Hae
VillaNanna

Arvonnan voittajat

Arvonnan voittajat

Pimpelipompeli ja tuitelituitui, arvonnan voittajat julkistetaan tässä artikkelissa an yy tee nyt! Elikkäs, eilen on sihdoinkin onnetar hoitanut hommansa ja arponut pestävien pesulappujen kohtalosta. Kaksi onnekasta on valittu ja heille on ilmoitettu voitosta. Tämän viikon aikana laitan postia menemään ja pesulaput pääsevät uuteen kotiin. Nämä kaksi voittajaa löytyi täältä blogin puolelta molemmat.

Pesulappujen hoito-ohjeet:

  • Pese 60 asteessa
  • Pese ennen käyttöönottoa

Hyvin helpot ohjeet, muuta ei tarvita. Mitä enemmän niitä käyttää, sen paremmaksi ne tulee. Laput eivät siis ole tarkoitettu koristeiksi ollenkaan, vaan nimenomaan käyttöön. Jossakin vaiheessa, ehkä keväällä tulee toinen samanlainen arvonta. Jos vain ehdin tehdä toiset paketit jakoon teille.

Arvonta – Pestävät pesulaput

Arvonnan voittajat

Aivan mahtavia artikkeleita kaikki valitsi lemppareikseen, monet valinneet myös minulle tärkeitä artikkeleita ja sellaisia joista olen itsekkin tavattoman ylpeä. Joukossa oli myös artikkeli, jota en muistanut itse ollenkaan…Huolestuttavaa! Mutta näinkin voi käydä kun niin paljon postailee ja julkaisee lähes päivittäin, että osa katoaa omasta pääkopasta kokonaan. Kaikkinensa on ollut suuri ilo ja kunnia saada kirjoittaa teille kaikille erilaisia juttuja, tietenkin itselleni ne rakkaimmat jutut ovat aina käsitöihin liittyviä sekä tietenkin Puola.

Voittajat ja kommentit julkaistaan tässä, paljon onnea voittajille!

SL kirjoitti:

Anne K kirjoitti:

  • Ehdottomasti koralli. Ja blogiteksteistä karpaloleipä. Rakastan selailla uusia reseptejä ja tietenkin myös tehdä ?

Voittajille tiedoksi, että pyrin laittamaan pesulaput tämän viikon aikana teille postiin tulemaan!

Ihana onnetar oli meidän Härdelli, joka piti hyvin huolta siitä, että kaikki tapahtuu hyvässä valvonnassa, eikä huijauksia tapahdu. Minä sekä mieheni toimittiin todistajina kun poika vanhanaikaisesti poimi hatusta voittajat.

Erittäin valtavasti onnea voittajille! Toivottavasti pesulapuista on teille paljon iloa ja toimivat hyvin kun valmistatte ihanan kylpylän omaan pesuhuoneeseen. Se on oikeasti ihan parasta ikinä! Varsinkin raskaan työpäivän jälkeen!

Arvonnan voittajat

 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja hyvää maanantaita!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

2 kommenttia

  1. SL kirjoitti:

    Ihanaa! Kiitos! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *