Hae
VillaNanna

Salaisuudet kirjataan päiväkirjan kansien väliin

Salaisuudet kirjataan päiväkirjan kansien väliin

Ihanat salaisuudet kirjataan päiväkirjan kansien väliin. Sen kannet on tehty muropaketista ja sivut on tehty vanhoista papereista, kuten tapeteista, värillisistä kopiopapereista yms. Näitä ihania papereita voi löytää Kierrätyskeskuksesta. Näiden sivujen väliin on ihana taltioida muistot, valokuvat, maalata tunteensa tai tehdä erilaisia suloisia koristeita. Tämä ihana päiväkirja on itse tehty Junk Journal.

Tähän neljän niteen kirjaan taltioin kaikki ihanat polaroid kuvani, ei niitä matkakuvia, vaan niitä tunnelmakuvia, joita otan jonkin verran. Kirjoitan mietteitä ja runoja sivujen sisälle. Ehkä myös vähän piirtelen ja maalaan. Tästä tulee monenkirjava art journal. Tänne on hyvä avata sielunsa, taltioida omat ajatuksensa ja säilyttää niitä siellä aina. Lapset lukevat ne sitten joskus tulevaisuudessa, kun aika jättää minut.

Salaisuudet kirjataan päiväkirjan kansien väliin

Tämä on minun toinen itse tehty kirja ja tämän tein todella tarkkaan, pidin kiinni ohjeista, etten tee samanlaista virhettä kuin tein ensimmäisen kirjan kanssa. Yhdessä niteessä on sen verran paperia, että pystyy vielä kirjoittamaan jotakin. Tässä kirjassa on tarkoitus kirjoittaa aika vähän, vain joitain värssyjä. Enemmän juuri kuvia ja piirroksia. Ehkä muutamia värssyjä, runoja, ajatelmia. Ei sellainen klassinen päiväkirja, johon kirjoitetaan vain. En myöskään tee päiväkirjaa koskaan ihan valmiiksi, koska pitää saada tilaa sen täyttämiseen. Eli kirja myös valmistuu sitä mukaan kun sitä haluaa täyttää. Vain tietyt pelkisteyt tagit ja muut koristeet teen toki kirjan kansien väliin. Ainakin jonkun verran, siinäkin on rajansa, että voin tarpeen mukaan täyttää taskuja.

Tässä kirjassa on pussukassa jo valmiiksi joitain polaroid kuvia, jotka tulen liimailemaan ja koristelemaan kun otan kirjan käyttöön. Kuvaan myös lisää, tietenkin. Kun journalia alkaa tekemään, on hyvä jo siinä vaiheessa hiukan suunnitella mihin tarkoitukseen sen haluaa. Minulla on nykyään todella monta pientä journalia, koska ne ovat tarkoitettu meidän matkoille. Näihin kirjoihin taltioidaan lyhyet ihanat matkat. Kerään kuitit ja sisäänpääsysysteemit yms. journaleiden taskuihin, kiinnitän kuvia ja kerron millaisia kokemuksia missäkin oli. merkitsen kaupungin omat nettisivut sekä tietenkin ravintoloiden herkut.

Seuraavaksi teen junk journalin, jonne laitan kaikki meidän lempiretkikohteet Pääkaupunkiseudulla. Siitä tulee mahtava, aivan varmasti. Löysin nimittäin aivan ihania askartelupapereita Kierrätyskeskuksesta, kun siellä piipahdin viikolla. Odotan jo kovasti, että aikaa olisi aloittaa tuon journalin rakentaminen. Kannattaa siis kerätä valmiiksi kaikenlaisia materiaaleja, mutta osa kannattaa hankkia tiettyä journalia varten.

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Mikä on Junk journal?

2 kommenttia

  1. Nora kirjoitti:

    Ihanan näköinen kirja =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *