Hae
VillaNanna

Saisikohan Kelasta lääkekorvauksen neuloosiin?

Saisikohan Kelasta lääkekorvauksen neuloosiin?

Olen tässä miettinyt, että saisikohan Kelasta lääkekorvauksen neuloosiin? Sen verran kuulkaas edelleen puikot tikuttaa ja kilkuttaa. Tänäänkin oli tarkoitus ommella, mutta miten kävi? Olen koko ajan neulonut sen yhden kerroksen. Haluan saada tämän uuden neuleeni vihdoin valmiiksi hääpäiväksi.

Saisikohan Kelasta lääkekorvauksen neuloosiin?

Tosin millainen olisi lääke neuloosiin? Itse olen sitä mieltä, että paras lääke on se, että neuloo vain niin kauan kuin neulottavaa riittää tai siihen asti kun neuloosi on poissa. Onkin sitten toinen kysymys, että milloin se loppuu. Seuraavat työt odottaa jo tuossa ovenkahvassa. Kyllä, siinä odottaa kassissa kahden eri työn langat. Ja myös keskeneräiset huutelee tuossa alapuolella, että tee meidät. No, en tee kun on niin monta muuta testattavaa hommaa. Joten ehkä se lääke olisi se, että minulla olisi käsiä enemmän. Lonkerot, niin voisin neuloa monta neuletta samaan aikaan.

Tosin se taas saattaa lisätä neuloosia, ehkä? Mutta sitten tarvittaisiin lonkeroita tuonne ompelupuolelle. Sitten tarvitsisin jo toisen pään, kun toinen pää olisi niin täynnä silmiä. Oisin aika alien kyllä, jos on montaa lonkeroa ja kaksi päätä ja pää täynnä silmiä. Koska ihmiset rakastaa kaikenlaisia lääkkeitä, niin joku nappi olisi kiva, tosin jos se turruttaa liikaa niin ei sekään hyvä ole. Jos nyt vain neulon niin kauan kuin neulotuttaa ja siirryn seuraavaan asiaan.

*****

Tämä neuloosin tuoma neule on kyllä mahtava ja ihan lemppari. Ajatus lähti kasariluvun neuleista, joissa käytettiin erilaisia lankoja ja ne paidat olivat hyvin over the top. Sitä lähdin hakemaan kun kaivoin kaikki vaaleat langat esiin ja aloin vain neulomaan. Ehkä olisi saanut olla vielä enemmän erilaista pintaa ja erilaisia lankoja, mutta tästä on hyvä lähteä liikkeelle. Lankoja nimittäin on vielä ja paljon. Katsotaan mitä seuraavaksi keksin.

Ohjetta ei ole. Paita on ihan vain laatikkomallia, niin kuin kasarilla kaikki melkein oli ja hihat on tuollaiset ilmapallohihat. Ei suuren suuret hihat tosin tällä kertaa. Tätä on ollut niin kiva tehdä, että haluan tehdä jo toisenkin eri väreillä ja kuoseilla ja yhden paidan haluan ehdottomasti saada yhdellä tietyllä kuviolla… Mutta niitä odotellessa…

Kysely Instan stoorissa

Minulla oli tuossa hetki sitten kysely Instan stoorissa, että mitä haluttaisiin blogissa lukea ja nähdä. Monta vastausta tuli, mutta iso osa kaipasi enemmän tuunauksia. Tuunaukset eivät katoa blogista minnekkään. Olen sellainen ihminen, joka menee oman virran mukana ja antaa itselleen luvan tehdä mikä milloinkin kiinnostaa. Tällä hetkellä tosiaan lankojen ja kangaskasojen teko on se minun ensimmäinen asia mitä haluan tehdä. Toinen asia on se, että nyt tuunauspino on hyvin matala ja tarvitsen materiaalia enemmän, jotta voin alkaa tuunata. Eli materiaalin keruu on käynnissä. Muutaman jutun olenkin jo löytänyt ilmaisosastolta ja kirpparilta. Katsotaan milloin pääsen siinä hommassa vauhtiin.

Tosiaan itsekin odotan ja toivon, että pääsisin taas tuunailun makuun. Mutta asia kerrallaan ja katsotaan minne tämä tie minut vie. Eli se tie, että käytän nuo varastot ensin tyhjäksi. Koska oikeasti, minulla on kaikenlaista paikat täynnä ja haluan saada vihdoin kaikki pois. Joten malttia ja varmasti joitain tuunauksia tulee esille tässä välillä.

Mutta toiveita saa laittaa myös kommenttikenttään, huomioin kaikki ja jokaisesta tulee varmasti jonkinlainen postaus jossakin vaiheessa, kun se on ajankohtainen asia.

Saisikohan Kelasta lääkekorvauksen neuloosiin?

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

  1. Mare Kinanen kirjoitti:

    Hyvän näköistä neuloosia siellä syntyykin. Herkän kaunis paita taitaa olla kohta jo valmis.
    Itse en osaa tehdä puikoilla mitään, mutta onneksi on neulova tytär 😀

  2. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Tuleepa nätti. 😍

    Ei taida neuloosiin olla lääkettä, joten ei auta sinun kuin alistua kohtaloosi ja jatkaa itsesi ja muiden ilahduttamista neuletöillä. 😀

  3. Amalian maailma kirjoitti:

    Ihana paita tulee! Vaatii taitoa, että voi lähteä ilman ohjetta neulomaan ja tulee tuollaista jälkeä 🙂

    • villananna kirjoitti:

      Pikku hiljaa sitä oppii ja parastahan olisi jos tekisi aina mallin mistä laskea silmukat oikein. Itse en tee sitä ja joudun purkamaan paljon.

  4. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Mulla on paha aavistus, että KELAsta tulee ilmoitus verottajalle, että saat taottua rahaa puikkojen avulla. Niin tulee verokarhu. Niistä kahdesta ei muuta voi odottaakaan 😂.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *