Hae
VillaNanna

Kasvot kahvikupeissa

Heippuli

Ennen harmittelin aina sitä kun ei ole mitään kivoja astioita vaan kaikki on jotain aivan kamalaa, siihen aikaan en voinut kuvitellakkaan, että laittaisin eri pari kattauksen pöytään, kaiken oli oltava niin tip top, vaikka en silloinkaan lukenut mitään sisustuslehtiä tai muita vastaavia. Siihen aikaan tuli harvemmin edes laitettua ruokaa tarjolle, eikä meillä ollut sopivia tarjoiluastioitakaan siihen hommaan. Vasta mieheni kautta innostuin kaikesta tällaisesta, mieheni kun on kova astioiden perään.

Mutta tämä on ollut oikein hyvä juttu ja pöydän ympärille kerääntyminen, kauniiden astioiden näkeminen ja se miten helposti ruoka on otettavissa on nautinto jo ennen kuin ensimmäinen puraisu menee suuhun. 

Kierrätyskeskukset ovat loisto juttu ja niistä löytää lähes tulkoon mitä vain. Ja jotenkin aina kaikki vaan toimii yhdessä vaikka olisivat ihan erilaisia. Vaikka en nykyään enää paljoa Kierrätyskeskuksessa käy niin kaapissa on paljon löytöjä, joita ette ole vielä nähneet ja osan taas olette nähneet useamminkin. Kuten nyt tässä postauksessa oleva punainen kahvikuppi on esitelty täällä mutta sen kaveri, sininen kahvikuppi ei ole vielä nähty, siksipä oli pakko tehdä ihan erillinen postaus pelkästään kattauskestani. Punaiset lautaset löysin Kierrätyskeskuksen ilamisosastolta ja lasiastiat on löydetty jo aikaa sitten.

Ruuasta sen verran, että mies teki Prismasta erittäin mahtavan löydön, nimittäin sain pöytään pitkästä aika sharon hedelmiä ja kylläpä maistui tämä herkku. Sharon sisältää betakaroteenia, kuitua ja
mineraaleja (kalsiumia ja rautaa), sitä voi syödä sellaisenaan tai lisätä vaikka salaatteihin.
Tätä herkkua toivottavasti näette enemmänkin täällä, jos sitä vain kaupasta löytyy. Itse nimittäin pidän enemmän juuri sharonista kuin persimonista tai kakista.

Kahvikupit: Kierrätyskeskus, Koivukylä

Lasit ja kannu: Kierrätyskeskus, Nihtisilta

Ruudullinen tarjoiluastia: Kierrätyskeskus, Nihtisilta

Punaiset lautaset: Kyläsaaren ilmaisosasto

Mukavaa päivää kaikille
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *