Hae
VillaNanna

Barbie aiheinen junk journal

Barbie aiheinen junk journal

Barbie aiheinen junk journal näki päivänvalon kesällä kun vedettiin töissä junkkiskurssi nuorille. Olin jo alunperinkin alkanut valmistaa kirjaa esimerkkikirjaksi nuorille. Ja kokeilin erilaisia uusia juttuja sinne sisälle myöskin. Ja koitin kovin antaa vinkkejä myös mitä kaikkea voi tehdä paperinjämille.

Barbie aiheinen junk journal

Kaikki lähti tietenkin Barbie elokuvasta liikkeelle ja ihanista pastellin värisistä papaereista, joita olen kerännyt Kierrätyskeskuksesta tietämättä vielä mitä niistä teen. Kun Barbie elokuvasta alkoi tulla mainoksia, niin keräsin kaikki ihanat paperit yhteen ja aloin suunnitella kirjaa. Kun sain visioni, niin suuntasin uudelleen Kierrätyskeskukseen hankkimaan Barbie kirjoja sekä lehtiä. Kaksi kirjaa löysin ja nappasin ne mukaani. Vein kaikki töihin ja aloin toteuttaa ajatustani.

Olin kerännyt ideoita niin Tik Tokista kuin myös Pinterestistä ja ajattelin, että tämä kirja on sitten sellainen testikirja, josta tulikin minun ihan ehdoton suosikki. Kirja on siis täynnä erilaisia kokeiluja ja testejä, joita olen tosiaan laittanut itselleni talteen. Jätin muutenkin sellaisen vintagetyyppisen ratkaisun kokonaan pois tästä kirjasta vaikka muutama sivu olikin värjätty.

Barbie aiheinen junk journal

Pienet bukletit kirjan sivujen väliin valmistetaan aina jämistä.

Kirjan sivut

  • Kahvivärjättyjä
  • Marmoroituja
  • Itse tehtyjä riisipapereita
  • Kuvipaperia

Paperin voi myös maalata kevyesti vesiväreillä halutessaan. Itselläni on vähän se, että ihan valkoista paperia en haluaisi kirjoihini, mutta nyt on kyllä joukossa valkoistakin. Tähän olisi sopinut tosi hyvin myös väripaperit, koska itse värjättiin ja marmoroitiin, niin halusin hiukan valkoistakin joukkoon.

Barbie aiheinen junk journal

Lempisivuni

Kirjassa on kaksi nippua, jotka on ommeltu kansiin. Jokaiselle tulee kirjaan aina se lempisivu, kyllä, aina on sellainen the sivu tai aukeama, jonka ulkonäkö ja fiilis on juuri sitä mitä on lähtenyt rakentamaan. Itselläni niitä sivuja on parikin. Minulla on myös monta kivaa pikkuista liikkuvaa juttuakin tuossa kirjassa. Kuten itse tehdyt tarrat ja klemmarit.

Pidän myös kovin amuletista, joka on rakennettu Barbien kengistä roikkumaan kirjan selkämykseen. Nämä ehkä ovat eniten minulla sellaisia parhaita paloja tässä hommassa. Salaiset piilopaikat ja hauskat liikuteltavat osat, joita voi siirtää tarpeen mukaan sinne tänne. Ehkä itse tykkäsin tänä vuonna tehdä kaikkein mieluiten tarroja. Se oli kivaa.

Barbie aiheinen junk journal Barbie aiheinen junk journal

Hyvää sunnuntaita!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

6 kommenttia

  1. Amalian maailma kirjoitti:

    Hieno journal suloisilla sivuilla! Ja tuo kenkäamuletti on tosiaan hauska lisä 🙂

    • villananna kirjoitti:

      Kiitos. Itse tykkään tästä journalista tosi paljon. Vielä en tiedä mitä tänne alan laitella, mutta jotakin ehkä.

  2. Nora kirjoitti:

    Tosi hieno.

  3. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Uskomattoman hieno työ! Paperijämistä on todellakin moneksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *