Hae
VillaNanna

Farkkutakkien farkkutakki

Farkkutakkien farkkutakki

Minulla on farkkutakkien farkkutakki. Tällaista ei muilla ole eikä tule, vaikka kaikki alkaisi tekemään samalla kaavalla itselleen, niin samanlaista ei kukaan saa. Jokaisen oma työ on uniikki ja sitä ei voi pala palalta kopioida. Vaikka tämä farkkutakki on venynyt ja vanunut käytössä sekä henkarilla roikkuen, on se silti edelleen todella kovassa käytössä.

Farkkutakkien farkkutakki

Farkkutakkini on tehty vanhojen farkkujen jämistä, tähän on meikäläisen suosikki tyyli tehdä vaatteita. Ommella eri tyylisiä tilkkuja sinne tänne ja lopulta työ on millainen on. Tähän työhön ompelin myös valtavan määrän erilaisia merkkejä, joita olen säästänyt vaatteista kun olen niitä tuunannut, samoin vetoketjuja. Yleensä farkkujen ketjuja tulee niin isot määrät, etten ehdi niitä oikein käyttämään, useasti ne ovat myös turhan lyhyitä. Näin saan myös vetoketjuista kivoja koristeita vaatteisiin. Hyödynnän myös napit ja nappilistat koristeiksi.

  • Tähän farkkutakkiin olen käyttänyt valmiskaavaa: Extra Patrones no 15 /2012

Tämä farkkutakki ei myöskään ole mikään uusi takki vaan se on esitelty blogissa ensimmäisen kerran jo vuonna 2018, jos tämä postaus kiinnostaa, niin pääset lukemaan postauksen tästä linkistä. En kuitenkaan ottanut tätä takkia uudelleen esille vain siitä ilosta, että on kiva esitellä vanhoja töitä. Vaan halusin esitellä asuni, päivän asuni, joka koostuu Uffista löytyneistä vaatteista. Farkut ovat lempparit ja ovat kakkoslaatua, minkä vuoksi ne sain todella edullisesti ja neule on myös Uffista.

Farkkutakkien farkkutakki

Farkkua farkun kanssa

Todella harvoin yhdistän farkkua farkun kanssa, mutta joskus on niinkin. Minusta asuni toimii hyvin arkeen ja arjessa suosikkini tosiaan on farkut ja neule. Farkut olen ostanut siis Uffista, tarkemmin Fredan vintage Uffista ja neule taasen on Hakaniemen Uffista. Kengät on aikanaan ostettu uutena ja farkkutakki siis itse tehty, myös hiusdonitsi on tehty itse. Sen tekeminen onkin valtavan helppoa ja hyvä tapa opetella virkkausta.

Toimiiko farkku farkun kanssa? 

Minusta toimii erittäin hyvinkin. Ihan täysin samaa sävyä ei kannata laittaa, vaan valitsee vain alaosaksi tummempaa tai vaaleampaa ja sen seuraksi sitten toisin päin yläosaan. Itse vierastan hiukan käyttää farkkupaitaa farkkujen kanssa, siksi mieluiten valitsen sen farkkutakin farkkujen pariksi, jos tuntuu sille, että haluan pukeutua pelkkään farkkuun. En tiedä mistä moinen johtuu, mutta näin vain on.

Farkkutakkien farkkutakki

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

  1. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Ihanan uniikki takki! Minulla on farkkutakki, johon en ole oikein tyytyväinen. Se on tylsä. Toivottavasti inspiroidun tuunaamaan sitä mieleiseksi, kun tarpeeksi luen sinun postauksia. 😊

  2. Nadine G kirjoitti:

    Tosi hieno takki! Täysifarkku-look on kuulemma myös muodin huipulla juuri nyt. Kunnon paluu 80-luvulle.

  3. Petra kirjoitti:

    No on kyllä upea farkkutakki! Mulla on oikeastaan vain yksi sääntö pukeutuessa: kaikki pitää olla eri väriä. Esim tumman vihreän hupparin alle en voi laittaa vaalean vihreää t-paitaa. 😅 Joten tuo farkkupaita ja farkut ei kuulu yhteen kuulostaa tosi tutulta. Tää on tosi ihana asu! Ehkäpä tuo farkkutakin monipuolinen väritys ja yksityiskohdat, tekee sen, että se sopii tosi hyvin farkkujen kanssa 😊

    • villananna kirjoitti:

      Kiitos. Ei se samaan väriin pukeutuminen ole minulekkaan ihan kotoista mutta välillä on mentävä mukavuusalueen ulkopuolelle.

  4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    itse en ole ikinä ollut farkkutakkki-ihmisiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *