Hae
VillaNanna

Osta yksi, anna kaksi

Tämä on minun laskutapani. Kun teen yhden uuden vaatteen annan hyväntekeväisyyteen kaksi vaatetta ja samalla linjalla jatketaan niin pitkään kuin on tarve. Tosin tällä kertaa on menossa jakoon myös tuunauksiani, niitä kun on pyydetty. Minun hyväntekeväisyys kohteeni on edelleen sama kuin ennenkin, eli Hope-yhdistys ja sinne menee taas iso määrä kaikenlaista tavaraa. Tällä kertaa tosin menee myös toisaalle iso määrä lastenvaatteita sekä leluja. Annan siis itse valitsemalle perheelle sen mitä ei itse tarvita eikä kannata enää niinkään säästää. Näinä muutamana päivänä on ollut hyvä myös täyttää työvaatekaappia ja kierrellä kirppareilla. Näistä löydöistä onkin saatu pientä esimakua blogissakin. Vielä pari asiaa pitää löytää ja sitten kaikki taas on niin kuin pitää.

Sää on ollut todella kurja ja vaikka kotona onkin ollut hommaa niin kyllä on harmittanut viettää kotona tämä viimeinen lomaviikko. Tosin onhan tämä ollut kivaa kun olen löytänyt kivoja työvaatteita itselleni. Yksi näistä mahtavista löydöistä on Tina Wodstrup tunika. Aivan ihanan pehmeää materiaalia. tuntuu hyvälle päällä Kyllä tämän tunikan vuoksi hyvin voin laittaa kaksi paitaa Hope-yhdistykselle. Hyvä diili. Tunika itsessään ei maksanut paljoa, vaan pulitin siitä 5€. Erittäin hyvä diili. Tunikan löytöpaikka oli Vantaan Lanttila.

Ja sitten kaikille päkättäjille, jotka valittaa minun vaatemääristä (joista eivät oikeastaan tiedä mitään), Olen keräilijä ja kerään muutamia vaatteita (mekkoja) sekä kenkiä. Käyttämättömät menee hyväntekeväisyyteen hyvin nopeasti ja käytössä minulla on tuo laskutapa. Eli lopultaan minulla ei juuri paljoa vaatteita ole, paitsi kenkiä ja mekkoja. En meinaa potea huonoa omaatuntoa siitä, että ompelu on minulle tärkeää ja olen löytänyt kestävämmän tavan ommella kuin ennen. Toki opittavaa on paljon mutta sättimällä ei kukaan etene.

Kengät on löytyneet vuosi sitten Kierrätyskeskuksesta

Ihanaa torstaita kaikille!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *