Hae
VillaNanna

Kaikuja 90-luvulta

Tässä jokin aika sitten siivottiin kellaria ja laitettiin pieniä vaatteita kiertoon, samalla löysin ison pinon ihania juttuja, joita olen nuorena äitinä tehnyt esikoiselleni. Suloisia neuleita ja ihania vaatteita sekä laukkuja. Yksi laukku kulkeutui nyt kotiinkin asti. Se oli suloinen reppu, jonka olin tehnyt vanhasta farkusta. Voi sitä muistojen tulvaa mikä repusta tuli. Miten silloin olikin kaikki niin mutkatonta. Elämä tuntui olevan niin paljon yksinkertaisempaa kuin nyt. 

Mitä muistan tuosta ajasta? X-Files, Villi pohjola, Teho-osasto ja tietenkin Twin Peaks. Ne olivat minun suosikkisarjani. Opiskelin silloin vaatetusalaa ja nautin kavereiden seurasta. Eipä juuri murehdittu tulevasta. Minulle iso juttu oli kun ostin itselleni kotiin näppäilypuhelimen, josta olin haaveillut niin pitkään. Ei tarvinnut enää veivata vaan näppäillä. Sillä hetkellä tuntui kuin voisin tehdä mitä tahansa. 
Ja ne vaatteet, jotenkin niin hauskoja. Villi pohjola villitsi myös muotimaailmaa ja monet nuorten sarjat toivat myös muotia ja tyyliä meille päälle. Tällä hetkellä itselläni on jälleen tuo Villi pohjola innostus ja olisi kiva löytää kirppiksiltä sopivia vaatteita. Ylisuuria, lämpimiä joita voi yhdistää sitten nykaikaisten vaatteiden kanssa. Maiharit ja kukkamekot…Voi niitä aikoja.
Mutta millainen on se minun tekemä reppu? Siihen aikaan minulla oli Husqvarna 6440 ompelukone ( maailman paras kone ikinä ). Se ompeli niin kauniisti ja oli kestävä. Oli harmillista, että se lopulta sanoi sitten sopimuksensa irti ja jouduin vaihtamaan sen kun ei sitä saatu enää korjattua. Mutta varmasti nappaan saman koneen joskus mukaani jos kirpparilta löytyy. Toki pidän nykyisistä koneistanikin mutta tuo kone oli ihan paras. Ompeli niin kauniisti kaikki mahdolliset materiaalit. Kuten tässä repussa näkyy. Koristenkin olen tällä koneella ommellut reppuun. 

Ihanaa päivää kaikille!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *