Hae
VillaNanna

Pikaompelus ja pikakuvaus

Pikaompelus ja pikakuvaus

Pikaompelus tarkoittaa sitä, että ompelen jotakin suit sait sukkelaan, hyvin yksinkertaista tai sitten pikaisesti muuten vain. Tämä oli sellainen työ, että kangastilkku pyöri jaloissa ja päätin tuhota sen tilkun johonkin ja se johonkin oli tietenkin hassu paita. Ja kun työ tuli valmiiksi halusin, että mies nappaa parit pikakuvat. Jotka nekin on vähän sellaiset suit sait sinne tänne kuvat.

Pikaompelus

Koska kangas oli itsessään vähän omituisen mallinen, niin päätin sitten hyödyntää mallia ja tein hiukan sen mukaan tämän paidan. Eli epäsymmetrinen isolla ilmapallohihalla varustettu trikoopaita. Mallia otin tietenkin hääpäivän puserostani. Koska trikoo toimii eri tavoin mitä joustamaton kangas, niin matkan varrella tuli omat kummalliset ongelmat, joita joutui hiukan huomioimaan. Mutta muuten itse työ sujui suit sait sukkelaan.

Hääpäivällisen sininen viettelys

Tämä kokeilu osoittautui ihan passeliksi kokeiluksi ja tykästyin paitaan. Nyt pitäisi vielä keksiä missä tätä käyttäisi. Kesällä toki missä vain ja minkä kanssa tahansa. En usko, että enää tässä vaiheessa tätä missään käytän. Tarvitsee olla lämmin päivä. Tämä paita on tehty siis samalla tavoin kuin on tehty collegepaitani, eli samoin muokkauksin. Alkuperäinen kaava on siis Burda 11/09. Lisää tuosta collegepaidasta alla olevassa linkissä.

Kankaan palasesta paidaksi

pikakuvaus

Kun paita valmistui huusin miehelleni, että nyt takamus ylös sohvalta. Laitan paidan päälleni ja otat pari rips räpsyä. Mies pomppasi tietenkin ohjuksena ylös ja napsi pari kuvaa meidän rapuilla. Toki mukavampiakin kuvia voisi ottaa, mutta nyt tuli nopeasti sovituskuvat. Paita siis meni päälle ja pois päältä samalla vauhdilla. Oli kuin punainen viiva olisi seurannut perässäni kun vetasin paidan päälle. juoksin alas, kuului niks naiks ja juoksin takaisin ylös, riisuin paidan ja se oli siinä se.

Ja tosiaan tätä paitaa en ole ommellut nyt lähiaikoina, vaan tuossa keväällä kun toivoin RCVS -kohtauksista. Eli olin sairaslomalla ja kokeilin miten jaksan ommella. Tuon jälkeen ompelutöitä on tullut tehtyä hyvin vähän. Mutta tämä oli siis ensimmäinen työ sen jälkeen kun kotiuduin sairaalasta ja pääsin nousemaan sängystä ja olo oli suht normaali. Kannattaa muuten katsoa tarkaan nuo meikäläisen kuvailmeet. Voi jestas.

Pikaompelus ja pikakuvaus

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Aivan ihana kuosi!

    Minä tykkään kovasti tästä mallista, mutta mulla oli aina vaikeuksia löytää sopivaa hetkeä sen käyttöön. Toiselta puolelta palelee tai toiselta on liian kuuma 😂.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.