Hae
VillaNanna

Ota kuva, ota toinenkin

Ota kuva, ota toinenkin

Ota kuva, ota toinenkin, kolmas toimii parhaiten. Valokuvien ottaminen itse on kummallinen taito, jota minulla ei ole sitten pätkääkään. Nyt on tullut taas hetken harjoiteltua kännykän ominaisuuksia ja selfieiden ottamista. Mitä enemmän harjoittelen, sen huonommaksi tulen.

Ota kuva, ota toinenkin

Aina puhutaan siitä kun selfiet on aina samasta kulmasta ja aina sitä ja tätä. Olen aina ihmetellyt miten muut saa otettua peilin kautta kivoja kuvia tai miten etukameralla saadaan niin söpöjä kuvia. Totuus tietenkin on se, että meikäläinen ei ole söpö tai kiva edes. Koska selfie ei vaan minulla luonnistu. Ei, vaikka tyttärenikin on yrittänyt opettaa tätä erikoista jaloa taitoa.

Ajattelin sitten, että jos välineurheilu auttaisi asiaa ja singahdin ostamaan itselleni puhelinta varten tripodin… Sehän on sitten vekkuli ja metka vehje. Onhan siitä nyt paljon hyötyä monessa asiassa, mutta niitä selfieitä ei edelleenkään saa niin kuin suunnittelee. Vaikka laukaisija on viritetty hyvin, niin tuntuu kuin ei koskaan ehtisi oikeaan asentoon tai sitten pyllähtää pitkin pituuttaan jalat kohti taivasta. Alkaa kammottava hekotus, kun nauran yksinäni omalle touhulleni. Ihmisiä kulkee ohi ja katselee pitkään, että mikä kumman kylähullu tuossa pyörii.

Monta kymmentä kuvaa ja ehkä yksi onnistunut

Selfieiden maailma ei tahdo avautua, ei sitten millään. Miten ihmeessä muut siinä onnistuu, jos minulla ei toimi edes mitkään apuvälineet. Ei auta, uudelleen pystyyn vaan ja yritetään uudelleen. Ja taas kuvaaminen meni poskelleen. Huoh, ei auta maammelaulukaan tässä kohtaa. Kun nainen on käsi, niin se on käsi. Ehkä joskus vielä tämä maailma saattaa minullekin avautua, vai mitä luulette?

Aina kuitenkin kannattaa yrittää uudellee ja uudelleen, ehkä sieltä joskus se hyväkin kuva onnistuu ja mikä parasta se kuvakulma. Ehkä saatan säilyä kuivana tai puhtaana kun hääräilen pihalla kännykän kanssa, mene ja tiedä. Ehkä jo huomenna saan sen the selfien, jota olen nyt monta vuotta satojen kuvien jälkeen yrittänyt, yrittänyt niin kovin, että harmaita hiuksiakin on alkanut tulla muuallekin kuin vain kypäräksi päälaelle. Mene ja tiedä.

Mahtavaa viikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Sulla on aina niin kivat nämä hassuttelukuvat:)

 2. Jasmin kirjoitti:

  Huomenta!
  Blogissani on Joulun this or that-postaus ja nyt haastan sinut vastaamaan kysymyksiin blogissasi! Otatko jouluhaasteen vastaan?

  Iloista jouluarkea!?

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *