Hae
VillaNanna

Leikkaa housuistasi lahkeet – Barbie näyttelyn huumaa

Kun en torstaina päässyt katselemaan Barbie näyttelyä, vaan makoilin pimeässä koko päivän, niin mieheni oli siitä todella pahoillaan ja perjantaina kun oloni oli sen verran hyvä, että pääsin ylös sängystä, otin kunnon coctailin ja lähdettiin katsomaan näyttelyä. Härdelli on todella kiinnostunut Barbien ympärillä pyörivästä hössötyksestä. Häntä kiinnostaa Barbien imago ja miksi tytöt on niin innoissaan siitä. Lähti siis meidän mukaan katsomaan näyttelyä, näkin niitäkin Barbieita, joita minullakin on ja oli aivan innoissaan kun tajusi, että kokoelma koostui muutaman miehen keräämästä Barbieista. Hänkin nyt suunnittelee samaa, että kerää näitä nukkeja. Itse en oikein innostunut, en siksi, että pidän tätä nukkea jotenkin sukupuolisena vaan kun tuota tavaraa on ja paljon, Barbieitakin löytyy varastosta monta kymmentä.
Itse en ole koskaan ollut Barbieilla leikkivä tyttö, keräsin kyllä niitä ja tein vaatteita mutta muuten en niistä välittänyt. Leikin mieluiten autoilla ja pyssyillä. Mutta nyt aikuisena olen vasta alkanut ymmärtämään mikä tämä nukke on ja mitä se edustaa meille tyttösille ja naisille. Se kertoo meille sen, että meistäkin voi tulla ihan mitä tahansa me halutaan ja samalla voimme näyttää juuri sellaiselta kuin haluamme. Jotenkin kun kulki näitä vitriineitä läpi, niin se oli läpileikkaus meidän ikoonisten naisten ja myös Barbien elämää. Näyttely on avoinna vielä tänään sekä huomenna, jos kiinnostaa mennä katsomaan. Barbie- The Icon Muoti-ilmiöt, henkilökuvat, tapahtumat, TV-ohjelmat…Kaikki mahdollinen on muokannut Barbieita sekä meitä.

Tämä Barbie löytyy minultakin

Reissu meni tosi kivasti, vaikka päätä kivistikin. Päälleni puin vanhat housuni, jotka olen jokin aika sitten lyhentänyt. Nämä pöksyt ovat myös tämän syksyn must have-juttu. Näistä tulikin nyt heti lempprit, vaikka en aikaisemmin tykännyt näistä yhtään. Koska näitä syksyn pakollisia on aika monta, niin teen niistä oman postauksen. Pienen koosteen teille, että mitä se tuunaaja pitää tämän hetken juttuna…Omasta mielestä.
Housut on todella helppo tuunata, mittaa ja leikkaa sopivan lyhyeiksi ja tee taitteet. Matskua näissä pöksyissä olisi ollut myös upslaakeihin mutta halusin yksinkertaisemmat näistä. Minulle on tullut nyt villitys saada suoriahousuja kaappiin enemmän ja varsinkin erilaisilla ruuduilla. Varsinkin lempikuosini, kukonaskel on alkanut kummittelemaan entistä enemmän tuolla päässä. Takkia, housua, mekkoa…Haluun kukonalskelta!
Päänsärky jatkuu, ei onneksi migreenin muodossa mutta kipuna. Eli lopettelen lyhyeen höpinät ja annan kuvien puhua puolestaan.


Ihanaa lauantaita kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *