Hae
VillaNanna

Yksi totuus minusta

Yksi totuus minusta

Haluan kertoa teille kaikille jotakin pientä itsestäni, asia, josta monet minulta kysyvät, miten paljon minulla on vaatteita? Nyt tämä yksi totuus minusta kerrotaan teille peittelemättä. Pääsette näkemään samaa mitä ovat Instagramissa saaneet seurata, nimittäin minun suursiivouksen matkaani. Mutta nyt kerron täällä myös sen syyn miksi tämä suursiivous aloitettiin. Mutta parasta tässä on nyt se, että vaatekaapista on kerätty kaikki ne vaatteet pois, joita en tosiaan enää käytä ollenkaan, tai eivät ole lempivaatteitani. Nyt koko sekalainen kaappini on täynnä vain ja ainoastaan lempivaatteitani. Ja tämä oli se haluttu lopputulos.

Mutta paljastus miksi minä lähdin tähän hommaan on se, että yhtenä päivänä vaatekaapistani kuului rysähdys ja kun menin vaatehuoneeseen, oli takki tanko romahtanut alas. Takit olivatkin siis ensimmäinen asia, jonka jouduin siivoamaan ja tekemään ison karsinnan takeista. Tämä tapahtui juuri ennen meidän lomamatkaa Krakovaan ja sen jälkeen olen hitaasti mutta varmasti edennyt hylly ja tanko kerrallaan eteen päin. Iso määrä vaatteita on menossa kiertoon, myös myyntiin tulee iso määrä vaatteita ja osa on kasvattanut tuunauskasaani. Joten, jos ei ompeluhommia aikaisemmin ollut, niin nyt on.

Yksi totuus minusta

Niin kuin tiedätte, vaatteeni tulee lähes kaikki kirppareilta ja omasta ateljeesta. Tosin nykyään ostan vaatteitakin aniharvoin. Aika ei riitä shoppailuun, mutta en näe järkeä ostamisessa muutoinkaan, kun teen niin paljon ja materiaalia on paljon. Olen koittanut vähän kertoakkin siitä, että miksi niitä kirppispostauksia on nykyään niin vähän. Kun ei tule ostettua. Minun täytyy todella tarvita asiaa, jos sen ostan. Toki myös keräilijänä tulee välillä hankittua tietynlaisia kenkiä.

yhtenä päivänä vaatekaapistani kuului rysähdys ja kun menin vaatehuoneeseen, oli takki tanko romahtanut alas.

Miltä nyt sitten tuntuu, kun kaappi on puunattu kunnolla? Aika kevyt olo, mutta hiukan jännittää miten kaapit taas täyttyy, kun tässä pääsen ompeluhommiin. Tämä totuus minusta on siis se, että vaatteita on ja paljon. Minulla on töihin eri vaatteet, arkeen eri vaatteet, kesään ja talveen eri vaatteet ja tietenkin fiiliksen mukaan vaatteet. Juhlaan tarvitaan omansa ja oleiluun myös omansa. Koska olen mielialapukeutuja, niitä vaatteita on oltava. Useimmiten minulla ei ole mitään ongelmaa aamulla laittaa vaatteita päälle. Jos sellainen ”ei mitään päälle laitettavaa” -päivä tulee vastaan, niin silloin hyödynnetään Pinterestiä tai ihan vain Googlea. Kaapista kun löytyy lähes kaikki se mitä pukeutumiseen tarvitaan, hiukan mielikuvitusta joukkoon ja se on siinä.

Yksi totuus minusta

Siivous

Löysin tämän siivouksen tiimellyksessä vaikka mitä ihania juttuja kaapeista, joiden olemassaolo oli kokonaan unohtunut. Muutama juttu ei mahdu enää päälle, mutta saivat jäädä vielä odottamaan kaappin, jos kuitenkin. Motivaatiovaatteet siis. Halusin siis esitellä teillekin hiukan niitä löytöjä, joita täällä on. Valitettavasti en mistään enää löydä kuvia kun vaatteet ovat päälläni, joten joskus otetaan uudet kuvat niistä tietenkin. Nämä muutama vaate on itse tehtyjä ja sellaisia, jotka kuuluvat kaappiini. Varsinkin neulehameiden määrä on sopiva. Tosin suunnitteilla on ensi talveksi yksi neulehame lisää.

Onhan näitä paljon, mutta ei sentään mitenkään kaamean paljon, mitä aina luullaan. Tokikaan tässä postauksessa ei näytetä kuin osa vaatekaappia ja vaatehuonetta. On tällä hetkellä aika mahdotonta kertoa ja esitellä ihan kaikkia paikkoja, missä minulla vaatteita on. Eteisessä on kaikki sellainen, joita käytetään nyt päivittäin ja ylhäällä ne, joita ei nyt käytetä tai käytetään harvoin.

Tärkeintä minulle on se, että kaapissa on omin pikku kätösin tehtyjä vaatteita iso osa ja parasta on se, että ne on tehty vanhoista vaatteista lähes kaikki. Tällaisia vaatteita tykkään käyttää ylpeänä. Itse tehty ja tuunattu on ihan parasta!

Yksi totuus minusta Yksi totuus minusta

Ihanan aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

Kirppisjuttuja

Olen tuunaajaeukko

12 kommenttia

 1. anonyymi kirjoitti:

  Miksi Kazimierz on mielestäsi hieno? Jouduin joskus kulkemaan tuon ankean rauniokaupungin läpi.

  • villananna kirjoitti:

   Koska se on elävä ja huokuu historiaa. Raunio se ei ole, se on tällä hetkellä Krakovan suosituinta aluetta ja sitä korjataan erittäin nopeaan tahtiin. Ja varsinkin kesällä se on myös paikallisten suuressa suosiossa. Kesällä terassit ovat avoinna, ihmisiä vilisee joka puolella, klezmer soi ja kattoterasseilta avautuu upeat näkymät Kazimierzin suosituimpiin kohtiin. On totta, että Kazimierz on boheemi alue, eikä sovi kaikille sen syke.

 2. Sonja Suomela kirjoitti:

  Itse innostuin siivoamaan vaatekaapit kun yksi hylly romahti!! ?

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mun pitäs ehdottomasti käydä omat vaatekaappini läpi – ennenkuin sieltä hyllyt tai tangot antavat periksi 😀

 4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Ihania tai ei, niin liika on liikaa … itse olen yrittänyt järjestää kaappini siten, että laitan vaatteet yhteen laitaan tankoa ja otan toiselta laidalta, joten aina näkee jos toiseen päähän alkaa jääda vaatteita, joita ei halua ottaa käyttöön ja silloin on aika laittaa ne kiertoon.

  • villananna kirjoitti:

   Jokaiselle vaatteelle minun kaapissa on paikkansa, niillä joilla ei ole paikkaa menee pois..

 5. Marjo kirjoitti:

  Tein vuosi sitten todella perusteellisen siivouksen vaatekaapeissani ja kiertoon lähti varmaan kymmenkunta Ikean isoa sinistä kassia tavaraa. Ostan nykyään erittäin maltillisesti joten ehkä juuri nyt kaapit kaipaavat vain pientä järjestelyä. Pelkään itsekin aina, että makuuhuoneen vaatekaapin tanko putoaa alas… :O

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Tuo pelko on kyllä aiheellinen, kun minullakin räsähti tanko alas.

 6. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi kirjoitti:

  Siulla on kyllä persoonallinen tyyli, mielenkiinnolla luin postauksen ja tsekkasin kuvia. 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon. Joo, itse tekemällä saa vaikka mitä kivaa itselleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *