Hae
VillaNanna

Kirsikkapuun varjossa

Kirsikkapuun varjossa

Me elämme kirsikkapuun varjossa, pienessä asunnossa, jonka pihalla on oma pieni salainen maailma, jonka yritämme nyt piiloittaa muulta maailmalta. Sen suojissa elämme omaa elämää, hyvine ja huonoine aikoineen. Rakennamme oman näköistä ja luomme omaa tarinaa kerrottavaksi teille tänne.

Tänään kerron kirsikkamekon tarinan, joka ei ole ihan sellainen kuin voidaan odottaa. Siitä huolimatta, voin pukea sen päälleni milloin haluan ja milloin hyvältä tuntuu. Löytää kirsikkamekon luonne ja luoda sille oma, erilainen tarina. Jää nähtäväksi millaiseksi se muodostuu aikojen saatossa.

Kirsikkapuun varjossa

Kirsikkamekko

Tänä vuonna näkyy paljon mekkokaavoja, joissa yläosa on hyvin yksikertainen ja helmaosa on rypytetty. Hyvin yksinkertainen mutta kuosi on sitten monimuotoinen. Itselläni on nyt näitä mekkoja muutamia ja testissä ollut yksi mekkokaava, johon en ole tyytyväinen. Kaavaa joutuu muokkaamaan todella paljon, että toimii. Onkin hyvä, että muutkin kaavalehdet ovat saman tyylisiä mekkoja nyt tehneet ja pääsee testaamaan mikä olisi minulle se kaikkein parhain.

Minä olen lyhyt, ylipainoinen, mutta ruumiinrakenteeltani olen edelleen tiimalasi, vaikka iso tiimalasi olenkin. Rinnat ja lantio on isot ja vyötärö pieni, vaikka vatsaa löytyy reilusti. Tämä luo haasteita todella paljon. Vaatekokoni siis voi vaihdella eri kohdissa reilustikkin. Ja koska haluan, että kaavaa ei nyt ihan hirmuisesti tarvitse muutella, niin tietenkin koitan etsiä sitä itselle parasta kaavaa tähän mekkoon.

Keväällä testasin kahdesta erilaisesta materiaalista mekkkoa, joista toisen olette nähneet täällä. Voin suoraan sanoa, että viskoosista tehtynä tämä mekko ei onnistunut. Ei sitten millään. Mekko ei vain nyt istu päälleni vaikka yritin korjata sitä monta kertaa. Se on erittäin harmi, sillä väri on lempivärini ja tämä malli on ihan paras ikinä, mutta se ei vaan toimi. Tämä turkoosimekko taas on tehty joustavasta puuvillasta ja toimii paljon paremmin, myös kaavan muokkaus onnistui huomattavan paljon paremmin mitä viskoosista tehdyn. Joten pisteet tälle mekolle. Valitettavasti minä en ole käyttämässä tätä kaavaa enää mihinkään, mikä on todella sääli.

Rakastan turkoosia ja sen eri sävyjä, mutta jotenkin sen käyttäminen on minulle hankalaa, en oikein tunne sitä omaksi värikseni. Ehkä tilanne kuitenkin tästä muuttuu, kun tuskoosia on alkanut ilmestyä kaappiin aika tasaisesti koko ajan. Turkoosi on kuitenkin todella helppo yhdistellä monen eri värin kanssa, kuten kuvasta näkyy. Rakastan värillisiä sukkiksia ja siksi oli pakko laittaa mekon kanssa pinkit sukkikset. Mustat kiinantossut ovat löytyneet Kierrätyskeskuksesta. Ihana löytö! Tulee niin oma nuoruus mieleen kun kiinantossuja tuli käytettyä ihan koko ajan keväänä ja kesänä. Ihan parhaita.

Kirsikkapuun varjossa

Kirsikkapuun varjossa

Kirsikkapuun varjossa on ihana oleilla, elää omaa satua, olla oman elämän prinsessa. Elää sellaisten lakien mukaan, mitkä ovat sinulle hyvät, kertoa sellaista tarinaa mikä sopii sinulle. Oman elämän tarinaa on ihana kirjoittaa, siellä kirsikkapuun alla. Piiloutua pahalta maailmalta ja unelmoida paremmasta. Kyllä tämä on minun tarina ja kotini on minun pikkuinen linna. Täällä asustaa meidän pieni kuninkaallinen perhe, omaa pientä elämää, piilossa muilta ihmisiltä. Tämä kirsikkapuu kertoo monta tarinaa, monen kuninkaallisen perheen elämästä. Sen kuiskeen kuulee tuulessa. Se kuiskii hiljaa tarinoita ja luo uusia. Elä ja nauti, unelmat on aidan raossa, ota ne käteesi ja puhalla ne lentoon. Ota omasta maasta raparperi ja leivo ihana piirakka. Siinä on kesän ydin. Grilli ja piirakka

Aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Herra KesäHessu ja rannan siivoaminen

Herttoniemenranta

Käsityön teemavuosi – Juhlat

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Kirsikkapuun alla on varmaankin mukavaa vietttää aikaa. Kiva mekko Melissa, ja hyvää tulevaa kesäkuuta.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kirsikkapuut kukkineen ovat niin kauniita <3

  • villananna kirjoitti:

   Meidän puu on kukkinut upeasti aikaisemmin mutta nyt tuli muutama hassu kukka, jotka putosi ja kuoli saman päivän aikana.

 3. Henna kirjoitti:

  Kirsikkapuun kukat on kyllä niin kauniita! Joskus jos/kun on se oma piha, istutan siihen ihan takuulla kirsikkapuita!

 4. Nora / noranatalies.com kirjoitti:

  Kirsikan kukat ovat aivan ihania ja kirsikkapuu varmasti yksi kauniimmista puista <3 Nuo pinkit sukkikset sopivat todella hyvin tuon mekon kanssa!

 5. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Nyt on kyllä saanut ihastella upeaa kirsikka- ja omenapuiden kukintaa! Kaunis mekko! Jäin kuitenkin katselemaan kiinantossuja ja vaivuin muistoihin. Mummoni, joka on kuollut jo 90-luvulla käytti kiinantossuja. En ollut muistanut koko kiinantossujen olemassaoloa.

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, kiinantossut ovat niin ihania. Itsekkin käyttänyt niitä silloin aikanaan kun olivat muotia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *