Hae
VillaNanna

Kevät, ihana kevät

Yritän nyt vielä kovasti pysyä keväässä, enkä hypätä kevään yli kesään. Se on äärimmäisen vaikeaa mutta on ihan pakko yrittää malttaa mielensä ja koittaa ensin esitellä muutamia kevät juttuja, joita olen säästellyt tässä.
Kevät on ihanaa aikaa monin eri tavoin, lumi sulaa, luonto alkaa heräillä, linnut palaavat pesimään meille, ihana sirkutus kuuluu heti aamusta ikkunoiden takaa. Ja kevään tuoksut, ei se koirankakka vaan mennään sen yli ja haistellaan kevään ensikukkien huumaavaa tuoksua, puiden lehtien silmut tuoksuu ihanalle…ja koitetaan nuuhkia niin, ettei tarvitse aivastella seuraavaa viikkoa. Ja se kun aurinko sulattaa lunta tai kun kevät sade ropisee maahan. Kaikella on erilainen tuoksunsa ja nämä tuoksut tekee keväälle oman makean tuoksunsa.

Tuo tekee olon vähän levottomaksi, odottavaksi. On mieletön fiilis kun avaa vaatekaapin ja alkaa etsiä ihania kevät vaatteita, keveämpiä värejä ja ne suloiset kevätkengät, ne työntyy väkisinkin ulos laatikoistaan ja talvikengät saavat väistyä kevätkenkien tieltä. Kirppikset täyttyvät toinen toistaan suloisemmista vaatteista, materiaalikaapista löytyy iso määrä juttuja, joista tehdä kaikkea uutta ihanaa. Alkaa miettiä mitkä on omat top -asut tänä keväänä ja mitkä siirretään kaapissa taaemmaksi odottelemaan uutta inspistä. Välttämättä ei tarvitse ostaa mitään uutta jos ei halua vaan pukee vaatteet eri tavoin, yhdistää ne toisin. Muuta ei tarvita.

Huijasin, minun on ihan pakko päästä kiertämään kirppiksiä, etsiä uusia ajatuksia pukeutumiseen vaikka en mitään löytäisi tai ostaisi…huijasin taas, aina jotain lähtee mukaan, aina. Mutta se ei ole aina vaate tai kengät, se voi olla jotakin ihan muuta myös. Mutta nykyään mukaan lähtee todella vähän kun en enää oikeasti mitään tarvitse, kaikki löytyy kaapista jo.

Muutama kuukausi sitten käytiin Fidan outletissa hakemassa muutamia matskuja, joita tarvitsen myös lumppisprojektin toteuttamisessa. Mutta reissusta lähti mukaan myös vaatteita, joita käytän tällä hetkellä paljon ihan sellaisenaan. Toimivat hyvin työvaatteina sekä kevätasuina. Myös Kierrätyskeskuksesta on lyötynyt kivoja kevätvaatteita, joita on helppo yhdistellä toisiinsa. Pari ompelujuttuakin on tullut tehtyä lumppis-projektin tiimoilta. En siis ihan hirmuisesti noita kevätvaatteita koskaan hanki kun se tuntuu hiukan turhalle kaudelle muutoinkin kun hyvin kelpaa nuo kaikki vanhat releet näihin ”väli”kausiin.
Keräsin tähän postaukseen kaapistani ne tämän kevään jutut, jotka ovat saaneet minut super iloiseksi ja kevät tuuliseksi. Vain Fida outletin vaatteet ovat ihan uusia. Muut ovat vanhempia juttuja, vuoden takaisia suurin osa ja osa on joulun jälkeen löytyneet.

Mulla on…..vaatteita ja paljon.

Fida outletista löytyi neuletakki, raitapaita sekä mustat korkeavyötäröiset farkut

Kierrätyskeskuksesta löytyi suloinen röyhelöpaita sekä ilmaisosastolta hyväkuntoiset kävelykengät

Paita ja neule on löytyneet vuosi sitten Kierrätyskeskuksesta. 

Tein rintarossin itse, kukka oli joskus aikanaan sukan koristeena. Kun se tippui, otin talteen ja nyt se on tuunattu rintarossiksi.

Paidat Kierrätyskeskuksesta, jakku tehty itse, ruusu farkut tehty itse ja korkkarit on Kierrätyskeskuksesta.
Kukkafarkut löytyy täältä.

Kesämekon voi pukea hiukan lämpimmällä kelillä pitkien saapikkaiden kanssa ja villapelleriinin kanssa. Hauska keväinen yhdistelmä. Mekko sekä pelleriini on ilmaisosastolta.
Ihanaa päivää kaikille!

-Melissa-

10 kommenttia

 1. Katta kirjoitti:

  Ihania löytöjä olet tehnyt. Oma kirppareilla kiertely on jäänyt vähemmälle ainaisen ajanpuutteen takia.

 2. MINI kirjoitti:

  Ihana tuo röyhelöpaita! Itse en ole pitkiin aikoihin käynyt kirppareilla, lapsille kyllä hankin silloin tällöin nettikirpuilta vaatteita.

 3. hannamaria kirjoitti:

  Kevään kunniaksi on tullut itsekin kyllä päivitettyä vaatekaappia hiukan, takki ja kengät alkoi olemaan pakolliset kun ei sitä oikein alastikaan voi kulkea 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 4. Melissa L kirjoitti:

  Tässä postauksessa ei montaa ihan uutta ole, lähes kaikki on omasta kaapista 🙂 Siellä on niin kiva käydä ostoksissa…

 5. Melissa L kirjoitti:

  Se on kyllä tosi kiva paita. Toivottavasti pääset pian hiukan kiertelemään. Siinä kun on se oma fiiliksensä 😀

 6. Melissa L kirjoitti:

  On kyllä niin ihanaa kun saa hiukan päivitettyä omaa kaappiaan 🙂

 7. Maireanna kirjoitti:

  Voi kun se nuorena olikin hauskaa, laittaa korkkarit jalkaan, joku farkku joka oli jo paljon maailmaa nähnyt mutta tykätty. Housuihminen olin. Kun nyt katson itseäni en tunne sitä ? Sitä se ikä ja sairaudet tekee.. Lisäkilot on ja pysyy, vaikka vain vilkaisisin ruokaan päin. Tai: laittaisin kuinka Tuhkimotippoja naamaan… BYYYÄÄH !

 8. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Ihanaa kun löytää omasta vaatekaapista jotain uutta ja jännää 🙂

 9. Melissa L kirjoitti:

  Itse en ole antanut sairauksien ja painon haitata koroilla kävelyä ollenkaan. Toki kaikkein korkeimmat korot on nätisti seinällä esillä 🙂

 10. Melissa L kirjoitti:

  Niin totta 🙂 Siivoustalkoot on aina mahtavia sen vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *