Hae
VillaNanna

Leikkisää pukeutumista

Moni tietää, jotka ovat seuranneet puuhiani pitkään, että minulle on hyvin tärkeää se, että pukeutuminen ei ole vakavaa ja se on leikkisää ja hauskaa. Se on kuin nukkeleikki itsellään. Monet ottavat pukeutumisen kovin vakavasti ja se sitten näkyy myös ulospäin ja sitä en itselleni halua ollenkaan. Se onkin yksi syy siihen miksi tykkään tuunata vanhoja vaatteita uudeksi.
Tästäkin syystä Pinterestissä on kiva pyöriä, koska uusia ideoita voi löytää ja niitä muokkailla itselleen sopiviksi. Kuten esimerkiksi minun tämän postauksen paita. Idean sain tästä kuvasta mutta koska asu on liian casual makuuni, niin lisäilin pituutta helmaan enemmän sekä härpäkettä hihoihin. Hänen blogiaankin voi seurata, löytyy mielenkiintoisia asuja juuri minun ikäiselleni naiselle (klassista ja kaunista).
Pinterestin salaisesta maailmasta kirjoitinkin jo aikaisemmassa postauksessa. Ja halusin nyt myös esitellä miten hyödynnän sitä tuunauksissa. Kaikkea en tietenkään sieltä löydä vaan mmonet ideat syntyy niinä pimeinä iltoina kun pyörin sängyssä odottamassa NukkuMattia.

Minulle vaatteet ovat tärkeä osa persoonaa ja sen vuoksi kaapit pursuaa vaatetta jos jonkinmoisia. En häpeä sitä, koska en ole minimalisti vaan haluan vaatteilla ilmentää omaa tunnetilaa tai parantaa omaa henkistä hyvinvointia, siihen kuuluu isona osana värit. Tietenkään en hamstraa vaatteita niin, etten luovu mistään. Laitan aina kaikki kiertoon joko Kierrätyskeskukseen tai Hope -yhdistykselle, jos en ole vaatetta käyttänyt kolmeen kuukauteen. Jos vaatetta en siis päätä muokata mitenkään.
Kuvissa oleva marjapuuron punainen paita on löydetty muutama vuosi sitten ilmaisosastolta ja se on yksi sellainen paita, jota en ole käyttänyt aikoihin. Hyvä työpaita ollut mutta näitä paitoja on sen verran paljon kaapissa, että joku jää aina käyttämättä. Näin tämä paita oli helppo tuunata hiukan eri näköiseksi.

Asun kokosin pukemalla leggarit jalkaan, nilkkurit ovat ilmaisosastolta, tekomokkatakki on ostettu Helsinkiin muuton aikana (6vuotta sitten), huivi on saatu lahjana iltislapsen vanhemmalta ja hattu on Kierrätyskeskuslöytö. Hattu on yksi niistä harvoista löydöistä, joista olen pulittanut hiukan enemmän kuin oma raja vaatteille ja kengille on. Näitä ei kovin paljon ole…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *