Hae
VillaNanna

Käsityöblogien joulukalenteri

Kyllä vain, se on taas täällä, käsityöblogien joulukalenteri ja kyllä, minäkin olen taas mukana. On ihan pakko sanoa, että tästä alkaa minun joulun odotus ja tämän joulukalenterin vuoksi en tarvitse mitään muuta kalenteria. Niin herkullisia juttuja löytyy jokaisena vuonna. Tänä vuonna on mukana jälleen tuttuja blogeja sekä uusia ja kaikki omansalaisia, persoonallisia tekijöitä. Ihan mahtavaa, jälleen kerran.

Viime vuosista poiketen julkaisen alkusaatteen, johon laitan kaikkien niiden blogien linkit, jotka osallistuvat tämän vuoden kalenteriin. Omalle päivälle laitan oman luukkuni lisäksi linkit jokaisen blogin luukkuun. Näin lukijani löytää heti hyviä uusia blogeja seurattavaksi sekä näkevät myös erikseen mitä kaikkea mahtavaa jokaisen kädentaitajan luukusta löytyy.

HUOM! Tänä vuonna käsityöblogien joulukalenteri löytyy myös instassa hashtagilla #kässäjoulukalenteri2017

Nyt ei muuta kuin lämmin glögi viereen, kone syliin ja tutustumaan ihaniin ja erillaisiin blogeihin! Jes, tästä alkaa ihana joulu…

1. Unelmallinen elämä
2. Sormustin
3. Vastarannan virkkaaja 
4. Käsintehtyä ja kaunista
5. Kototeko
6. Kangaskorjaamolla 
7. Kettuja unissa
8. Made by Emilia
9. Neulemaailmani
10. Craft Candidate
11. Käsintehtyä
12. Ihan oikea blogi?
13. Nonnu Neuloja
14. Pihlajan oksalla
15. Alvariina
16. Pikku Akan Tilkkuvakka
17. Sukat hukassa
18. rosannaofmay
19. Villa & Villa
20. Punatukka ja kaksi karhua
21. Villa Nanna
22. Inspiraation vietävänä
23. Belle Époque Wedding Diary
24. Neuletiede

Loppuun laitan vielä linkkilistan, josta pääsette kaikkiin minun aikaisempien vuosien luukkuihin. Joka luukussa on ohjeet/reseptit toteutuksiin ja jos ei muuta niin saatte ainakin vinkkiä mitä kaikkea voi tehdä vanhoista vaatteista, tosin ensimmäisinä vuosina leivoin mutta joulun herkkuja ei voi koskaan olla liikaa, vai mitä? Ja nyt kun jokaisen lukulista lisääntyy näiden ihanien blogien myötä, niin joulukin tulee paljon nopeampaa…


2013
2014
2015
2016


Mahtavaa joulunodotusta kaikille!

-Melisa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *