Hae
VillaNanna

Kuosien sekametelisoppa

Kuosien sekametelisoppa

Kuosien sekametelisoppa on meikäläisen the juttu. Pakko kokeilla miltä raidat ja kukat näyttää keskenään tai jonkin muun kuosin kanssa. Onneksi kesä auttaa leikkisässä pukeutumisessa todella paljon, kun ei tarvitse takkia laittaa päälle ja piiloittaa sillä kaikki hauska ja leikkisä. Kirppareilta löytyy hienosti kaikenlaista materiaalia monenlaiseen projektiin. Ja tämä projekti onkin kasattu juuri kirppislöytöjen ympärille. Tokikaan kaikki ei ole kirpparilta kotoisin mutta isoin osa on ja se riittää meikäläiselle.

Kuosien sekametelisoppa Kuosien sekametelisoppa

Kuosien sekametelisoppa

Minulle on aina hirmuisen tärkeää se, että päältäni löytyy jotakin itse tehtyä (mieluiten tuunattua), sekä kirpparilta löydettyä. Aina tämä ei valitettavasti onnistu, mutta lähes aina kyllä. Varsinkin kun kaapista löytyy jo niin paljon itse tehtyä sekä kirpparilöytöjä. Ja tietenkin ylpeilen aina sillä, että teen aivan ihania löytöjä ilmaisosastolta myös. Tässäkin asussa ilmainen löytö on tuo T-paita, oli niin hyvässä kuosissa kun löysin sen, että otin sen mielelläni käyttöön. Ilmaisosastolta löytyy paljon mielenkiintoisia juttuja.

70-luvun tyylisen hameen tein verhosta, jonka löysin Sellon Fidasta aikaa sitten. Jo ennen kun Suomi suljettiin. Tiesin heti mitä haluan verhosta, mutta materiaali jäi aika pitkäksi aikaa kaappiin pyörimään. Nyt sen sitten vihdoin sain valmiiksi. Aurinkolasit ovat myös Fidasta, mutta Espoon keskuksen Fidasta. Kengät on löytyneet muutama vuosi sitten UFFista. Olen siis erittäin tyytyväinen tähän alkuasetelmaan. Halusin pukea päähäni isolierisen hatun, jonka olen tehnyt aikaa sitten, enkä valitettavasti enää muista millä kaavalla tämän tein. Myös kangaskassi on itse tehty ja kangasväreillä sieltä täältä väritetty. Kassia voi värittää aina kun siltä tuntuu ja haluaa jotakin ihan toisenlaista puuhaa itselleen.

Hameseen ei valitettavasti ole mitään kaavaa. Olen leikannet sen kahdesta kappaleesta siten, että olen mitannut vyötärön sekä lantion ja sen mukaan sitten piirtänyt levenevä helmasen hameen. Vyötäröllä on hyvin kapea vyötärönauha. Lähes koko materiaali tuli käytettyä, aika nippa nappa. Tykkään itse hameesta todella paljon ja kiva saada kaappiin hiukan eri tyylistä vaatetta. Raitakuosi myös sopii hyvin tähän hameseen. Hulpion mukaan kangas on alunperin Eurokankaasta ja on Niina Aallon Apila raita -kangas.

Ihanaa ja riemukasta iltaa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Pöytäliinasta ja verhosta bikinit

Mekko lakanasta

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Ihan kiva sekamelska:) Ja tosi kiva tuo hattusi.Hyvää kesäkuun loppua Melissa.

 2. Riitta reissaa kirjoitti:

  Onpa todella raikkaan näköinen hame! Istuu kivasti, on rento ja huoliteltu. Kiva idea!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihana tuo hame 🙂

 4. Minna M / Kiljusten blogi kirjoitti:

  Tykkään hameesta. Raidat näyttävät raikksalta tämän kukkamekoissa vietetyn kesäkuun jälkeen. Hauska tuo kassin väritettävä kangas!
  Mukavaa viikonloppua!

  • villananna kirjoitti:

   Vaihtelu virkistää. Niin paljon kun aina käyttää saman tyyppisiä, niin on hyvä. että löytyy jotakin ihan muutakin kaapista.

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Todella raikas sekametelisoppa! Tuo hame on todella kesäinen ja sopii sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *