Hae
VillaNanna

Suklaalevyn kääreestä pikkuinen pussukka

Suklaalevyn kääreestä pikkuinen pussukka

Suklaalevyn kääreestä saa suloisen pussukan vaikka meikeille kun lähtee reissuun. Minulla tosin on niin vähän meikkejä, etten tarvitse meikeille uutta pussukkaa. Mutta tänne saa kivasti kuitenkin mukaan esimerkiksi lääkkeet, joita tarvitsen matkallekin mukaan. Olen hyödyntänyt tässä työssä Kangaskorjaamon Johannan ohjetta. Linkki löytyy täältä.

Suklaalevyn kääreestä pikkuinen pussukka

Olen aika tarkka siitä miten pakkaan tavaroita reissulle ja tällaiset pussukat on tärkeä osa pakkaamista. Esimerkiksi hiustenhoitotuotteet ovat yhdessä pussissa ja yhdessä on hygieniatuotteet ja yhdessä taas vaikka ne lääkkeet. Näin kaikki tavarat pysyy järjestyksessä, eikä tarvitse kaivaa mistään yhdestä isosta pussista. Ei tarvitse kaataa kaikkea pöydälle ja yrittää etsiä niistä. Muistaa vain mihin pussiin laittoi ja ottaa sen esiin. Itsellä ainakin on helpottunut touhuilut tämän jälkeen kun otin pussukat käyttöön.

Ennen ihmettelin mitä ihmettä joku tekee monen eri kokoisen pussukan kanssa, laittaa kaikki vaan siihen yhteen, mutta kyllä on totta se, että kun etsii yhtä pientä asiaa isosta tavaraa täynnä olevasta pussukasta, on nämä pussukat helpoin ratkaisu. Töissä myös minulla on tietyt tavarat tietyissä pussukoissa, ettei tarvitse etsiä asioita kassin pohjalta. Toki se etsiminenkin tuo jännitystä elämään, mutta sen sortin jännitys ei minulla ole tärkeä asia.

Ainut negatiivinen asia tässä on se, että koska Geisha on lempisuklaatani, niin nyt tekee mieli Geishaa koko ajan kun näen pussukan. Ehkä seuraava pussukka pitää olla jostain muusta karkista, vai mitä?

Mitä pussukkaan laitetaan lomareissulle?

Minulle pussukasta on eniten hyötyä kosmetiikkapussukkana. Ei meikkilaukkuna kuitenkaan, sillä minulla on jo sellainen. En käytä niin paljon meikkiä, että tarvitsisin matkalle eri pussukan. Tänne tulee siis naamio yms. Tuon tyyppistä, jolla hoidan kasvoni reissun päällä.  Lomalla tulee syötyä hiukan mitä sattuu, niin ihoa tarvitsee hoitaa hippasen paremmin. Ja tietenkin jos uidaan tai jos pakkanen paukkuu, niin iho tarvitsee parempaa huomiota. Tänne siis sujautan nämä kyseiset tarpeet.

Kun pussukka on valmis, voi sen sujauttaa sitten isompaan pussiin, jossa on sitten muut peseytymis yms. tavara. Itse tosiaan pidän siitä, ettei minun tarvitse etsiä tavaroita ja näin ne pysyy järjestyksessä ja on helposti otettavissa. Ja jos satuu jokin vahinko, niin kaikki ei sotkeennu. Hyvä tapa suojata muut tavarat näin. Minulla on aikanaan hajonnut esimerkiksi rasvatuubi, ja kaikki ison pussin sisällä ollut tavara hajosi. Putsaamiseen meni valtavasti aikaa ja moni tuote oli käyttökelvoton sen jälkeen. Nyt ei haittaa sellainen kun tavarat pussittaa erikseen.

Suklaalevyn kääreestä pikkuinen pussukka

Rentoa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

3 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Tuo on kyllä hieno,mutta miten se tehdään? Mä olen säästänyt Fazerin Parhaita,-käärepapruja, kun olen miettinyt että niistä voisi tehdä jotain. Hyvää viikonloppua Melissa.

  2. Jael kirjoitti:

    Ai niin, tuollahan oli linkki teko-ohjeisiin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *