Hae
VillaNanna

La Mia Boutique

La Mia Boutique

La Mia Boutique on yksi lempikaavalehteni ollut aikanaan. Valitettavasti en ole sitä enää mistään löytänyt. Ennen sitä sai ostaa Stockmannin Akateemisesta kirjakaupasta. Olen joko mennyt väärään aikaan sinne tai sitten sitä ei vain enää sinne tule. Mene ja tiedä, en ole kysellyt lehden perään.

La Mia Boutique

La Mia Boutique -lehti on italialainen muotilehti, jossa mukana kaavat malleihin. Mallit ovat tämän hetken kuuminta muotia, naisellisia sekä hyvin naisia kunnioittava. Tarkoitan kunnioittavalla sitä, että mallit toimii naisten vartalossa hyvin. Kaavat ovat eurooppalaista kaavoitusta, eli ovat numeroa-kahta pienempiä kuin esimerkiksi Suuren käsityölehden tai Ottobren kaavat. Kannattaa siis aina mitata itsensä hyvin ja katsoa mittataulukosta oikea koko.

Lehdestä löytyy paljon trikoosta tehtyjä vaatteita ja jonkin verran myös muista kankaista. Iso osa on kuitenkin trikoosta tehtyjä. Myös trikoovaatteet tässä lehdessä ovat hyvin naisellisia ja erittäin helppoja valmistaa. Joissakin tosin on hiukan erikoisia leikkauksia ja joutuu pähkäilemään hetkisen miten vaate tehdään, varsinkin kun lehti on kokonaan italiankielinen, enkä juurikaan kyseistä kieltä osaa. Kiitos on ainut sana minkä osaan. Onneksi mies puhuu italiaa ja voi kääntää jos menee minulla sormi suuhun.

Volankihame

Tämä malli on volankihame ja nämähän on monella tapaa lemppareitani olleet aina. Ensimmäinen volankihameeni oli kaapissani jo 80 -luvulla. Volanki on siis tuo helma osa, se on muotoon leikattu frilla ei rypytetty. Volankeja käytettiin aikanaan niin hameissa kuin paitojen rannekkeissakin. Materiaaliksi valitsin joustavan housukankaan, jossa kauniita suuria kukkia. Näin hameen voi yhdistää monenlaisen yläosan kanssa. Tässä hameessa käytin La mia Boutique 6/2012 lehden kaavaa.

Tällä kertaa yhdistin hameen Fidasta löytämääni paitaan. Paidan malli sopii hameen kanssa. Olkapäät ovat paljaat ja söpö rusetti hihansuissa kruunaa kokonaisuuden. Paita on puuvillaa. Hameen kanssa sopii hyvin myös kauluspaita tai t-paita. Mistä ikinä tykkää ja miten milloinkin haluaa yhdistää hameen. Myös eri värisiä kannattaa testata. Omassa hameessa on eri punaisen sävyjä sekä vihreää, joten myös näitä värejä voi helposti käyttää. Jalkaan laitoin tällä kertaa ihan rusettilenkkarit, jotka olen aikanaan hankkinut Skechers -liikkeestä Helsinki Ouletista. Toki voi laittaa myös kkorkokengät, itse halusin matkustaa rennosti, niin laitoin lenkkarit jalkaani. Mukana oli kyllä myös ne korkkaritkin.

La Mia Boutique

Aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

6 kommenttia

 1. Marjut kirjoitti:

  Aivan ihana asukokonaisuus. <3 Tuo hameen kuosi on todella kaunis.

 2. Jasmin kirjoitti:

  Osaat hyvin yhdistellä vaatteita saaden kauniin asukokonaisuuden!❣️☕ Upea tuo hame!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kaunis hame niin malliltaan kuin kuosiltaankin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *