Hae
VillaNanna

Kaisaniemen uusi vintage UFF

Kaisaniemen uusi vintage UFF

Kaisaniemen uusi vintage UFF on avattu maaliskuun alussa metrohalliin. Kävimme siellä avajaispäivän jälkeen. Mutta nyt vasta pääsin kirjoittamaan aiheesta pikkuruisen jutun. Mitään valtavia ostoksia emme tehneet, vaikka oleskelimme myymälässä pitkään.

Kaisaniemen uusi vintage UFF

Tässä myymälässä on enemmän vuosituhannen vaihteen vaatteita. Löytyy tosin myös joitain kasarivaatteitakin, mutta enemmän juuri vuosituhannen vaihteen muotia. Nyt myös on alkanut näkyä paljon 2000 -luvun matalia farkkuja yms. Mitkä ovat muotia juuri nyt. Joten vintage -liikkeitä kannattaa alkaa käymään läpi. Itse taas pysyn edelleen siellä kasari -ja ysäriluvuilla. Ne ovat enemmän meikäläisen juttuja.

Kaisaniemen myymälä on valoisa ja ei mikään hirmuisen suuri, mutta miellyttävä myymälä. Härdelli tykästyi tähän myymälään heti ja yksi syy siihen oli tämän myymälän miesten osasto, josta hän teki upean paita löydön. Kun poika puhuu kirppiskierroksesta, niin tiedämme heti minne menemme ensimmäisenä. Enkä kyllä ihmettele miksi tykkää myymälästä.

Mitä kivaa tuli hankittua?

Teimme aika pienet ostokset, yksi syy on se ettei ole oikein tarvetta mihinkään ja toinen syy oli se, etten muistanut ottaa omaa listaa mukaani, enkä näin muistanut mitä olin listaan kirjannut. Mutta keltainen ja vihreä on värit joita tällä hetkellä metsästän.

Löydöt:

 • keltainen kesämekko
 • housuhame (valkoiset)
 • Pojalle kirjava kauluspaita

Keltaisen mekon kanssa olen suunnitellut käyttäväni Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta löytynyttä harmaata miesten bleiseriä, joka on minulle tietenkin over size mallinen. Mutta katsotaan miten ne toimii päälläni. Useasti miesten bleiserit hukuttaa meikäläisen sisälleen kunnolla. Olen sen verran pikkuruinen pimatsu.

Eli toisin sanoen, jos vintage kiinnostaa, mutta on arkaillut mennä tutkimaan mitä kaikkea löytyy, niin tässä UFFissa kannattaa käydä tutustumassa millaisia vintage vaatteet ovat ja oppimaan muutenkin miten hyödyntää kyseisiä vaatteita omassa pukeutumisessa sekä tyylissä. Meinaan kun näitä voi yhdistellä lähestulkoon miten tahansa. Taivas on rajana.

Itse harvoin puen pelkkää kasaria päälleni, vaan yhdistän niitä moderneihin osiin. Se on se kaikkein hauskin juttu tässä hommassa. Ainakin minusta. Ja en, en ole unohtanut minun ihanan rönsyilevää tyttömäisen romanttista pukeutumistakaan. Nyt vain jotenkin on inspiraatio toisaalla tällä hetkellä.

Kaisaniemen uusi vintage UFF

Aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Kuulostaa mahtavalta , ja tuo keltainen mekko on ihana! Mä olen yleensä käynyt siellä Hämeentien myymälässä.

 2. Nora kirjoitti:

  Täälläkin oli ennen Uffissa enemmän vintagea ja retroa, mutta sitten sitä vähennettin, kun ei ollut tarpeeksi kysyntää. Harmi.

  • villananna kirjoitti:

   Joo, ei kaikkialla vintage ole se juttu. Itsekin haen tietyistä paikoista vaatteita. Mutta useimmiten löydän haluamani juuri vintageliikkeistä, en niinkään muualta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *