Hae
VillaNanna

Mitä tehdä rinnat kasvaa ulos mekosta

Mitä tehdä rinnat kasvaa ulos mekosta

Tai oikeammin, tämä mekko ei koskaan edes mahtunut rinnoistaan päälleni, siksi ajattelinkin kertoa teille mitä tehdä, rinnat kasvaa ulos mekosta. Miten mekkoa voi käyttää vielä tällaisen jälkeen, kun huomaa, ettei mekon yläosa oikein sovi päälle. Nyt elokuun ensimmäisenä päivänä on hyvä postata asia, jonka olen tehnyt jo viime vuonna kasaprojektin tiimoilta. Kasaprojekti valitettavasti keskeytyi, mutta sen sisällä ollut kassiprojekti taas valmistui, siitäkään tosin ei ole ihan kaikkia töitä koskaan julkaistu, mutta sen homman kyllä teen vielä. Mutta nyt tämä mekko.

Kaikille uusille kävijöille, kerron lyhyesti, että minulla on joka vuosi jokin nimetty projekti, tänä vuonna se on ollut farkkujämä projekti, joka on tällä hetkellä laitettu hiukan jäihin, sillä inspiraatio lösähti niin, että humina kuului. Viime vuonna minulla oli kasaprojekti, se tarkoittaa siis sitä, että minulla oli laatikko täynnä erilaisia materiaaleja, kankaita, tilkkuja, vanhoja vaatteita ja niistä oli tarkoitus tehdä kaikenlaisia juttuja. Mutta löysin laatikosta kassin, johon olin kerännyt erilaisia suloisia tilkkuja yms. ja tein niistä sitten erilaisia juttuja, tarkoitus oli käyttää ihan kaikki kassin materiaali. Kasaprojektista taas voi lukea täältä.

Käsityön teemavuosi – Uuden edessä

 

Mitä tehdä, rinnat kasvaa ulos mekosta

Tämän mekon olen tuonut kotiini Fidan Outletista ja aluksi suunnittelin, että mekko tulee käyttööni sellaisenaan, mutta valitettavasti meikäläisen tissit on aina kaiken tiellä ja niin oli tälläkin kertaa. Kasalaatikossa oli onneksi vanhat farkut, joiden kanssa suunnittelin, että saan mekosta sopivan. Aina kun voi laittaa toisesta materiaalista osia, jos ei samaa materiaalia ole saatavilla sillä hetkellä.

Tein farkuista siis korseletti yläosan käyttämällä juhlapuvun kaavaa (sitä en sitten muista, että minkä kaavaa käytin) ja leikkasin reilusti vain mekon yläosan pois. Toki ensin purin takana olleen vetoketjun, sillä se kiinnitettiin mekkoon uudelleen. Mekon lopputulos on ihan hauska ja toimiva.

Tällä tavoin pystyy myös muuttamaan vaatteen ulkonäköä helposti, jos ei tykkää alkuperäisestä ollenkaan. Minun oli tarkoitus esitellä myös alkuperäinen työ, mutta valitettavasti sitä ei enää mistään löytynyt. Mutta mekon yläosa oli sellainen bikini -tyylinen ja kupit olivat niin pikkuiset, etteivät meikäläisen rinnat mahtuneet sisälle. Eivät siis oikeasti mahtuneet.

Ihanaa lauantaita!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Hih, hauska otsikko;D
  Mutta sait tosi kivasti duunattua tuon hameen, farkuista teit kivan yläosan 🙂

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Aika jännä yhdistelmä, tuo farkun yhdistäminen tuollaiseen kepeään mekkoon. Toisaalta itse olen aina ajatellut, että jos tarvitsisin pitkää iltapukua, niin siinä saisi olla vaikka luonnonvalkoinen yläosa ja musta alaosa, eli siis juurikin selkeästi eri väriä ylä- ja alaosassa.

  • villananna kirjoitti:

   Joo, aina pitää kokeilla kaikenlaista 🙂 Yhdistellä asioita toisiinsa ja katsoa mitä siitä tulee.

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Todella jännä yhdistelmä ja kätevästi olet yhdistänyt eri materiaalit.

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihana yhdistelmä, toimii! 🙂

 5. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Näppärästi olet yhdistänyt nuo erilaiset materiaalit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *