Hae
VillaNanna

Muita ihania- blogin piparkakkupipo

Olen rakastunut, rakastunut näihin pipoihin, niin suloisia ja ihania. Olen julkisesti todistanut, että olen pipohullu ja kun löydän jonkin todella suloisen mallin, on minun ihan pakko saada tehdä sellainen. Toki näitä suloisia malleja ja ohjeita on lukematon määrä ja minua on vain yksi, joten ihan kaikkia ihanuuksia en saa millään valmistettua. Se on täysin mahdotontakin. Mutta aina välillä käy niin, että läytyy sellainen, joka on ihan pkko saada päähän keikkumaan ja tämä Muita ihania- blogin piparkakkupipo on juuri sellainen. Helppo tehdä mutta näyttävä pipo. Näitä tekee valehtelematta kaksi illassa, niin nopeasti lanka juoksee. Suosittelen lämpimästi pipoa sekä kyseistä blogia. Sieltä löytyy paljon kaikkea ihanaa.

”  Ylös, ulos ja liikkumaan 

Ollaan otettu nyt tavaksi, että kun ei pyöräilemään päästä, niin mennään apostolinkyydillä seikkailemaan lähialueelle. Talvisin kun meillä vähenee liikkuminen aika paljon kun en siedä kylmää ollenkaan ja lunta on ollut monena vuonna niin vähän, ettei ole päässyt pulkkamäkeenkään. Tosin ei tällä ruholla tällä hetkellä paljon riehuta muutoinkaan. Olen valunut vajaatoiminnalle nyt kun lääkitystä muutettiin liikatoiminnan vuoksi. Jalat toimii nyt erittäin huonosti, onneksi terveyskeskus hoiti asian nopeasti, pääsin heti labraan ja lääkäri soitti samana päivänä ja muutti lääkitystä. Eli parempaa oloa odotellessa tässä. 
Mitä tulee pipohin, niin parhaat pipot valmistetaan aina jämälangoista ja koska lankoja vielä löytyy, niin on aika itsestään selvää, että pipoja saattaa tulla vielä lisääkin. Turkistupsun ohjeen löydät täältä, ei kannata siis ostaa, kun voi itse valmistaa juuri sen kokoisia tupsuja mitä tarvitsee ja vielä todella helposti. 
Vaikka miten neuloo niin tuntuu silti siltä, että langat ei hupene sitten millään. On pakko tehdä jossakin vaiheessa vielä postaus siitä, mitä kaikkea minulla on kesken puikoilla, niitä kun on ja monta. Minulla kun on tällä hetkellä se vika, että en millään jaksa tehdä mitään valmiiksi asti. Tätä tämä kilpparivaivaisen elämä on. Mitään ei jaksa, eikä mikään huvita ja olo on koko ajan kuin tiejyrän alle jääneellä.

Minun rakkaat tytöt, Nuppu ja Söpö

Ihanaa päivää kaikille!

12 kommenttia

 1. Marjo kirjoitti:

  Ihanan pirteitä pipoja! Pitäisi aloittaa taas neulominen – siitä on nimittäin aikaan kun tein villapaitoja ja vaikka mitä muutakin. Minkä ikäisiä nuo ihanat tipsut ovat? Suloisia ovat ja melkoinen vauhti toisella… 😀

 2. Piiku - Smoothiempaa Menoa kirjoitti:

  Ihana pörröviiksi vipeltää siellä kuvissa. Hauskat pipot. Kutominen on ihanaa 🙂

 3. Nina Ranki kirjoitti:

  Tykkään myös Muita Ihania Tiinan tekeleistä ja noh, kaksi vuotta ollutkin tekeillä jo se ihan mielettömän upea kaulahuivi 😀

 4. Jael kirjoitti:

  Ihanat pipot. Täällä tuollaiselle olisi käyttöä vain muutama päivä, ellei asu pohjoisen kylmemmällä alueella. Tosi nätit ja niin värikkäät:) Ja sun koirat,niin suloiset.
  Mikä alue tuo on joka on rakenteilla?

 5. Melissa L kirjoitti:

  Söpö on vähän tuommoinen vilkkaampi yksilö…

 6. Melissa L kirjoitti:

  Ne on huippu ihania töitä ja itsekkin muutamia, lähinnä pipoja tehnyt. Monta juttua pitää kokeilla, huivia myös. Kunhan nyt saisin aikaiseksi.

 7. Melissa L kirjoitti:

  Nämä on todella ihania pipoja. Mitään muuta enää käyttäisikään. Nuppu on 10 vuotta ja Söpö on 5 vuotta.

 8. Melissa L kirjoitti:

  Alue on tuossa oulunkylän laitamilla, oli aikasemmin ihana iso puistikko, nyt siihen rakennetaan kuusi kerrostaloa.

 9. Marika kirjoitti:

  Aivan ihania pipoja! ♥ Minäkin tarviin tuollaisen karkkipipon! 🙂

 10. Noora / KIDULT kirjoitti:

  Hauskoja pipoja <3

 11. Melissa L kirjoitti:

  Ei muuta ku tekemään. Nää on todella helppo tehdä.

 12. Melissa L kirjoitti:

  Eikös vaan olekkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *