Australia

Miracle Spray Hair Treatment -hoitosuihke

ELEVEN Australian Miracle Spray Hair Treatment -hoitosuihke pian nelikymppisen, kaljuuntuvan miehen pelastuksena?

Hei!

Villa Nanna -blogin Melissa, rakas vaimoni, pyysi minua kirjoittamaan blogiinsa. Siispä käytän tämän tilaisuuden itseni esittelemiseen. Olen Juho, tai juhoeerikki, mies lukuisten Villa Nanna -blogin kuvien takana. En yleensä viihdy kameran edessä, mutta tällä kertaa päätin tehdä poikkeuksen, sillä koen asian tärkeäksi.

Kaljuuntuminen ja ulkonäköpaineet

Kävin taannoin keskustelun naispuolisen työkaverini kanssa. Hänen mukaansa naisilla on paljon vaikeampaa kuin miehillä, sillä miesten ei kuulemma tarvitse välittää ulkonäköpaineista. En väitä, että miesten ulkonäköpaineet olisivat yhtä kovat kuin naisilla, mutta on väärin sanoa, ettei niitä lainkaan olisi. Yksi ulkonäköpaineita miehille ­– tai ainakin minulle – tuovista asioista on kaljuuntuminen. Olen käyttänyt päänahkani ja hiusteni hyvinvointiin pienen omaisuuden, eikä tälle kehitykselle näy loppua. Paineet lähtevät ennen kaikkea minusta itsestäni: Suihkun jälkeen peilistä kimaltaa päänahka, näky, jota ei tarvinnut katsella kymmenen vuotta sitten. Asiaa ei juuri auta se, että vaimoni ei paineita minulle luo. Saan kaljuuntua ihan rauhassa, sillä hänen mukaansa on kyse luonnollisesta asiasta. Olen kuitenkin aina ollut ylpeä hiuksistani, joten niiden menettäminen nyt vain sattuu olemaan kova paikka.

 

Miracle Spray Hair Treatment -hoitosuihke

Kaljuuntumisen vaikutukset hiuksiin ja päänahkaan

Miten tämä kaikki liittyy tämän blogin aiheeseen, ELEVEN Australian Miracle Spray Hair Treatment -hoitosuihkeeseen? Minulla kaljuuntuminen lähti liikkeelle salakavalasti ja pikkuhiljaa otsan hiusrajan vetäytyessä lahdekkeina. Vähitellen mukaan tuli lahdekkeiden väliin jäävä alue, joka nykyään muodostaa hassun tupsun, joka muuten ärsyttää olemassaolollaan niin perin vietävästi. Jossain kohtaa päälaki oli päässyt harvenemaan siten, etten ollut asiaa itse huomannut. Järkytys oli kova, kun eräässä kuvassa näin totuuden: Kaljuuntuva alue käsitti nyt kaksi osaa, yhden edessä otsan yläpuolella ja toisen takana, takaraivon yläpuolella. Aloin tutkia hiuksiani entistä tarkemmin ja huomasin, että väliin jäävä alue oli myös harventunut. Nyt kaljuuntuva kohta siis muodosti tiimalasia muistuttavan alueen. Hoksasin erään seikan, johon en ollut aiemmin kiinnittänyt huomiota. Kaljuuntuvan alueen hiukset nimittäin olivat todella huonokuntoiset.

Kaljuuntuvan alueen hiusten hoito

Vuoden 2019 lopun ja 2020 alun vaiheilla otin yhteyttä hiussiirreoperaatioita tekevään terveysalan yritykseen. Päätimme, että ennen siirteitä kokeillaan muita hoitomuotoja. Tällaiseksi valikoitui PRP-plasmahoito. Kolmesta hoitokerrasta saimme suoritettua kaksi, sillä koronakevään aikaansaama sulkutila sotki nämä suunnitelmat. Nyt on kulunut vuosi hoidoista, eikä niiden vaikutukset juuri enää tunnu. Pesen hiukset 2–3 kertaa viikossa shampoolla ja samassa yhteydessä käytän hoitoainetta. Noin kerran viikossa laitan hiuksiini hiusnaamion. Näillä toimenpiteillä saan elävöitettyä hiuksia edes vähän. Eräs hiuksia kuluttava asia on luonnollisesti hiusten kuivaaminen hiustenkuivaimella. Joudun sellaiseen turvautumaan, jotta saan hiukset sivulle siten, ettei kaljuuntuva kohta korostu. Kyse ei siis ole siitä, että vetäisin pitkiä hiussuortuvia kaljuuntumattomasta kohdasta kaljun päälle, vaan siitä, että ohentuvan alueen omia hiuksia elävöitetään. Olin kaivannut jo pidempään lisäapua hiusten huonokuntoisuuteen, joten kun Villa Nannalle tarjoutui mahdollisuus kokeilla ELEVEN Australian Miracle Spray Hair Treatment -hoitosuihketta, päätin tarjoutua koekaniiniksi minäkin.

ELEVEN Australian Miracle Spray Hair Treatment -hoitosuihkeen käyttö kaljuuntuvaan päähän

Olimme päättäneet mennä Vantaankoskelle pienelle kävelylle. Ennen lähtöä kävin suihkussa ja pesin hiukset shampoolla. En laittanut hoitoainetta, sillä halusin testata Miracle Spray Hair Treatment -hoitosuihkeen vaikutusta sellaisenaan. Hiukset olivat etenkin päälaelta kuin korput ja saatoin tuntea poltteen päänahassa. Kuivatin hiukset pyyhkeellä. Puin vaatteet valmiiksi päälle ja menin peiliin eteen käsittelemään hiukset Miracle Spray Hair Treatment -hoitosuihkeella. Suihkauttelin ainetta melko runsaasti, tai ehkä se vain tuntui siltä, nuuka kun olen. Kampasin hiukset kauttaaltaan, jotta aine levittyisi joka puolelle. Sitten muotoilin hiukset harjalla ja hiusten kuivaimella.

Miracle Spray Hair Treatment -hoitosuihke

Toimiiko ELEVEN Australian Miracle Spray Hair Treatment -hoitosuihke?

Lupaukset

ELEVEN Australia lupaa, että tämä vain kampaamoista saatava Miracle Spray Hair Treatment -hoitosuihke vaikuttaa

 1. lisäämällä kiiltoa, pehmeyttä ja sileyttä,
 2. poistamalla pörröisyyttä ja sähköisyyttä,
 3. kosteuttamalla,
 4. vahvistamalla hauraita hiuksia,
 5. ehkäisemällä hiusten haaroittumista,
 6. selvittämällä ja parantamalla käsiteltävyyttä,
 7. suojaamalla lämpömuotoilun haitoilta,
 8. parantamalla luonnollista kimmoisuutta,
 9. korjaamalla kuivia, vahingoittuneita hiuksia,
 10. suojaamalla hiuksia auringon UVA- ja UVB -säteilyltä sekä
 11. ehkäisemällä kloorin ja auringon aiheuttamilta vahingoilta.

Lopputulos

Välittömästi huomasin eron aiempaan. Hiukset olivat kiiltävät ja tuntui, että niiden oma väri pääsi nyt paremmin esiin. Tuntui myös siltä, että hiukset olivat vahvemmat juuri päälaelta. Vaikutus ei aivan yllä PRP-hoitojen tasolle, mutta toisaalta ei sen tarvitsekaan. Kyse on lopulta aivan eri asiasta. ELEVEN Australia lupaa muun muassa, että Miracle Spray Hair Treatment -hoitosuihkeen avulla voi suojella hiuksiaan lämpömuotoilun haitoilta. Uskon, että asia on juuri näin. Usein nimittäin olen kokenut, että on tarpeellista lisätä hiusten kiiltoa hiusvahalla. Nyt suihkeen ansiosta hiusvahan lisääminen ei kuitenkaan ollut tarpeen. Omasta puolestani ja yhden käyttökerran jälkeen voin suositella kokeilemaan tuotetta. Ainakin omaan valikoimaani aion sen tämän kokemuksen perusteella lisätä.

 • Muistathan, että hoitosuihketta saa vain kampaamoista!

 

Nautinnollista lauantaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

Kaupallinen yhteistyö: Eleven Australia

12 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Kuulostaa hyvältä tuotteelta. Hiusten menetys on vaikea juttu, ja hyvä jos löytyy tuotteita joilla voi hieman jarruttaa hiusten menetystä.

  • villananna kirjoitti:

   Tää on kyllä hyvä tuote, itse testasin myös kun mun tukka on todella karkea hiuslaatu ja takkuuntuu erittäin herkästi. Tuon kanssa pysyy kivasti sileänä.

 2. Johanna kirjoitti:

  Tämä oli rohkea kirjoitus. Tuntuu, että osaanko mitään järkevää sanoa aiheeseen, mutta halusin kuitenkin sanoa, että on hyvä kun ulkonäköpaineista puhutaan. Ehkä pikkuhiljaa puhumalla paineet helpottavat.

 3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Australiasta taitaa tulla enemmänkin kelvollista kosmetiikkaa, itsellänikin on ollut ainakin shampoita ja hoitoaineita Aussie-sarjasta.

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tämä on kyllä todellinen ihmesuihke. Itsellänikin on tämä käytössä ja tykkään kovasti 🙂

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mahtava postaus. Nostan aina hattua kaikille ketkä uskaltavat vaikeimmistakin asioista julkisesti mainita ja kaljuuntuminen on aivan taatusti useimmille miehille todella paha kipupiste!

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, minusta oli hienoa, että mieheni lähti kirjoittamaan tätä postausta. On erittäin tyytyväinen myös tuohon aineeseen.

 6. Johanna / Karisma Coaching kirjoitti:

  Tämäpä oli kiinnostava! Olisi myös kiva kuulla tarkemmin prp-hoidon vaikutuksista. Olen ollut mukana tarkkailemassa erästä näytehoitoa, joka tehtiin kylläkin naiselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *