Hae
VillaNanna

Minusta tehdyt olettamuksetVihdoinkin odotuksenne palkitaan ja saan ulos tämän postauksen. Kyselin siis aikaa sitten Instassa, sekä blogin FB-sivulla olettamuksista, joita minusta voi tehdä blogissa olevan jutun perusteella. Koska olettamuksia tuli niin vähän, niin laitoin kyselyn myös tänne blogiin ja nyt olen tyytyväinen saamiini olettamuksiin ja esittelen ne teille.

Yleisesti kun katsoo vastauksianne, niin kaikilla on lähes samat olettamukset, joten vastailen aika yleisesti myöskin, en kaikille erikseen. Tämä oli hauska juttu, saada teidät mukaan tekemään sisältöä blogiini. Sama homma jatkuu myöhemminkin ja pääsette tekemään tätä välillä minun kanssa yhdessä. Tämä kun on aika mahdottoman hauskaa puuhaa. Teistä en tiedä mutta minusta on…


”Aikaansaava, idearikas, iloinen touhuaja.”

”Olet todellinen kädentaitaja ja olettamukseni on myös se, että olet taiteellinen. Olet säästäväinen ja ekologisuus on sinulle tärkeää.”

”Mun olettamuksia sinusta on varmaankin pääasiassa se, miten boheemi ja taiteellinen olet. Oman tiesi kulkija :)”

”Oletan, että olet boheemi kädentaitaja, innovatiivinen ja ekologinen. Rento ja visuaalinen…?”

”Koska olemme tavanneet oikeasti niin mulla ei kauheasti olettamuksia sinusta, olit juuri sellainen kuin olin kuvitellutkin, sydämellinen ja kiva:)”

”Olettaisin, että olet säästeliäs ja kierrätät paljon. Luovuus on yksi sinun vahvuutesi.”

”Ompelet vain kierrätysmateriaaleista?”

”Sinulla taitaa olla käytännölliset säilytystilat ja -ratkaisut kaikille ompelua odottaville jutuille.”


En nykyään tunne olevani mitenkään aikaansaava, sillä työ vie niin ison osan ajasta ja sitten vapaapäivänä tekee mieli tehdä kaikkea muuta kuin ommella. Toki sitten kun alan hommiin, teen monta asiaa. Eli saatan yhden päivän aikana ommella parikin vaatetta alusta loppuun. Eli ompelen koko päivän. 
Pyrin tekemään asiat mahdollisimman ekologisesti mutta olen oppinut myös olemaan itselleni hellä. Liiallinen ankaruus vie ajatukset päin varista ja löydät itsesi eksyneenä metsästä. Hiljaa hyvää tulee. Ei vuoria siirretä päivässä. Minua myös kiinnostaa paljon se, miten paljon on mahdollisuuksia tehdä kivoja asioita ilman rahaa. Toki moniin asioihin pitää ensin satsata, jotta voi nauttia siitä, että voi tehdä ilmaiseksi kivoja juttuja. 
Toki teen myös ihan kankaista vaatteita, mutta uusia kankaita ostan todella harvoin, viimeksi ostin uuden kankaan vuosi sitten kun rakastuin jäätelökankaaseen, josta ompelin leggarit. Muutoin pyrin siihen, että teen varastossa olevat kankaat pois tai teen vanhoista vaatteista uusia. 

Mitä tulee säilytystiloihin, niin ei…Minulla kaikki on kuin pommin jäljiltä. Vaikka asunto on iso, niin asunnon pohjaratkaisu on erittäin huono ja epäkäytännöllinen, varsinkin yläkerrassa. Olen myös erittäin huono pitämään omia tarvikkeita järjestyksessä, ennemminkin ompelutilassa vallitsee hyvin järjestelmällinen kaaos. Välillä koitan laittaa tavaroita jonnekkin mihin saan mahtumaan ja sitten en enää tiedä mitä kaikkea minulla on. Siksi en enää juurikaan hanki tarvikkeita kuin vain tarpeeseen, jos sellaisia ilmenee. Muuten pyrin tyhjentämään kaappeja näiden erillaisten projektien kautta, kuten nyt on Kasaprojekti. 

Hyvä te kaikki! Olettamukset osuivat pitkälti oikeaan. Tai kaikki paitsi se, että minulla olisi hyvät säilytysratkaisut…

Paita
Hame


Aurinkoista sunnuntaita!

-Melissa-

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Kiva oli lukea näitä' olettamuksia:) Ja oikeaanhan ne osuivat. Hyvää alkavaa viikkoa Melissa.

 2. Melissa kirjoitti:

  Kiitos samaa sinulle Jael 🙂

 3. Katta kirjoitti:

  Kiitos kivasta postauksesta! Sanoisin, ettänolen itsekin saanut sinusta kuvan boheemina, luovana ja Krakova rakastavana henkilönä. -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

 4. Sorakukka kirjoitti:

  Kerrassaan mukava postaus! <3

 5. Diina-Maria kirjoitti:

  Kiva postaus ja hauska oli lukea näitä, koska olen blogiasi seurannut nyt muutaman kuukauden 🙂

 6. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tämä oli ihan loistava haaste ja nappasinkin sen myös itselleni 🙂

 7. Melissa kirjoitti:

  Kyllä Krakova on hyvin rakas kaupunki minulle <3

 8. Melissa kirjoitti:

  Mukavaa, että tykkäsit 🙂 Tätä oli hauska tehdä..

 9. Melissa kirjoitti:

  Tätä oli kiva tehdä myös. Hyvin on tulkittu minua kun kaikki olettivat samoja asioita.

 10. Melissa kirjoitti:

  Sinulla oli myös kyllä niin hyviä olettamuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *