Hae
VillaNanna

Pitkä viikonloppu edessä

Pitkä viikonloppu edessä

Pitkä viikonloppu edessä, mutta sitä ennen arviointikeskustelu opintojen tiimoilta. Tänään se on, arviointikeskustelu, että miten on näyttö mennyt ja miten ylipäänsä opinnot. Katsotaan nyt saanko yhden uuden napin nuorisotyön ammattilaisen papereihin. Lisä opinnot toisi siis kestävä nuorisotyön tutkinnon osan suorituksen. Koska nuoriso-ohjaajan koulutuksesta on jo lähes kymmenen vuotta aikaa, niin pikkuisen jännittää tämä homma.

Pitkä viikonloppu edessä

Kun tästä päivästä selvitään, niin pääsee nauttimaan pitkän viikonlopun rentoudesta. Mitään suunnitelmia ei ole, vain olemista ja ompelua. Olen suunnitellut kuvaussessioita, sillä monta valmista vaatetta on tehtynä ja koska olen pitsimekkoni julkaisussa pyytänyt yhdistelyideoita, niin mekon kuvaukset pitäisi aloittaa, ainakin muutama asu pitäisi saada jo eetteriin. Ja kyllä jokin museokäyntikin tekisi terää. Ainoa suunnitelma on siis se, että ompelen keskeneräisiä valmiiksi. Katsotaan nyt miten sen kanssa käy.

Kohta on myös sen aika, että tuodaan varastosta kesäisemmät vaatteet tänne ylös ja viedään kaikkein paksuimmat vaatteet alas. Kyllä, en jaksa oikein uskoa, että paukkupakkaset ja monen sentin lumikerrokset iskisi vielä tänne etelään. Takatalvi toki voi tulla, mutta osa paksuista neuleista ja jokin toppis jää kyllä varoiksi tänne ylös, mutta meinaan jo laittaa lähes kaikki varastoon. Tätä hommaa olen jo alkanut katsella sillä silmällä.

Ylijäämäprojekti vähän seisoo

Ylijäämäprojekti tosiaan seisoo, sinne on ilmestynyt aika iso pino tavaraa, jotka on revitty kaapeista pois. Ollaan viety kaksi Ikean kassillista kirpparille myyntiin ja osa on heitetty sitten ylijäämälaatikkoon, kun niitä ei voi mihinkään viedä, ovat rikki tai muuten käyttökelvottomia sellaisenaan. Joten valitettavasti tämän pinon kasvu on aiheuttanut sellaisen hikipisaroiden määrän, että olen kääntänyt selkäni koko hommalle. Olen kyllä sen verran tehnyt, että kaksi keskeneräisten laatikkoa olen laittanut koneiden viereen ja näistä olisi tarkoitus aloittaa huomenissa.

Vaikka odotan innolla pitkää viikonloppua, niin uskon sen olevan kuitenkin niin lyhyt, että en kuitenkaan saa suunnitelmia alkuun ennen kuin aika loppuu. Näin siinä aina käy. Tai sitten onnistun saamaan jonkin yhden työn valmiiksi ja loput jää sitten levälleen odottamaan seuraavaa lomaa.

Pitkä viikonloppu edessä

Rentoa pääsiäistä kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

Pääsiäisen herkkureseptit:

Matzopullakeitto

Tee se itse töhnämunat

4 kommenttia

  1. Mare kirjoitti:

    Menestystä näyttöön ja opintojen päättämiseen.
    Aivan ihanat nuo ikkunalaudat. Leveät ja mahtavat. Minulla ei ole nykykodissa edes kapeata ikkunalautaa, liian uusi talo :/

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Opettajan ja ohjaajan yksi työ on oppia koko ajan jotain uutta. Tsemppejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *